На привокзальній, Вам запарять три в одному на чистій воді! Незнаю хто там керує, але перед Євро-12, у Них контроль уже сьогодні! Запакостити Львів із-за неякісної кави -це саботаж!, або , навіть, контрреволюція!
Криївка - не кавярня.Цей заклад має статус - ресторан.Відпочивав там з друзями з Євпаторіі на новий рік.(сам був і до того) Їм дуже сподобалось хоч і говорять російською....Посиділи гарно, поспівали народних пісень, попили "хріновки", "медовухи", пива "Зеник"...А кращої кави ніж в Золотому Дукаті - у Львові я не пробував, також гарячий ШОКОЛАД. Чому великими - бо дійсно шоколад.Різні сорти чаю (дуже запашні і смачні).Раджу всім. Бо бути у Львові і не зайти в ці вийняткові місця - просто неприпустимо.
Хрен вам! Где они бородатых моджахедов столько халдеями наберут кланяться услужливо посетителям: "А селедочки под холодненькую Путинку?"
Он не пойдет. Левандивка - достойнейший гражданин Львова. Умный. Я его слишком ценю, чтобы даже в дурном сне увидеть гиббоном. ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ---------- На встречу с нами он всегда приходил бритым. Я тоже был брит. А в небритом виде когда был, ногу сломав, да на костылях до кучи, лица определенной национальности на родном ко мне обращались. При том, что по рождению вроде был блондин.
побували у Дукаті, було вільного місця чимало але офіціанти туплять, сплять за барною стійкою, десерт фуфло кава ніяка єдине що сподобалося це інтерєр та шарлотка.
По старій пам'яті -Підзамче, усміхнені продавці, дружелюбні помічниці! Так легко! Північний Львів дарує насолоду спілкування! А гальба львівського пива спонукає на незабутні спогади минулих, пам'ятних, років!!!
Мені теж Дукат якось не дуже, якось темно для кав"ярні і тиснява.. Можу сказати, що з нових кав"ярень класна Арома, ходили з подругою туди на італійське морозиво, а присіли на каву теж.
Ми з коханим рохи мене року у Львові і обійшли чимало кав'ярень. Тож, мій рейтинг: 1. Кава на бомбетлі 2. Золотий дукат (на другому лише через те, якось душно в підвалі та часто екскурсіі водять) 3. Мануфактура кави (може кава не сама-сама, але нещодавно вона відкрилась і поки що не багато людей,а це також дуже тішить) 4. Галка (найсмачніші кавові коктейлі з алкоголем ніж будь-де) Це якщо не брати до уваги ті кавярні, що мережеві. А так - Креденс і ГлоріяДжинс дуже довподоби.