Вот, на ДП рекомендуют: http://www.guculy.com.ua/index.php?page=17 Как считаете? Ещё называют "Вепрь" (это не в подвале на Рынке?)
"Гуцульський двір". Кухня смачна, порції достатньо великі. Персонал достатньо вмілий і веселий. Можна посидіти як на вулиці так і в приміщенні. Про горілку не знаю, там не пробувала. Але серед знайомих відгуки позитивні. Деруни дійсно смачні. Салати також. З гуцульських страв пробувала Банош. То це був дійсно банош а не щось на нього схоже. Не знаю недолік для вас чи навпаки, на вихідних вечором грають музиканти. http://www.guculy.com.ua
Не, это нормально, если не громко. Интересно, а Гимн СССР у них можно будет за деньги заказать? Подробнее, пожалуйста!
Банош з шкварками, бринзою в гуцульському посуді і гарячий гарячий...це така смакота. А запити це все узваром...ням ням Там народ інколи так веселиться...думаю в них все що душа забажає заказати можна. Для мене головним критерієм в будь якому закладі є якість кухні. Я великий гурман. І навіть маленька невідповідність в страві мене відразу засмучує і я більше ніколи не йду в цей заклад. По відношенні до "Гуцульського двору" лише позитивні враження від кухні і обслуговування. Ніби і ресторан. Але нав'язливого сервісу нема. І ще одна приємність що порції великі. Якщо пише в меню що салат має 350 грам то на тарілці він на всі пів кілограма виглядає
Всё, Уважаемая! Ваша оценка для меня определяет выбор. Отправил им письмо с заказом столика. Жду ответа. Дякую Вам, Шановна, ещё раз!
Полковник: Обов'язково поділіться враженнями після відвідування. Приємної забави ---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ---------- Згадалося мені моє недавнє відвідування клубу "Культ", який став одним з закладів у моєму чорному списку. Прийшовши була приємно вражена атмосферою, інтер'єром. Переглянула меню. Таке різноманіття. Навіть в голову закралась думка "напевне я сюди буду частенько заходити". Навчена досвідом, заказала те що зіпсувати важко і класика. Тірамісу і коктейль Мохіто. Такого "Тірамісу" я ще в житті не бачила. Спекли пляцок і намастили кремом сумнівної якості. Попробувала його ложечку а живіт болів цілий вечір. Мохіто виявилось спрайтом з кількома листками м'яти. І за всю цю радість прийшлось заплатити 100 грн. Більше я в цей клуб порядних львів'ян ні ногою!
Підкажіть хто-небудь, хто точно з Львова (бо, як я і припускав, окрім 5-7 -х усі інші ще з ТОГО Львова), а можна десь у Львові окрошку поїсти?
не знаю де поїсти, бачила в сільпо в готовій кухні продавали... а борщ з молоденьких буряків та то така смакота
та ні! Будуть зустрічати з балалайкою і пускати після того як станцюєш "Бариню" Подала ідею,а тепер жаба душить.Може то самій відкрити такий ресторанчик у Львові?
Люблю укрАїнську природу -гарячий борщ, холодну воду! Окрошку, як і олів'є в Україні навіть на відкорм підігрівають!
Змінити вівиску на одній із кав'ярень (буфету) -"Шнапс із Брод",і половина німців буде тут, а не на Футболі!
Затишні кав'ярні Підкажіть затишні кав'ярні у центрі Львова. І чи можна подивитись у кінотеатрах львова фільми на англійській мові ?
А мені все ж найсмачніші солодощі в ЦУКЕРНІ. Просто обожнюю їхні еклери і торт "Тірамісу" А кава найбільше смакує в "Світі кави" і в "Амадеї"
мені там затісно - не люблю, коли об тебе шпортаються. Тірамісу в Цукерні не пробувала, а от в Штуці - смачний.