Если чувство юмора "всеядное", можно идти.[STRIKE] Посмотреть, как кого-то шлепают.Можно попроситься и себе)))[/STRIKE] Интересно рассматривать обстановку. Женский и мужской туалет - отдельные достопримечательности,главное не применуть зайти, ознакомиться, - концептуально ) Забавные названия в меню, креативно) Кухня неплохая, но для обеда предпочла бы другие заведения) Немножко напрягал красный цвет освещения. Публика без комплексов) В общем, мне понравилось :rolleyes:
Кав"ярня Штука. Впоне не плохо. Проводятся разные выставки, поетические вечера. Большой выбор кофе и чая. Место тихое приятно посидеть, вот только получае немного далековато от центра, хотя ето даже лучше.
Трошкі вас виправлю: По-перше, не Т.Лукасевич, а І.Лукасевич (звали хлопа Ігнацій); По-друге, зображений не він, а Ян Зех, котрий і був винахікником лямпи, а Ігнацій був його помічником
Якщо точніше, то знаходиться це кафе на місці колишньої хвіртки, що вела до єврейського кварталу. Називається "Золотий дукат". У 2009 році заклад отримав статус найкращої кав'ярні в Україні
Понравилось про львовский кофе: Кофе — это во Львове от австрийцев. Под влиянием только что прочитанной «Кофемолки» Миши Идова я вспоминаю Венский кофе — Kapuziner, Melange, Kaisermelange. Нет, у нас не было этой чрезмерной изысканности. Кофе стали подавать со стаканом воды и с шоколадкой и во Львове, но позже, а город детства благоухал маленькими чашечками черного кофе, сваренного на песочной печке. Я уже давно не встречала этого устройства — маленького электрического подноса, заполненного песком. Важная дама у стойки, настоящая пани, принимала заказ, насыпала в крохотную джезву кофе и сахар, заливала воды, и дальше ты наблюдал, как кофе, предназначенный именно тебе, проделывал священный танец: пани двигала джезвой в песке, постукивала пару раз по бортику, давая пенке спуститься, и вот, когда шипящий черный напиток уже готов был вырваться из твоей джезвы.... http://www.snob.ru/profile/blog/8353/35092#entry_35092/group_0/page_2/from_341390/to_342323
"Золотий дукат", "Крива липа", "Вірменка", "Дзига" - сподобалися. ("Вірменка" - не дуже (морозиво не смачне )). Ось цей десерт у Золотому Дукаті "кільканадцяте небо" якесь.. нічого собі так..
Перечитывать ветку не рекомендовать. Нужна свежая информация. Требования - вкусная украинская кухня, особенно интересует солянка с маслинами и лимончиком, а также деруны. Желательно не на Сыхове, а поближе к центру. Компания мужиков и одной дамы. Москали и жиды. Прибывают из Москвы, Ленинграда, Франкфурта на Майне и НьюЙорка. И водка что бы не палёная была. Адекватно ответившим огромное спасибо будет!
Були в Пузатій Хаті? Полякам я тільки її і рекомендую - смачно, недорого, український колорит. Поки що всі були в захваті. Деякі тільки там і харчувались. Але це ресторанчик самообслуги, типу - сам береш що хочеш (ходиш з тацею від входу до каси).
А не западло з "предателямі родіни" i "агентами імперіалізма" за одним столом солянку їсти і водку пити?
Вчора була в ресторані "Будьмо" на вул. Сетефаника, 19. Це центральна частина міста, що, як я розумію, для Вас важливо. Ресторан в українському стилі. По ходу, у Львові цим вже нікого не здивуєш, може, навіть мода вже минула, але якщо люди будуть з різних країн, то може бути цікаво. Мені сподобалося, що поряд зі звичними стравами, подавали картоплю з овочами (по-селянськи), сало, узвар, крижавки і смачнюче мясо. 1000%, що це не єдиний заклад такого типу в центральній частині міста, але кажу зі свого досвіду. До речі, в них і сайт є - можете подивитись, почитати...
Хоча я до Львова в найближчий час не збираюся , але було би добре бачити в Львові добрий італійський ресторан. Де була би паста , свіжі салати , лазанья , різні кателіні ....т.д. .. а також морська іжа. I простий американський ресторан з гамбургерами , сувлакі , гат догами , френч фрайзом і солодкою мексиканською картоплею....Обстановка проста в стилі 50х років. Переважають червоно-білі кольори , звичайні столи з скатертинами в клітинку і такі самі лавки... Порції великі ...Гамбургери з таких ресторанів нічого не мають спільного з їдою з МкДональду. Сало не люблю.А що таке крижавки?
українська кухня на вулиці Провідника Нації Героя України Степана Андрійовича Бандери, 9 для москалів і жидів в самий раз називається Сім Поросят http://www.7piggies.com.ua/