Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Если чувство юмора "всеядное", можно идти.[STRIKE] Посмотреть, как кого-то шлепают.Можно попроситься и себе)))[/STRIKE] Интересно рассматривать обстановку. Женский и мужской туалет - отдельные достопримечательности,главное не применуть зайти, ознакомиться, - концептуально :)) Забавные названия в меню, креативно) Кухня неплохая, но для обеда предпочла бы другие заведения) Немножко напрягал красный цвет освещения. Публика без комплексов) В общем, мне понравилось :rolleyes::good:

2. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

Кав"ярня Штука. Впоне не плохо. Проводятся разные выставки, поетические вечера. Большой выбор кофе и чая. Место тихое приятно посидеть, вот только получае немного далековато от центра, хотя ето даже лучше.

• Подобається Подобається x 4
  4. Муму

Муму Well-Known Member

Трошкі вас виправлю:
    По-перше, не Т.Лукасевич, а І.Лукасевич (звали хлопа Ігнацій);
    По-друге, зображений не він, а Ян Зех, котрий і був винахікником лямпи, а Ігнацій був його помічником :)

5. Муму

Муму Well-Known Member

Якщо точніше, то знаходиться це кафе на місці колишньої хвіртки, що вела до єврейського кварталу. Називається "Золотий дукат". У 2009 році заклад отримав статус найкращої кав'ярні в Україні :)

6. Муму

Муму Well-Known Member

7. Полковник

Полковник миється в бані

Понравилось про львовский кофе:

Кофе — это во Львове от австрийцев.

Под влиянием только что прочитанной «Кофемолки» Миши Идова я вспоминаю Венский кофе — Kapuziner, Melange, Kaisermelange. Нет, у нас не было этой чрезмерной изысканности. Кофе стали подавать со стаканом воды и с шоколадкой и во Львове, но позже, а город детства благоухал маленькими чашечками черного кофе, сваренного на песочной печке. Я уже давно не встречала этого устройства — маленького электрического подноса, заполненного песком. Важная дама у стойки, настоящая пани, принимала заказ, насыпала в крохотную джезву кофе и сахар, заливала воды, и дальше ты наблюдал, как кофе, предназначенный именно тебе, проделывал священный танец: пани двигала джезвой в песке, постукивала пару раз по бортику, давая пенке спуститься, и вот, когда шипящий черный напиток уже готов был вырваться из твоей джезвы....

http://www.snob.ru/profile/blog/8353/35092#entry_35092/group_0/page_2/from_341390/to_342323

• Подобається Подобається x 3
  8. Tanka

Tanka Well-Known Member

"Золотий дукат", "Крива липа", "Вірменка", "Дзига" - сподобалися. ("Вірменка" - не дуже (морозиво не смачне )). Ось цей десерт у Золотому Дукаті "кільканадцяте небо" якесь.. нічого собі так..

• Подобається Подобається x 3
  9. Olenall

Olenall миється в бані

обожнюю Цукерню!

10. klide

klide Member

В цукерню кожної суботу ходжу...моя слабкість...

11. Полковник

Полковник миється в бані

Перечитывать ветку не рекомендовать.
    Нужна свежая информация.
    Требования - вкусная украинская кухня, особенно интересует солянка с маслинами и лимончиком, а также деруны.
    Желательно не на Сыхове, а поближе к центру.
    Компания мужиков и одной дамы.
    Москали и жиды.
    Прибывают из Москвы, Ленинграда, Франкфурта на Майне и НьюЙорка.
    И водка что бы не палёная была.
    Адекватно ответившим огромное спасибо будет!

Останнє редагування: 19 чер 2011
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Були в Пузатій Хаті? Полякам я тільки її і рекомендую - смачно, недорого, український колорит. Поки що всі були в захваті. Деякі тільки там і харчувались. Але це ресторанчик самообслуги, типу - сам береш що хочеш (ходиш з тацею від входу до каси).

13. Полковник

Полковник миється в бані

Не, сразу отметается.
    Но за идею дякую.

14. Patrick

Patrick Well-Known Member

А не западло з "предателямі родіни" i "агентами імперіалізма" за одним столом солянку їсти і водку пити?

15. Полковник

Полковник миється в бані

Я везу плутоний.
    Не буду же я им его подмешивать в пиво в привокзальной забегаловке!

• Подобається Подобається x 6
  16. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Вчора була в ресторані "Будьмо" на вул. Сетефаника, 19. Це центральна частина міста, що, як я розумію, для Вас важливо. Ресторан в українському стилі. По ходу, у Львові цим вже нікого не здивуєш, може, навіть мода вже минула, але якщо люди будуть з різних країн, то може бути цікаво. Мені сподобалося, що поряд зі звичними стравами, подавали картоплю з овочами (по-селянськи), сало, узвар, крижавки і смачнюче мясо.
    1000%, що це не єдиний заклад такого типу в центральній частині міста, але кажу зі свого досвіду. До речі, в них і сайт є - можете подивитись, почитати...

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Солянку в кавярні?о_О
    Фе...
    Встид...:sorry:

18. Patrick

Patrick Well-Known Member

Хоча я до Львова в найближчий час не збираюся , але було би добре бачити в Львові добрий італійський ресторан.
    Де була би паста , свіжі салати , лазанья , різні кателіні ....т.д. .. а також морська іжа.
    I простий американський ресторан з гамбургерами , сувлакі , гат догами , френч фрайзом і солодкою мексиканською картоплею....Обстановка проста в стилі 50х років.
    Переважають червоно-білі кольори , звичайні столи з скатертинами в клітинку і такі самі лавки...
    Порції великі ...Гамбургери з таких ресторанів нічого не мають спільного з їдою з МкДональду.

Сало не люблю.А що таке крижавки?

19. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Це така капусточка, типу маринована і з часником переважно))

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

українська кухня на вулиці Провідника Нації Героя України Степана Андрійовича Бандери, 9
    для москалів і жидів в самий раз
    називається Сім Поросят
    http://www.7piggies.com.ua/

а де твій аватар? :)