"Арсенальне" - дуже затишно, приємно. "Золотий дукат" - вже класика. Як і "Під синьою пляшкою". "Мапа" - хіба щось змінилося. Свого часу вирішив туди не ходити, оскільки персонал був загальмований і обидва рази, коли я там був, переплутали й принесли чстково не те, що замовляли... "Чарівний ліхтар" просто не подобається надто штучним, кічовим інтерєром...
Отак,крім Кривої Липи нігде"м не був. Та й ті згадились...курити не дают. Карочє,де в тотім Львові є гідні кав"ярні,де є файна кава і де нема дискрімінації і знущання над тими,хто любит каву з сигаретою?
В "Арсенальному" ніби була зала для курців. Але вже зо півроку не був, не знаю, як тепер. У "Дзизі" точно є, але туди краще на чаї йти, кава так собі...
А де це? вперше чую ---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ---------- все що там видається недуже затишним то це бруківка в залі. Це єдиний елемент що мені видається трошки холодним напроти затишних стін і приглушеного світла
Я вчора була в Кулінарній студії "КРИВА ЛИПА"..... сподобалося......приємна атмосфера(а-ля романтік )+смачно готують+там не курять(Ромко)+привітний персонал
А я нинька був в нормальній кав"ярні. Вотуво. Сидів"єм коло того фацета.Майже,як його копія. Там не страдають на всяческі нездорові прєдрассудки ... І не поневіряють людей,котрі люблять гідно си випити каву.
я три роки підряд намагалась потрапити у "Під синьою пляшкою", але не змогла! Завжди купа людей і немає вільних столиків. Якщо і цього року не вийде - буду там пити каву просто на підлозі! А про інші кав"ярні - "Ії величність" - люблю за каву і ТОРТИКИ, які, до речі, вони самі печуть! Ці два місця - мой найулюбленіші!
Мені подобається "Світ кави" (особливо третій поверх, де не має галасу) та кав'ярня "Праги" (вдало розподілений простір, що відвідувачі не заважають один одному)
ОО, ЇЇ ВЕЛИЧНІСТЬ - це просто знахідка! Тиха, затишна, маленька, пахне випічкою. І взагалі, там почуваєшся, ніби в ляльковому будинку - весь світ ніби затихає.