Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Іспанка водила мене в маленьку кав"ярню "Францішка" - дуже мені там сподобалося. Затишно, тепло (надворі холодно було :) ), смачне солодке і неголосно грала гарна музика.

• Подобається Подобається x 5
  2. Xlopak

Xlopak Member

Стандартний набір кнопок дозування кави у кавоварках Saeco.

А рахувати молоко окремо - рагулізм. Яке американо без молока?

• Подобається Подобається x 4
  3. Radistka

Radistka Rändaj

Сьогодні глянула - то є вулиця Братів Рогатинців

• Подобається Подобається x 4
  4. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Про Майстерню шоколаду...
    В кафе не була, але була на другому поверсі. Шоколад в нормальній ціні, я б сказала. Трохи дорожче, але це плата за ексклюзив. Але загалом враження - це просто здирництво! Одне малюсіньке тістечко коштує 15-25 грн.! Ну це зовсім вже! Може, туристи собі можуть таке дозволити, а мене жаба дусить.

• Подобається Подобається x 1
  5. Summer

Summer Well-Known Member

в нормальній??? 20 грн... якшо в ашані Світоч коштує 5 грн , я розумію ексклюзив, але то розраховано на туристів, а я раз купила, спробувала та й забула... ;)

6. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Ашан - то магазин в кінці Стрийської, а то Майстерня шоколаду в центрі міста :) Звичайно, я погоджуюся з тим, що це розраховано на туристів - мені абсолютно без різниці, якої форми шоколад їсти. Але ціна не така вже і космічна - в Темпі колись бачила такі чоколяди в вигляді різних звіряток і т п. - ще дорожчі. А от тістечка ну надто дорогі - це 100%.

7. VanillaChocolata

VanillaChocolata New Member

Gloria Jean's Coffees шо доброго скажете???

Людоньки...!!! Тільки трошки більше місяця тому біля готелю "Жорж" відкрилася кав'ярня Gloria Jean's Coffees...
    І шо...? Як вам...? Ділимося враженнями...

8. syavych

syavych копач

9. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Стандартно. Не дуже затишно, хоч і з "претензією". Не дуже смачно. І як на таке обслуговування і якість - дорогувато.
    Особисто я не фанат таких кав"ярень, і більше туди не піду, але може комусь і сподобається....

• Подобається Подобається x 5
  10. nastinka

nastinka відсутня

люблю золотий дукат. то до питання. де сходити з дівчиною.

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

А я дозволю собі порекомендувати кавярню Штука. Досить незвичне місце як на такі кнайпи - поблизу Краківського, але тим ще більш цінне, бо звертає увагу на нерозпіарені частини старого Львова.
    Ми туди хоодили з малою минулого місяця на фотовиставку котів. Дуже смачне солодке, затишно, приємно і недорого. А ще шаховий столик і постійні фото- і художні виставки.
    А з 21 грудня і до НР там відбуватиметься фотовиставка Меркурія, яким я вже вам всі вуха прогуділа. Приходьте!

• Подобається Подобається x 3
  12. gvorn

gvorn Well-Known Member

Колись там був з жінкою, коли вона лежала в пологовому будинку. Вийшли, а через півтора години мала народилася :)))

З тих пір якось не доводилося заходити, вона знаходиться трохи в стороні. Хоча загалом атмосфера і солодке мені сподобалися

• Подобається Подобається x 3
  13. TanyaChocolate

TanyaChocolate Active Member

Голосую за Золотий Дукат! Надзвичайно смачно i цiни дуже демократичнi!:good:

14. Summer

Summer Well-Known Member

та такі як всюди в центрі...

15. TOURIST_KA

TOURIST_KA Member

та нащо в Ашан їхати, на базарі шоколад кондитерський на вагу за 100 грам - 3 грн.

Тут різниця в рецептурі і якості шоколаду, той що з Львівської майстерні шоколаду набагато смачніший за Світоч, Рошен, Корона та ін.

16. Summer

Summer Well-Known Member

шо то за шоколад?
    а майстерня - та ну їх з їхніми цінами, не є там все таке супер...то хай для туристів 25 грн за плитку, та я краще лінд куплю)))

17. Bambook

Bambook Persona non grata

набагато - явне перебільшення...
    Особливо якщо порівнювати з Рошеном. Не настільки, наскільки більша ціна...

18. TOURIST_KA

TOURIST_KA Member

націнка звичайно є що в одній, що в іншій компанії, якби Львівська майстерня шоколаду орієнтувалася на масовий ринок, то ціна однозначно була б нижчою, а поки його можна купити тільки в кількох точках у Львові, особливо там де ходять туристи, то ціна і буде вищою.
    Особисто мені він смакує більше за інші українські марки шоколаду, про смаки не сперечаються

19. hvosstenko

hvosstenko Active Member

Українська марка? Один співвласник москаль, один єврей!

20. Blessed

Blessed Well-Known Member

Дуже затишна кав"ярня Арсенальська біля музею Арсенал.
    А також нещодавно були в кав"ярні "Чарівний ліхтар" навпроти входу в Домініканський собор.
    Ну і звичайно Дукат:)

І ще одна, поруч з Каплицею Боімів...."Мапа" напевно? виправте якщо помиляють, от так дуже сподобався струдель і кава:nyam2:

а де твій аватар? :)