Іспанка водила мене в маленьку кав"ярню "Францішка" - дуже мені там сподобалося. Затишно, тепло (надворі холодно було ), смачне солодке і неголосно грала гарна музика.
Стандартний набір кнопок дозування кави у кавоварках Saeco. А рахувати молоко окремо - рагулізм. Яке американо без молока?
Про Майстерню шоколаду... В кафе не була, але була на другому поверсі. Шоколад в нормальній ціні, я б сказала. Трохи дорожче, але це плата за ексклюзив. Але загалом враження - це просто здирництво! Одне малюсіньке тістечко коштує 15-25 грн.! Ну це зовсім вже! Може, туристи собі можуть таке дозволити, а мене жаба дусить.
в нормальній??? 20 грн... якшо в ашані Світоч коштує 5 грн , я розумію ексклюзив, але то розраховано на туристів, а я раз купила, спробувала та й забула...
Ашан - то магазин в кінці Стрийської, а то Майстерня шоколаду в центрі міста Звичайно, я погоджуюся з тим, що це розраховано на туристів - мені абсолютно без різниці, якої форми шоколад їсти. Але ціна не така вже і космічна - в Темпі колись бачила такі чоколяди в вигляді різних звіряток і т п. - ще дорожчі. А от тістечка ну надто дорогі - це 100%.
Gloria Jean's Coffees шо доброго скажете??? Людоньки...!!! Тільки трошки більше місяця тому біля готелю "Жорж" відкрилася кав'ярня Gloria Jean's Coffees... І шо...? Як вам...? Ділимося враженнями...
Стандартно. Не дуже затишно, хоч і з "претензією". Не дуже смачно. І як на таке обслуговування і якість - дорогувато. Особисто я не фанат таких кав"ярень, і більше туди не піду, але може комусь і сподобається....
А я дозволю собі порекомендувати кавярню Штука. Досить незвичне місце як на такі кнайпи - поблизу Краківського, але тим ще більш цінне, бо звертає увагу на нерозпіарені частини старого Львова. Ми туди хоодили з малою минулого місяця на фотовиставку котів. Дуже смачне солодке, затишно, приємно і недорого. А ще шаховий столик і постійні фото- і художні виставки. А з 21 грудня і до НР там відбуватиметься фотовиставка Меркурія, яким я вже вам всі вуха прогуділа. Приходьте!
Колись там був з жінкою, коли вона лежала в пологовому будинку. Вийшли, а через півтора години мала народилася З тих пір якось не доводилося заходити, вона знаходиться трохи в стороні. Хоча загалом атмосфера і солодке мені сподобалися
та нащо в Ашан їхати, на базарі шоколад кондитерський на вагу за 100 грам - 3 грн. Тут різниця в рецептурі і якості шоколаду, той що з Львівської майстерні шоколаду набагато смачніший за Світоч, Рошен, Корона та ін.
шо то за шоколад? а майстерня - та ну їх з їхніми цінами, не є там все таке супер...то хай для туристів 25 грн за плитку, та я краще лінд куплю)))
набагато - явне перебільшення... Особливо якщо порівнювати з Рошеном. Не настільки, наскільки більша ціна...
націнка звичайно є що в одній, що в іншій компанії, якби Львівська майстерня шоколаду орієнтувалася на масовий ринок, то ціна однозначно була б нижчою, а поки його можна купити тільки в кількох точках у Львові, особливо там де ходять туристи, то ціна і буде вищою. Особисто мені він смакує більше за інші українські марки шоколаду, про смаки не сперечаються
Дуже затишна кав"ярня Арсенальська біля музею Арсенал. А також нещодавно були в кав"ярні "Чарівний ліхтар" навпроти входу в Домініканський собор. Ну і звичайно Дукат І ще одна, поруч з Каплицею Боімів...."Мапа" напевно? виправте якщо помиляють, от так дуже сподобався струдель і кава