Відповідь: Кав'ярні Львова Фреска жахлива каварня, там не смачно і дорого, щей вид з вікна на смітники, біля яких безпритульні тусуються
Відповідь: Кав'ярні Львова непогано, хоча як на мене дуже тысно) також непогано. але шумно дуже Абсолютно не сподобалось. Дизайн інтер"єру хороший. проте випічка не смачна. Мої улюблені - Світ Кави, Вероніка. Просто закохана в ресторан Купол.
Відповідь: Кав'ярні Львова дякую! Додано через 1 хвилину ну мені як туристу все подобається і "щастить" теж.пишіть,будь ласка більше про місцеві кав"ярні - туристи будуть вдячні!
Відповідь: Кав'ярні Львова Я Підтримую "Золотий дукат". Єдине, що не усім моїм друзям подобається - там не можна курити. То ж не з усіма можна туди піти
Відповідь: Кав'ярні Львова Я теж надаю перевагу закладам, у яких немає диму. Бо ці "димові завіси" просто дратують
Відповідь: Кав'ярні Львова А я люблю грецьке бістро на пр.Шевченка (Зордас чи як там його ). Без понтів, але млію від їх страв. Вот так:p
Відповідь: Кав'ярні Львова О, я також там була. Страви - пальчики оближеш! :y: І офіціантка була дуже ввічлива. Навіть принесла вино, як в подарунок гостям
Відповідь: Кав'ярні Львова а "Дзига"? чому ніхто про неї не пише? це ж символ Львову чи навпаки. на жаль, я не була там...
Відповідь: Кав'ярні Львова Якщо це та жіночка про яку я думаю, то вона скоріш за все є власницею цього закладу. Вино дають завжди, але коли ми з дружиною були там на День Валентина вона (крім вина) подарувала статуетку двох голуб'ят і набажало купу всього файного (дружина з пузіком ще була ). Ех, розчулила Додано через 1 хвилину Пиво ми сі там не сподобАло...
Відповідь: Кав'ярні Львова вибачте, не розберу...мандрую Інтернетом і зустрічаю твердження, ніби Дзига вмирає і перетворюється на звичайну кав"ярню.це правда?
Відповідь: Кав'ярні Львова Найкраще обслуговування, з того що бачив, у Львові - це ресторанчик "Діва" на Дудаєва:y: Ми там весілля справляли, так гості з Києва навіть надумали своє там справити - так сподобалось
Відповідь: Кав'ярні Львова Дзига розширилася, змінила дизайн інтер'єру, з'явився другий поверх... Вона не вмерла, просто змінилася, правда атмосфера там уже не така, якась інша, але мені подобається. Літній дворик не змінився, плетені крісла, коци, кава, гарячий шоколад, хоку, вегетаріансткі канапки - такі ж як і були, правда бамбук до кави замінили шоколадними батончиками.
Відповідь: Кав'ярні Львова Як на мене Світ Кави, ще Пункт та Під синьою фляжкою, але то вже на любителя, ще непагано в Вероніці але часто місць вілних немає...:no:
Відповідь: Кав'ярні Львова а де вони розташовані - Вероніка, Пункт? п.с. світ кави і Під синьою пляшкою знаю, хочкажуть, важко їх знайти навіть за адресою і чого кав"ярні Львова ховаються?
Відповідь: Кав'ярні Львова Віддаю ще один голос за "Золотий дукат"! Як на мене -. затишніше ніж в "Синій фляшці", кава дешевша і смачніша ніж в "Світі кави".... "Криївка" непогана, але з місцями дійсно дуже туго, ще чула хороші відгуки про "Цар каву".
Відповідь: Кав'ярні Львова Мабуть, на проспекті Шевченка (колишня Академічна), якщо це про те що я думаю
Відповідь: Кав'ярні Львова :dance: Стосовно кав*ярень. Як на мене,дуже непогано пробіглись по кав*ярнях на http://myrelax.com.ua/category/4/2 Досить цікава була ідея в плані конкурсу, і звертайти увагу на відгуки, там теж буває цікаві речі пишуть.:dance: