У Харкові теж відкрився Золотий дукат, вчора була там з подругами. Обожнюю тепер цю кав'ярню. Розгубилася у виборі, замовила - зробіть капучіно на свій смак. Кава була неперевершена. А ще дисконтну картку дали
Цікава кав'ярня, а то й ціла "шоколадна мрія" відкрилась у Львові - "Львівська майстерня шоколаду"! Окрім того, що там добре і затишно "посидіти на каві", там ще й можна купити шоколадних ведмедів, шоколадні корзинки з квітами, будинки і навіть взуття із шоколаду!
то від власникі Криївки, старого трамваю і т.д, але там трохи дорогувато...та вона давно вже відкрилась біля Мазоха...
І як на мене, то вже стигла зіпсуватися...цукерки (трюфеля до прикладу) далеко не такі, які вони презентували на відкритті....
Та, то від них Недешево, але ціни приблизно такі ж як у "Світі кави" і "Золотий дукат", може на 1-2 грн. більші, але недорожче. Ну не знаю - я всі їхні цукерки і солодощі чи хоча б їхню половину не пробувала. Мені сам заклад сподобався, але загалом не сильно тусуюсь по всіх кав'ярнях і ресторанах - вдома смачніше.
та й все то розраховано на туристів, мені наш шоколад світоча більше смакує, хоч і всі його критикують....
Вчора відвідала Gloria Jean's Coffees. Інтер'єр мені дуже сподобався. Затишно, вишукано, ново. Щодо кави...Пробували американо з молоком і мокко. Смачно. На вибір є три розміри чашки. Велика, середня і мала що є дуже зручно. Трішки обурило що молоко для американо рахують окремо. Та ще й по ціні 6 грн. Солодощі там нічого особливого як на мене. Ціни середні як для такої кафешки в центрі міста. Середня чашка кави 22-28 грн. Солодке по 7-10 грн. за штуку.
Ось тут, я б посперечалась!Як заклад де можна купити хороший шоколад і як своєрідний музей шоколаду дійсно супер!Є на що подивитись!Чудовий вибір для того, щоб показати друзям з інших міст, чи країн! А от як кав'ярня - слабенько!Столики стоять як в прохідному дворі, асортимент солодкого обмежується тільки купленими на 2-му поверсі цукерками+печенька, і ще немає туалету. ---------- Додано в 08:28 ---------- Попередній допис був написаний в 08:26 ---------- Челентано - це не зовсім, те!Бо це все ж таки піцерія до якої ми давно звикли. Я мала на увазі щось нове і по-справжньому італійське!
в тих закладах, що я буваю не курять - цукерня , світ кави, всі кав'ярні на Шевченка і т.д мандрики , хіба що зара на вулицях + я принципово не заходжу до таких закладів де курять і порушують норми закону ....
А я не збираюсь сперечатись - то були мої враження від закладу, а це є Ваші, і все. п.с. до речі, а чому у Вас карма не відображається? Так цікаво...
У районі "Золотої Рози" (здається бічна Сербської) є маленька кав'ярня, швидше цукерня, "Її величність". Для мене кращого місця посидіти за кавою з колєжанкою чи колєгою нема. Там не подають спиртного чи якоїсь "супер-пупер" приготованої кави. Але солодке там найсмачніше у Львові (принаймні мені так навіть у "Цукерні" та "Вероніці" не смакувало), ціни помірні, музика неголосна і ненав'язлива, затишно і завжди є вільний столик. Одним словом, обходивши всі тут згадані кав'ярні у Львові, зупинилося на цій і є постійною відвідувачкою. Рекомендую
цікаво, спробую знайти... в неділю була зустріч в мене у цукерні...шо вам сказати ....шум, гам і моя мігрень дала знати, витяжка гудить, всі бігають, жах, ще й солодкого відрізали як добру половину, ну де дівчата з'їдять пів торта???... більше у свята я туди ні ногою... в будні дні тихо так ))) з.і. цікаво, що рахунок дали нам такий почерканий, шо я маючи справу з цифрами ледве розібрала ШО там написано , чеку не дали, на моє запитання чому? відповідь -багато людей і чек не даємо...хммм , просто свято і скандалити не хотілось, а так враження мої від Цукерні трохи не ті були...