Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. good

good Well-Known Member

ню, якщо так зовсім легенько перекусити, то можна відвідати сендвіч-бар на вулиці Коперника (біля будинку №50). раджу! ;)

ну, звичайно, якщо в тих районах хтось частенько буває!)

• Подобається Подобається x 2
  2. syavych

syavych копач

Ну раз вже про хавчик перекуски пішла мова... :)
    Якщо буваю в районі Героїв УПА (Тургенєва), то частенько забігаю в A'la minute - вибір страв менший ніж в ПХ, зато смачніше (імхо) і не асоціюється з форумівками ДП :))
    Для гурманів (читай любителів дієтичного) є Смаколик, ніби смачно, але то явно не для мене (душа прагне смаженого, калорійного і т.д.:crazy:)
    Якщо хочеться суто нормального закусону до пива і є зайвий противогаз за пазухою - можна поритись і в Архівах...

Та й таке... Ві Львові голодним не залишишся, ну хіба якшо грошей нема :pardon:

• Подобається Подобається x 6
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

я чомусь завжди думала що то серед Тургенева вишукане кафе затерялося... а то їдалка шо і поїсти мож недорого?

4. syavych

syavych копач

Угу. Принцип такий же як в ПХ, але типу в французькому стилі. Досить смачно, гарні фірмові тарілки :), та ще й деколи прикрашають їх...

5. miucha

miucha New Member

спасибо большое всем за ответы. как всегда, Львовяне подтвердили свою репутацию дружелюбных и гостеприимных людей;) еще раз большое спасибо!

• Подобається Подобається x 5
  6. hrobak

hrobak Well-Known Member

пісні страви були в Смаколику на Наливайка, але то справді нна любителя, адже кафе дієтичне, тобто там не смажать, не солять і не перчать :)

а не в італійському? :)
    до речі, підтримую Сявича щодо Алямінуте, дійсно смачно і нормальні ціни, менший асортимент, ніж в ПХ, але то їм не шкодить як на мене. жаль, що вони так далеко, бо частіше потрапляю в їхні кафе на деяких заправках як їдемо з міста, ніж у Львові :)

7. syavych

syavych копач

Та нє, кажуть жи вони французький гестоган :)

8. hrobak

hrobak Well-Known Member

точно, пардон :wacko: зразу видно, хто там частіше буває :)

9. bora

bora Well-Known Member

10. hrobak

hrobak Well-Known Member

11. bora

bora Well-Known Member

12. syavych

syavych копач

• Подобається Подобається x 3
  13. Oxid

Oxid Well-Known Member

Вірменка - найкраща Львівська кав"ярня, вся пропахла кавою, одне з містичних місць Львова, єдине, що пиву там не місце, а так - повний релякс...:)

14. savir

savir New Member

Мне очень понравилось в Веронике)))
    был там года четыре назад, зашел и обалдел )))) от запаха ванили)))
    а еще в Кактусе понравилось (я там жил)
    мне во Львове вообще понравилось
    )))))))))
    тихо и мирно, я специально на католическое рождество съездил, впечатления самые положительные ))), хотя знакомые пугали ужасами)))

• Подобається Подобається x 4
  15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Якими ужасами? Мені просто цікаво,шо про нас говорять?

16. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

А мені подобається в Кілікії, це недалечко від Гасової лямпи... раджу!)

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Галочка, розкажи "поподробніЄ" для таких як я)))

18. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

як якими- шо тут бандерівці які москалів підстрелюють:))):haha:

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Кілікія знаходиться на Вірменській 13, це якщо йти в напрямку від Вірменки до Дзиги, по ліву руку буде малесенька вуличка в якій знаходиться Кілікія, на вулиці є вивіска...
    Досить смачна кухня, і цілком прийнятні ціни, інтер)єрчик цікавенький, приємні офіціанти... відпочити можна дуж гарно.

пс для орієнтиру служить Гасова лямпа, вона трішки дальше і на протилежній стороні вулиці знаходиться)

• Подобається Подобається x 7
  19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Теж там подобається - вже 7 років як подобається. :) Дуже затишне і комфортне місце з помірними цінами, європейська кухня, інтер'єр приміщення скоріше англійський. Нема якихось ексклюзивних страв, але готують там смачно. Часто влаштовують в "Кілікії" день народження, бізнес-ланчі для іноземних делегацій - тоді це закритий заклад. Можна там також влаштувати і весілля, правда невелике - десь на 50 людей. Файне місце, одне з моїх улюблених. :)

20. Selena

Selena Member

А ще до речі дуже класно в "Золотому дукаті", всім раджу, така особлива атмосфера, справжня Львівська кав'ярня. Знаходиться вона на вул. Федорова, 20 на Площі Ринок.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)