ЦК Локаль на Валовій, взагалі в кавярні немає нічого особливого - ні хлопа з автоматом на вході, ні бронзового постаменту, ні купи туристів, ні ще якихось супер-пупер-прибамбасів. Зате є затишок і смачна КАВА, особливо зі спеціями.
"Мазох" на вихідних кардинально змінив думку про себе...Зайшовши випити хринівки з дружиною та кумом, було декілька вільних столиків, але виявилось що вони заброньовані. Ми звичайно розвернулись на вихід і тут помітили що якраз звільнявся стіл, відвідувачи якраз вставали, але наша спроба його зайняти виявилось марною він виявляється теж миттєво заброньований-так відповів офіціант, поставивши жирну крапку на подальшому відвідуванні закладу нами, постійними клієнтами. І чомусь дуже захотілось заповнити ту анкету клієнта, що є на кожному століку, на цього офіціанта, яку він би потім порвав і жадно ковтав десь в підсобці щоб його потім не "натягнуло" керівництво. До останнього часу я вважав цей заклад досить пристойним, хоча по цінах і асортименту їжі "відпочиває" нарівні з аналогічними закладами та вважав що такі заклади повинні бути не тільки музеями, але і місцями де можна душевно посидіти....
на жаль, не пам"ятаю жодного закладу від творців Криївки і всього решта, де можна було б душевно посидіти. туди переважно можна зайти подивитись або побухати, при цьому треба закривати очі на чекання офіціантів, потім на ще довше чекання замовленого, на не вельми смачну кухню ітп. рідкісним винятком інколи буває Лівий берег та Під Золотою Розою.
Особисто я цього літа вперше побувала у Львові. Дуже гарне місто. Львівяни - бережіть та примножуйте його красу!!! Дуже дякую за гостинність Щодо закладів, то як і більшість туристів відвідали Криївку. Сподобалась! Але звичайно такий заклад не претендує на затишну кавярню, де можно посидіти без шуму та гаму. Але ідея класна!
НЕ ХОДІТЬ ТУДИ - ЦЕ БІЗНЕС НА КІСТКАХ ЛЮДЕЙ!!! Криївка-Мазох-Гасова Лямпа-Жидівська кнайпа - всі ці кнайпи побудовані на люських кістках, сльозах, стражданнях мешканців, що проживають поруч. Податки не платять, дозволів не мають, всі працюють там без трудових книжок - людей сусідів посилають на ... а в кращому випадку в суд, де в них все проплачено. Виживають сусідів як можуть, здешевлюють житло а потім купляють його за копійки. Якщо Ви, люди, ходите в ті кнайпи, Ви годуєте бєспрєдєл та породжуєте нові чорні справи Назарука-Садового.
Перепрошую, а Ви де п'єте каву? Вдома? Тоді де її купуєте? Ага, в супермаркеті? А Ви впевнені, що власник супермаркету все робить законно? Звідки? Ага, не впевнені? То чому Ви самі це робите, а іншим кажете такого не робити? І чому саме ці кав'ярні Вам не подобаються? А інші в порядку? Звідки знаєте?
Доброго дня! Запрошуємо на акцію громадського протесту !!! Відкрийте очі! Вас обманюють - ззовні гарний інтерєр а всесередині та поруч з тими закладими люди виють від розпачу!!!! Назарук і Ко встановили під вікнами в людей промислові кондиціонери та витяжки - люди живуть як на аеродромі, а у нас в будинку бабулі старенькі, діти - а тут постійно рухи, пяні люди, що по годині розходяться після святкувань... тощо - Щоби тут багато не писати приходьте на нашу акцію протесту!!! Там ми Вам розкажемо все і популярно на яких людських порушених правах будується ці бізнеси Назарука - а покриваються Садовим - а у нашому будинку 4 місяці вели незаконне будівництво - знищили мою квартиру - вгадайте під що вони там будують - новий ресторан Назарука!!!!! Отож, Ви бажаєте відкрити очі?????????? Тоді, Запрошуємо на акцію громадського протесту проти системної незаконної діяльності функціонерів холдингу "негативних емоцій Фест!" та місцевої влади, внаслідок дій яких грубо порушуються права та свободи мешканців, простих львів`ян, які проживають у прилеглих до їхньої мережі ресторанів-кавярень-кнайп будинках. Акція почнеться в п`ятницю, 18.12.2009 року о 18:00 по вул. Староєврейській, 48-50 ---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ---------- http://www.for.lviv.ua/showthread.php?t=47144 Вам можливо щось проясниться... Так, можна говорити - а де Ви пєте каву? - я Вам скажу - я ніколи не питиму каву там, де я знатиму, що вона приготована на сльозах людей, Вам вирішувати...
Я розумію Ваші проблеми, але погодьтесь, що це якось дико перед тим, як відвідувати кожну кав'ярню чи інший заклад, заходити до сусідів і питати чи їм добре. Сусіди тих кав'ярень відвідують торгівельний центр, який побудовано на території колишнього місця праці моїх батьків. І тим людям якось все одно, що сотні людей втратили працю. То чому я маю перестати відвідувати ті кав'ярні і ходити в гірші і собі робити гірше? А взагалі у Вас є тема про незаконне будівництво в центрі Львова. Тут ми ділимось враженнями про кав'ярні, а не про те, чи вони законно побудовані.
це сумно....пам'ятаю була така собі ресторація Нептун вроді наз-ся на пл. Ринок, так теж там сусіди пікетували, писали плакати, вивішували їх на вікна, балкони, жалілись владі, що не можливо так смердить. не має нормальної витяжки і т.д Я проходила біля того Нептуна, дійсно сморід від риби був ого....просто не уявляю як тим сусідам було.... через деякий час закрили рибне кафе і зараз там кав'ярня...
Ви візьміть до уваги не тільки запахи (можливо для когось взагалі алергічні), а ще й постійний шум від роботи промислової вентиляції у вас під вікном, а ще й не естетичний вигляд вашого подвіря (ці вентиляційні труби ще якось треба вивести нагору), а ще й постійно буховий нарід під вікнами (де в тебе дитина спить, який завтра в школу на 8:00) причому вдень і вночі, до 2-3 години, ці таксі постійно туди-сюди - а це все заради чого??? - ефімерної мрії Назарука-Садового зробити Львів привабливим для туристів??? - брехня це все! Там туристи до 3 ночі не тусуються, не бухають відрами і не сваряться під вікнами (бо в такій кондиції їм все похєр), деякі співають тіпа "владімірскій централ-ветер северний" і т.д. Всі кнайпи могли би працювати і у центрі Львова, і під нашими вікнами але ж на умовах добросусідства! - зробіть по-людськи не тільки фасад, а й витяжку у внутрішньому подвірї, зробіть роботу закладу до 22:00, зробіть звукоізоляцію з прилеглими стінами - врешті решт - побудуйте нормальні відносини із сусідами - а не підпалюйте їхнє горище... та, це напевно дарма я все пишу - кому це потрібно?
А мне очень "Цукерня" понравилать, особенно их миндальное печенье, у нас такое в Киеве днем с огнем не найдешь
кав"ярня "Мапа" на площі ринок досить класна і кава там ароматна. приємна обстановка, та ще й диванчики є))
в этой ветке видела много хороших отзывов о "Цукерне", напишите, пожалуйста, адрес (или где находится приблизительно), и раскладку по актуальным ценам. будем во Львове на след. выходные, напишите, пожалуйста, еще кафе, в которые ходят Львовяне, где можно вкусно и относительно бюджетно покушать? заранее спасибо
м. Львів, вул. Староєврейська, 3. Цін не знаю. Поїсти смачно і досить недорого можна в Пузатій хаті (вул. Січових Стрільців, 12) Карта Львова з позначеннями кафе, цікавих місць і всякого такого - http://v.lviv.ua/ymap/
спасибо за ответ. в ПХ не нра, я имела виду какие-нибудь уютные кафешки, куда приходять местные жители, так как знают и ценят атмосферу.. может, что порекомендуете такого плана?
Ну в кафе ж ходять на каву, а не "поїсти". Та і місцеві їдять вдома А що саме їсти? Кажуть, що в "МВФі" вареники файні.. А я б на "перекусити" таки в ПХ пішла б, або на піццу. А якщо "затишно", то в "На Бамбетлі"..
в Бамбетлях нема що їсти - хіба завиванець або сендвіч, але то власне перекусити, наїстися тим важко в Цукерні теж не їдять, там п"ють чай/каву та їдять солодке щодо поїсти - мені дуже сподобалась кухня в Кумпелі на площі Митній. трохи простіше і відповідно дешевше, але теж досить смачно годують в кафе На Соборній навпроти Галицького ринку. якщо згадаю ще місця, напишу здам крапки так би мовити )))
А мені поїсти подобається в Бухарі (вул. Фурманська)...плов з баранинкою...чебуреки смачнющі...баранина з картоплею....смачнющі салати і червоне вино...
а я останнім часом їм тільки в ПХ, бо хіба там можна знайти щось пісне... в решті закладів, в які втрапляла, незважаючи на статус і ціни, на прохання представити щось пісне витріщують очі або пропонують щось в сметані чи маслі, чим мене дуже нервують))) правда якістю ПХ ніколи не вдрізнялася незважаючи на середні ціни.. ну і суші пісні, але то на любителя