Гарна дуже каварня Гарна дуже каварня - солодке - супер, кава також , приємна атмосфера, трохи соннуваті афіціянти - забула, що треба нас розрахуавти. Коли вже збиралися йти - нагадали, вона трохи здивувалась, типу: "Ви хочете розплатитися, так не обов"язково ж.."
шукав на форумі, та шось марно. тому хочу спитать чи ще є кафе "лялька" (чи то пак "кукла")? і якшо так, то де саме воно знаходиться? які враження від відвідин?
нєа. вже більше двох (здається) років нема. власники мають багато інших точок. Тільки "куклою" "Ляльку" не обзивайте...
жах! як ото тіки язик повернувся ?! сподіваюсь від цього ніхто ще не вмер? і не переживайте так, я вже добру сотню разів чув як спокутувати свою провину - китай, стіна, розбігтись добряче
К сожалению, не помню как называлась кав'ярня, которая мне больше всего понравилась во Львове и адрес, к сожалению, не помню. Но попробую описать. Она (она? правильно?) находится в центре города, в таком крошечном переулке между домами. Со стороны улицы у нее широкие подоконники, на которых вполне помещаются дополнительные стулья и разложены подушки. Внутри два зала: в одном находится барная стойка, а в другом только столики. Собственно, запомнилась тем, что кофе там можно приготовить себе самостоятельно и очень приятным обслуживанием. Еще по периметру было разложено много всевозможных подушек и подушечек и часто выключается электричество. Сидеть там во время дождя и смотреть в окно было здорово.
Спасибо, по всей видимости это она самая и есть. Не смотря на жалобы на скромный ассортимент, мне все-таки очень там понравилось, поскольку кроме кофе ничего было и не нужно. Не подскажите, как все-таки переводится "на бамбетлі". В описании на форуме есть: "Бамбетель, то така лава,зара її не використовують, а в 19-поч.20 ст. на Галичині її набивали сіном і на ній спали". Но я лучше не буду озвучивать, что мне по этому поводу поведал http://perevod.uaportal.com/, поскольку лавочки обычно сеном не набивают
в мене в селі ще досі зберігся бамбетль... пам)ятаю з братом в дитинстві сварились хто в ньому має спати))) це був офф, сорі... мені особисто подобається ресторанчик-кафе "Бухара"якщо не помиляюсь на вулиці Фурманській знаходиться)
так, всередині дуже затишно й навіть цікаво, хоч пирога "гарний панич" мені не вистачило - досі в здогадках, яка ж там родзинка в ньому. моїм улюбленим залишається Одиниця - "гламурно-бомжатське", як назвала товаришка. від минулого року там нічого не змінилося ні в меню, ні в дизайні. рекомендую пиріг зі шпинатом, печерицями й шинкою - до горнятка кави чудовий компаньйон! й минулого тижня вперше відвідала ЦК Локаль на Валовій - теж одне з найзатишніших й незатуристичених , коли б там тільки не курили в тій задній кімнаті з каміном й круглим столиком.. о.. сокиру можна вішати!.. зате є прегарна люстра зі справжніми свічками - краса !.. а ще там є гарячий шоколад... але надто густий... зате його можна розбавити Старим Талліном
Лучший вид заведений на мой вкус, зову их "шикарными колдырятниками" В таких кафешках максимально комфортно. Ну Вас, сразу захотелось во Львов, постучать по брусчатке
через ту бруківку у Львові завжди буде високий попит на шпильки - вони більше одного сезону не виживають ! а біля Вірменської церкви з"явилась кав"ярня У Францішки, інтересна тим, що при вході до маркізки має причіплену клітку з барвистою-голосистою пташкою, котра щасливо виводить трельки - туристи оглядаються зацікавлені. хотілося б знати, чи можна таке місце назвати кафе-шантан й який гонорар у пташки .
а я обома руками за "Світ кави" - найсмачніший капучіно у львові, яу на мене! в цукерні дуже класні еклери, а Золотий Дукат - це Кава!!
хто вже відвідав Львівську майстерню шоколаду?) я думала, що там буде дорого, але як на мене, трохи "перебор", хоча шоколад за 15 гривень і справді смачний, але платити по 4 гривні за маленьку цукерочку чи тістечко - занадто, нмсд. хоча, естетам має сподобатись інтер'єр-оформлення-атмосфера)