Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. Soloмія

Soloмія New Member

Гарна дуже каварня

Гарна дуже каварня :give_rose: - солодке - супер, кава також :good:, приємна атмосфера, трохи соннуваті афіціянти - забула, що треба нас розрахуавти. Коли вже збиралися йти - нагадали, вона трохи здивувалась, типу: "Ви хочете розплатитися, так не обов"язково ж.." :)))

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А може Ви просто змучилися їх тестувати?
    Он, у нас hrobak, то аж позеленіла... [​IMG]
    Нє?

• Подобається Подобається x 1
  3. hrobak

hrobak Well-Known Member

позеленіла ше не значить змучилась ;)

• Подобається Подобається x 3
  4. Tail

Tail Member

шукав на форумі, та шось марно. тому хочу спитать чи ще є кафе "лялька" (чи то пак "кукла")? і якшо так, то де саме воно знаходиться? які враження від відвідин?

5. gryvul

gryvul Well-Known Member

нєа. вже більше двох (здається) років нема. власники мають багато інших точок. Тільки "куклою" "Ляльку" не обзивайте...

• Подобається Подобається x 8
  6. Tail

Tail Member

жах! як ото тіки язик повернувся о_О?! сподіваюсь від цього ніхто ще не вмер? і не переживайте так, я вже добру сотню разів чув як спокутувати свою провину - китай, стіна, розбігтись добряче :crazy:

7. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

К сожалению, не помню как называлась кав'ярня, которая мне больше всего понравилась во Львове и адрес, к сожалению, не помню. Но попробую описать. Она (она? правильно?) находится в центре города, в таком крошечном переулке между домами. Со стороны улицы у нее широкие подоконники, на которых вполне помещаются дополнительные стулья и разложены подушки. Внутри два зала: в одном находится барная стойка, а в другом только столики. Собственно, запомнилась тем, что кофе там можно приготовить себе самостоятельно и очень приятным обслуживанием. Еще по периметру было разложено много всевозможных подушек и подушечек и часто выключается электричество. Сидеть там во время дождя и смотреть в окно было здорово.

• Подобається Подобається x 4
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я Вам нагадаю: Кав’ярня "На бамбетлі"

• Подобається Подобається x 2
  9. Приветливая

Спасибо, по всей видимости это она самая и есть. Не смотря на жалобы на скромный ассортимент, мне все-таки очень там понравилось, поскольку кроме кофе ничего было и не нужно.
    Не подскажите, как все-таки переводится "на бамбетлі". В описании на форуме есть: "Бамбетель, то така лава,зара її не використовують, а в 19-поч.20 ст. на Галичині її набивали сіном і на ній спали". Но я лучше не буду озвучивать, что мне по этому поводу поведал http://perevod.uaportal.com/, поскольку лавочки обычно сеном не набивают:)))

10. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

в мене в селі ще досі зберігся бамбетль... пам)ятаю з братом в дитинстві сварились хто в ньому має спати)))
    це був офф, сорі...
    мені особисто подобається ресторанчик-кафе "Бухара":):good:якщо не помиляюсь на вулиці Фурманській знаходиться)

• Подобається Подобається x 7
  11. mavka

mavka Well-Known Member

так, всередині дуже затишно й навіть цікаво, хоч пирога "гарний панич" мені не вистачило - досі в здогадках, яка ж там родзинка в ньому. :)

моїм улюбленим залишається Одиниця - "гламурно-бомжатське", як назвала товаришка. :) від минулого року там нічого не змінилося ні в меню, ні в дизайні. рекомендую пиріг зі шпинатом, печерицями й шинкою - до горнятка кави чудовий компаньйон! й минулого тижня вперше відвідала ЦК Локаль на Валовій - теж одне з найзатишніших й незатуристичених , коли б там тільки не курили в тій задній кімнаті з каміном й круглим столиком.. о.. сокиру можна вішати!.. зате є прегарна люстра зі справжніми свічками - краса !.. а ще там є гарячий шоколад... але надто густий... зате його можна розбавити Старим Талліном :)

12. Приветливая

Лучший вид заведений на мой вкус, зову их "шикарными колдырятниками":good: В таких кафешках максимально комфортно. Ну Вас, сразу захотелось во Львов, постучать по брусчатке:cry:

13. mavka

mavka Well-Known Member

:) через ту бруківку у Львові завжди буде високий попит на шпильки - вони більше одного сезону не виживають !
    а біля Вірменської церкви з"явилась кав"ярня У Францішки, інтересна тим, що при вході до маркізки має причіплену клітку з барвистою-голосистою пташкою, котра щасливо виводить трельки - туристи оглядаються зацікавлені. хотілося б знати, чи можна таке місце назвати кафе-шантан й який гонорар у пташки . :)

• Подобається Подобається x 8
  14. Summer

Summer Well-Known Member

та кавярня дуууже маленька , там всього 4-ри столика :)

15. Soloмія

Soloмія New Member

Так, певно, дуже зручна і комфортна?:)

16. Summer

Summer Well-Known Member

мені шось не дуже, я цукерню люблю :)

17. katalonia

katalonia New Member

а я обома руками за "Світ кави" - найсмачніший капучіно у львові, яу на мене! в цукерні дуже класні еклери, а Золотий Дукат - це Кава!!

• Подобається Подобається x 4
  18. Karma

Karma Member

хто вже відвідав Львівську майстерню шоколаду?) я думала, що там буде дорого, але як на мене, трохи "перебор", хоча шоколад за 15 гривень і справді смачний, але платити по 4 гривні за маленьку цукерочку чи тістечко - занадто, нмсд. хоча, естетам має сподобатись інтер'єр-оформлення-атмосфера)

19. Summer

Summer Well-Known Member

а то де, просвітіть :)

20. gryvul

gryvul Well-Known Member

На Сербській, біля Мазоха. Таж сама контора, що й Мазох і решта забігайлівок...

а де твій аватар? :)