Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

і персонал... так хоче вгодити, що вже не знає де... там ж практично самообслуговування-нема офіціанток.. прийшлось чекати в черзі за трьома тьотіньками.. ті вибирають... я пропоную - давайте замовлення зроблю, я вже вибрала... ні, почекайте.. я почекала, а тітоньки ще декілька хвилин вибирали, розвернулись і пішли геть...:)

2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

О...і я його люблю...все як має бути якийсь сабантуй всіх туди тягну...смачна кухня..оригінальний інтерєр...файна атмосфера...ціни-вище середнього..але не космічні:)

• Подобається Подобається x 1
  3. hrobak

hrobak Well-Known Member

о, в Бухарі просто бомбезні медові горішки, які вони до чаю дають, ми з коліжанками одного разу мало не побилися за них :) потім стали мудріші і замовляємо додатково ще порцію :)

4. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Я й сама дуже люблю Світ кави особливо морозиво їхнє і каву. А взагалі у Львові всі кавярні дуже файні

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мене там дуже привабили тортики... особливо ті шоколадні... ммм...

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

:)а я люблю Золотий дукат:good:... там така романтична атмосфера, і меню файне...:good:
    а їх шоколад червоне і чорне...ммммм, а чай - чар-зілля, мммммммм

7. Romanna

Romanna Member

Кав’ярня "Медівня" на вул. Краківській

Всім привіт! Може хтось був у "Медівні" біля вірменської церкви, не так цікавить обслуговування а ЦІНИ. Мене завтра туди коліжанки тягнуть і я маю оплатити, хочу прикинути скільки потрібно грошей? Дуже дякую

8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Цікава ситуація о_О

9. hrobak

hrobak Well-Known Member

буває. може в карти програла пані :)

на жаль, точно цін не скажу, бо буваю там рідко, але наскільки пам"ятаю, то не дуже високі. таке собі середньостатистичне кафе. в Даблкофі точно дорожче )))

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А Медівню знову відкрили? Коли я там останній раз була, то був ремонт і думала, що буде щось інше. Пробувала там медовуху.. Гм.. Цукерок був смачніший :))) (то для любителів алкоголю, а я пас..)

11. nastinka

nastinka відсутня

люблю 35 квартиру...
    і їхні ч/б німі більми.
    мм..
    і чай з ромом.

12. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а що то таке?

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Клята глобалізація! 95-й квартал, 35-а квартира...

14. hrobak

hrobak Well-Known Member

то, мабуть, арт-кав"ярня на другому поверсі в тому ж приміщенні, де Дзига.

15. Romanna

Romanna Member

Всім привіт! Була вчора я в Медівні. Люди неходіть туди персонар жах, їжа несмачна і взагалі відношення як до непотребу, і ціни не дишеві.

16. nastinka

nastinka відсутня

то такєє. там де кахфє "під клепсидрою" на вірменській. або ж там де мистецьке об,єднання "Дзиґа" :)
    але воно зарзу на 2 поверх.
    і там ще дуже часто джаз грають різні всякі музиканти!)
    мені там дуже подобається!)
    але там палять тому в приміщення брати дітей не бажано :)

17. nastinka

nastinka відсутня

дивно.
    була там..і все було добре..

18. Soloмія

Soloмія New Member

Будучи у Львові

Не львів"янка, але скажу свої враження..

Не хтіли нас спочатку пускати, бо сказали: "Доброго вечора", а треба "Слава Україні" -швидко зорієнтувалися і реабілітувалися - перехилили по чарці і спустилися до криївки.
    Галасно і душно, брудні столи (довелося покласти серветочки і облокоти ти на них руки).. але не про те ;). Усе зроблено у партизанському дусі - темно, тісно, дружньо, лунає українська музика.
    Їжа була добра, смачна. Дуже гарні офіянти - певно львівські студенти - такий добрий і привітний парубок нас обслуговував - сподобався, що ми йому залишили великі чайові.

Взагалі, мені здається, що то є заклад типу аби зібралися друзі ввечері після роботи на пиво і побалакали, повеселились від душі :drinks:.

Загалом сподобалось! Були й мінуси, але враження залишились позитивні! Будучи у Львові, треба хоч раз обов"язково відвідати "Криївку"!
    :good:

19. ALISSA

ALISSA Member

це найгірший заклад Львова! офіціянти зіпсували все враження ....
    інтерєр чудовий,але меню не відповідає написаному,дівчата просто хамки:ireful:

20. Summer

Summer Well-Known Member

напишу ще раз дуже люблю Цукерню, правда ціни в них зара трохи ого. але дууже люблю там атмосферу , ту ауру, ну і солодке :)

а де твій аватар? :)