ще я б додала Амадеус, що знаходиться біля катедри. ще мені подобається Три оскари, що на Дж. Вашингтона
чесно, мені не дуже там под-ся не затишно мені там, та і солодке там чути хімією, не натуральне воно.... і то не тільки я одна то зауважила... переважно,хто пече зрозуміє про шо я... а як там ціни в Амадеусі? а то хотіли з знайомою зайти, а там так огорожено... що думаємо , ну певно дорогувато там і зайшли в цукерню
"Амадеус" це хіба не таж сама "Вероніка"? Кухня в них здається та сама, можливо і власники. Хоча невпевнений, щось такє враження склалось
а я нині наново відкрила для себе старе ще радянське кафе "Академічне". Люди, там така смачнюща кава! І всього за 5 грн...
для моєї кишені - задорого для фанатіння. Але деколи посидіти, особливо вранці, коли все всюди зачинено, подобається
Львівські кав'ярні На вихідні я їду до Львова. Чи не могли б ви написати свої улюблені львівські кав'ярні та за якою адресою вони знаходяться, які б порадили мені відвідати. Дуже дякую.
На цих вихідних поїхали до Львова,погода нас не дуже зустріла(два дні лив дощ),ось тому ми два дні були в пошуках цікавих місць. Перше наше місце - це була піцерія,не памятаю точно як називається,щось повязано з дровами,там ще піч у них є,і там вони готують, гарна місцина.А от кухарі в них там біля цієї печі звичайно жартівники.Надумалися піти ввечері на диско ну і питаємо куди ж можно сходити,а вони нам кажуть ідіть в Краївку - там найкраща дискотека.Ми ж телепні, приїхали в Краївку,і хто там був,зрозуміють наш подив,мда думаємо,гарна дискотека.Тому, хто буде в піцерії передавайте хлопцям привіи))) А Краївка місце не погане,галасливе.СЛАВА УКРАЇНІ)))))
Хороша кавярня "Галка". Там і вибір кави широкий та приміщення просторе. Обслуговування достойне. Мені подобається там бувати і вам раджу завітати.
мені не подобається, що в Галці шалено накурено. давно там не була, але сумніваюсь, що то змінилось на краще
Світ кави, на вулиці дуже сподобалось, особливо гарно біля костьолу і архітектура, зручні крісла, надзвичайно смачна кава гляссе , але є і мінуси самообслуга ( адже ціни не низькі...), солодке мені не дуже...
в Світі кави всьо файно, якби не ціни особливо файний графік роботи і боротьба з курцями в приміщенні
Солодке найліпше, як на мене, в Цукерні (хоч ціни там теж вище середнього), і з обслуговуванням склалося, проте нема столиків на вулиці а шкода...
Якщо ви маєте бажання гарно поїсти і розслабитись, то я раджу зайти в "Бухару"... в самому центрі, зліва від Оперного. Ціни не дуже низенькі, але колоритно і смачно готують. Можна кальян покурити і WI-FI є... Загалом дуже люблю цей ресторан.