Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. serdenko

serdenko New Member

Лівий берег

Я також там була в суботу, інформація стосовно контингенту не правдива. А взагалі йшлося про Коффі-ін. а в Лівому берегу все класно, і дуже приємні офіціанти :)

• Подобається Подобається x 1
  2. NIK

NIK Well-Known Member

Я був на Дорошенко :) І після відвідин Вепра ми заблукали :) Ще і з людиною яка 25 років жила у Львові :) Сусанін він зразу отримав прізвисько :)

• Подобається Подобається x 8
  3. Bogdanka

Bogdanka МА-МА (с моя Софійка)

То я трохи наплутала - то не про кофі ін - то про Лівий берег я писала, сорі форумчани, шось не додивилась, процитувала не той допис..., а котрий хотіла процитувати - то шось не можу пригадати:haha:))))))) шклєроза:sad:

• Подобається Подобається x 2
  4. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

прадива.:beee:

5. Lusi

Lusi New Member

Усім привіт. При найближчому візиті до рідного Львова хотіла б відвідати клуб Pozitiff, але ось вичитала, що вхід там лише по клубних картках :sad: А без неї туди ніяк не потрапити??? І де її в кінці-кінців можна отримати???

6. Summer

Summer Well-Known Member

вчора була в своїй улюбленій Цукерні :), там відкрили новий зал, гарно зробили. тортики ріжуть вже невеличкими кавалками, подорожчання невелике, наразі суджу з того , що завше беру :)

• Подобається Подобається x 4
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

а я таки зайшла в той Дабл Кофі з подругою...ну чесне слово, якби ще підходящу музику, то б подумала що я в серіалі "Секс і місто":)))
    просто інтерєр дуже приємний, видно що укладач бачив ще щось крім забігайлівок... меню нормальне, може трохи дорожче за обговорені вже кафешки - загалом практично все в районі 20-40 грн... що питво, що їди.. тобто якшо взяв щось погамати і попити то мінімум 50 грн тай треба лишити...
    контингент теж як в серіалі... подружки про всяке говорять, купа іноземців і юристів:)
    обслуговування різне.. спочатку воно бігало навколо нас як обшпарене, а потім як ми замовили не так вже й багато, як вони звикли, то ще не встигли зібратися, як на наше місце інших посадили і все їм розклали((( то в них трохи нерозумно, бо раз мало заплатили, раз багато, клієнт є клієнт - його треба берегти:)

загалом дуже захотілось там провести якусь ділову зустріч або посидіти в культурному товаристві...

• Подобається Подобається x 9
  8. mayscream

mayscream Well-Known Member

Багіро,а де той ДаблКофі знаходиться?!

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

Як йдете по правій стороні по проспекті Свободи в напрямку проспекту Шевченка.. оминаючи поворот на Коперника, то є наступний поворот.. вулиця здається Руданського:)

• Подобається Подобається x 5
  10. hrobak

hrobak Well-Known Member

саме так, на Руданського, простіше знайти як йти біля Жоржу проспектом Шевченка, і зразу за Жоржем повернути праворуч. а ше відкривають другий - на розі Костюшка та Дорошенка, де було спортивне кафе Корнер :)
    одним словом, самі кабаки навколо, таке враження шо нарід в хаті зовсім їсти розівчився :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 5
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

так то криза так впливає.Вдома немає що їсти:)))

• Подобається Подобається x 6
  12. bora

bora Well-Known Member

Не пригадаю в якій країні, але вже на Заході ціла програма популяризації харчування вдома проводиться :) Здається в зв"язку з кризою.
    А на Домашньому ТБ є програма - "Жахи кухні", там розповіді про різні ресторани - часом як подивишся на антисанітарію Гамериканського общехарчу:) так і думаєш - а що тоді в нас?:)

• Подобається Подобається x 7
  13. NIK

NIK Well-Known Member

А який самий кращий ресторан у Львові? най дуже дорогий але найкращий? З найкращею кухнею та обслуговуванням? Хочу відвідати коли буду у Львові.

14. bora

bora Well-Known Member

Є зміст відвідати готель Опера - ресторан Панорама - гарний вид на центр міста і взагалі приємно там. Ще Дарвін - не менш пафосно, але в меншому, затишнішому форматі. ІМХО:)

• Подобається Подобається x 7
  15. mayscream

mayscream Well-Known Member

Мені дуже подобається в "Куполі",а ще на бр.Рогатинців ресторан "Атмосфера".

• Подобається Подобається x 2
  16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Таак, давненько я по пристойних закладах не ходила, через один не знаю де воно:blush::)))
    Але ж криза, мо минеться?

• Подобається Подобається x 3
  17. Kasia

Kasia Well-Known Member

мені в Шекспірі дуже смакує. вважаю його хорошим рестораном.

• Подобається Подобається x 6
  18. Iriska

Iriska Well-Known Member

Угу... Доречі там і досі офіціанти в килтах?

Недавно відкрилась очередна кофейня на куті Японська-Глибока... Зайшли... Я вибрала банановий коктейль, сонце - морозиво з шоколадом. Коктейль - практично відблендований банан, причому далеко не тої спілості що варто, тому був досить терпкий і з гірчинкою... Морозиво - просте вагове Лімо і шоколадний топінг... За такі гроші... ну його в баню... А загалом... на все приміщення 7 столів, затишно, але надто тісно і саме кафе нагадує вагон поїзду. Обслуговування... привітно і швидко, але аж надто надокучають... Одразу видно що стараються як найкраще, але сильно переборщують... Навряд обрала би це місце для ділових зустрічей...

• Подобається Подобається x 8
  19. Summer

Summer Well-Known Member

так обожнюю цю передачу з Гордоном Рамзі, він супер профі!
    пи.си думаю, що в нас і гірше може бути на кухнях закладів..... :sad:

• Подобається Подобається x 4
  20. hrobak

hrobak Well-Known Member

я б радила Вероніку на просп.Шевченка, Чорний кіт (ті ж власники, відповідно теж все на рівні) на Гвардійській, Дарвін на Шевській (хто не знає де то, може знає де перший магазин Буква біля пл.Ринок). всюди дорого і добре :) до Вероніки одне зауваження - величезні порції. не знаю, може тіко для мене, але почуваюся направду жахливо - смакота, а згамати всього не моооожууу :girl_cray:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)