А чо була? Правда крім бджілок тама зара - райські вишні. тропіканки..удосконалюються) Маю кілька фоток тих тортів. [/IMG] [/IMG] [/IMG]
дуже вже мені сподобались настоянки в Гасовій лампі - особливо на гранаті та анісі і обслуговування ввічливе, і антураж - доволі цікавий та от, коли хочеться спокою і тиші - в Лямпу краще не йти
тому що я туди ходила ще в студентські роки - це вже давненько, і та Бджілка для мене - як смак дитинства
якщо не помиляюсь, ніхто не написав наразі про новий заклад від криївківців - Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва Лівий берег, що знаходиться в підвалі Оперного театру, як вони самі на нього кажуть - фестиваль-ресторація. а дарма. там, на відміну від їхніх інших закладів, дуже навіть благородно. і концерти обіцяють різноманітні. і музика грає непогана, троха голосно але непогана. і їли там мої коліжанки, і, кажуть, все було смачно. а ще - там можуть принести мольберт, фарби, пензлики та папір, тому коли до вас прийде Муза ви зможете відтворити те, що вона вам нашепоче о. і ще - там просто бомбезний туалет ))))
якщо встати лицем до входу в Оперний - тоді вхід справа, тобто з правого боку будівлі Оперного театру, в принципі вивіска над дверима є, але в очі не кидається ))) ціни нормальні, приблизно рівня Криївки і Лямпи, а я не вважаю ціни там високими або низькими, вони просто нормальні )))
Коффі-ін - гарна місцина контингент там, правда, неординарний: будучи там в обід суботи, ледь не стала свідком як один з відвідувачів не обригав зал для курців, один мужчина майже (ии, як то сказати) не здійснив статевого акту з якоюсь порхавкою дуже гарний туалет, троха замалий, але веселенько оформлений дуже добру роблять чукуляду підлога в залі для курців троха чудернацька, чи то всіяна галькою, чи чим, але ходити на каблуках - нереально обслуговування, шо називається "свій в доску парєнь" - я собі замовляла коктейль - то його не було, то його після вчора не стало, бо вчора у них таке творилось, шо коктейлю вже не буде (і то всьо зі слів офіціантки) ціни не малі все-таки мені то місце не є посиденьковим, швидше як заявлено розробниками, то є клуб. і до відвідин настрій тре мати відповідний
А нікто не підкаже ЗОЛОТИЙ ВЕПР ще працює у Львові? Я пам'ятаю це як перше місце де я сидів у Львові з друзями у 2000 році Давно було але славно
їх є два - на пл.Ринок і на Дорошенка, і обидва працюють не знаю, чи вони змінились від 2000го року, бо не маю з чим порівняти, не бувала-м в них тоді
тут ще не додано, що родзинка того закладу те, що можна попросити мольберт і фарби і шось намалювати, потім творіння або з собов забрати або залишити для колєкції; можна попросити музичний інструмент і шось "залабати" собі під настрій... То не ресторан, де всі "прошу-перепрошую" і не цукерня де ціни "кусючі", а така собі "бохємна львівська кафешка". До речі, мої друзі були там в суботу, то ніхто "не ригав" і не було "майже статевих привселюдних актів" Ясно, що такий заклад не є для всіх, але добре, що львівські закляди урізноманітнюються і є з чого вибирати
та шо ви переживаэте.. я там була(правда не на вихідних) в тому шо на Кривій Липі десь місяць тому пару разів... нічо так, культурно... завжди заглядаюсь на фото Скрябіна, де зазнимкували, шо він тоже там був в обідній час там сидить майже весь перший-другий курс юридичного Франка... такі самозадоволені і поважні, дорослі правда зараз вони і весь факультет передислокувались в Дабл Кофі. хтось там був?