Заходила я в Гасову Лямпу, щось нове і цікаве, чуть голова не закрутилась при проходженні до 3-го поверху у пошуках вільного столика по тих всіх сходах. Але, на жаль, вільних столиків не було і найближчим часом не передбачалося бути, оскільки окрім "сидячих" і смакуючих пиво і т. д. у залах і на сходах ще було безліч таких, як ми пошуковців вільного місця. Враження залишились, ніби у музей сходила. Треба якось ще раз навідатись. Ще зауважила, що трохи нагадує прохідний двір і сильно шумно.
...усіх хто шукає затишок і приємну атмосферу, запрошую в "Кав’ярню на бамбетлі"...:flag_of_truce: P.S. Щось стали мало писати про кав’ярні Львова...і звідки черпати інформацію, а?
тільки ніхто не кричіть, мовляв, стид і позор такого не знати,... але де то славнозвісне кафе знаходиться, а то стільки чула...
для людей, яки знають Львів - квест. Найкоротший шлях від Підкови до пл.Ринок (дорогою - посередині). Стид і позор)))) запитайте у бармена картку! так хочу зробити приємність) дивний настрій
Людоньки, підкажіть будь ласкатаку річ. До мене приїжджають колєги з Німеччини. Відповідно я їм маю. організувати культурно-ознайомчу програму, яка має перериватися обідом, вечерею і т. д. Де у Львові в центрі можна гарненько пообідати/повечеряти, щоб і інтер"єр був досить нормальний і ціни відповідно не дуже кусалися?
ну в МВФ зайдіть, на Катедральній,3... я ще в Хіткафе раніше обідала(проїзд Крива липа), але не люблю там бувати, бо дурять часто... ще Пузата хата цікава... можете повести їх на суші в Япі чи Сушію...то мої смаки...
Я гостей в "Пузату хату" водила. Там і смачно і не дуже дорого і інтер'єр приємний і вільні столики практично завжди були. Тим більше українська кухня і інтер'єр - якраз для іноземців . Полякам завжди подобалось. Інших варіантів навіть не придумаю..
Синя пляшка цікаве... особливо оті чаї з вогником подорбаються іноземцям... зараз вони майже всюди, а років 4 тому були дивиною...
О! Точно! Пузата хата!!1 Я просто давно в центрі не була, бо маю маленьку малечу, через те, все позабувала, або відстала від життя1 Дякую за ідеї!
чула, десь у місті Лева є кахве, націоналістичне, воєнне, щось схоже на бункер. не підкажете адресу, буду вельми вдячна
В Москве несколько десятков украинских ресторанов и кафе. Ежегодную встречу выпускников ЛВВПУ празднуем в очередном украинском заведении. А как во Львове? Есть чисто русское кафе? Типа, с пельменями водкой и самоваром? П.С. То, что пельмени не русское блюдо, а китайское не надо рассказывать. Вопрос не в блюде. Вопрос в наличии толерантности.
ну я в процесі не розбиралась (мені соромно), але в чай добавляють коньяк або ром і якийсь спеціальний цукор, підпалюють цукор, политий коньяком і той горить синім полумям...(чи то може був сухий алкогосль, що так горить) одним словом вам приносять чай а він десь секунд 20-30 горить синім полумям, а потім дуже смачний... то вам Мавпусик зможе більше розказати, вона частий гість в Синій Пляшці
Багірко....ти все точно описала...мій коментар зайвий...але всеодно словами описати це не можливо...це треба побачити і скуштувати)