У Криївці була 1 раз. Їла картоплю (назви не пам'ятаю) і чорний хліб зі смальцем. Як я той хліб наминала! Щось так посмакував. Смалець був часниковий у маленькому глечику, то я намазувала його на чорний хліб, посолила і ням-ням! Що не сподобалось, так це у першому залі було дуже чути пліснявою, а над одним зі столиків була витяжка, з якої доносився "аромат" туалету, ми зразу ж пішли в інший зал, там був вільний столик. А ще там було як у вулику - дуже шумно, не було можливості спокійно порозмовляти, весь час треба було кричати і нахилятись, щоб почути,що говорять за столом.
чула суперечливі відгуки про Коффі-ін: - найкраща ві Львові кава - хамовиті офіціанти, що псують навіть смак найкращої ві Львові кави А Ви що скажете?
брат був, каже приміщення дуже суперово зроблено, така підсвітка, вниз спускаєшся по гвинтових сходах, кілька зал : коктейльний, ресторан. Ну і ціни відповідно . Я ще не була, може під свята зайду
і я вже був... слів нема.. таке враження, що для супер мажорів відкрили. 150 грам закарпатського коньяку 81 гривня. і тусовка така ж мажорна. враження негативне
відкрили ще Гасову Лампу (Вірменська, 20). Та ж кантора Маркіяна Іващишина, що Криївка, Мазох, Трамвай, Хмільний дім, Кабінет, Кумпель, Ресторація на Валовій, і, звичайно, Дзига. Гарне оформлення. Але мені Бамбетель більше сподобався.
а ціни? і що всередині особливого?? кава дуже смачна дійсно і не дорога відповідно до смаку (та ж Галка дорожча), а офіціанти мені ні раз не хамили, навпаки на диво (тьху-тьху), бо інші заклади тільки гіршають... єдине, що нервує, це те, що вони ще свої пропозиції додають - візьміть ще тортик, десерт і т.д. Мені подобається, коли я роблю замовлення без лишніх питань)))
Позитиви Ну, по перше, ви його не минете, бо там встановили пам`ятник винахідникам лямпи і самого гасу. по друге, ходить дядечко в костюмчику із циліндром і запаленою лямпкою і всіх запрошує зайти. Нейтральне Вхід через перший поверх, помальований начорно і вузькими гвинтовими сходами на другий поверх. там є ще поверх третій. Негатив все те саме майже немає різниці в цінах. однаковий стиль вгадується. і це мені дуже не подобається. для галочки зайду раз-другий, все там подивлюся ще. бо сьогодні був тіко раз. Але найбільший негатив: то все одна кантора, яка має доступ до важелів влади, то й користає з того. Принаймні то моя думка: нехай собі туди туристи і ходять. а я знаю і затишніші місця.
ну то понятно, щоб отримувати такі приміщення в центрі для бізнесу, потрібно бути з владою на ти... знаю одного відомого і успішного львівського бізнесмена, і якого весь час хочуть забрати приміщення в центрі і він з тою владою гаркається, але своє відстояв!!
треба заглянути в ту Гасову лампу, хоча відгуків начиталась вже, я люблю затишні місця з гарною аурою
була я нині в Гасовій лямпі, з надвору запросив нас такий пан з лямпою , у фраці, у високому капелюсі. Ще завершувались невеликі ремонтні роботи, але то таке. Сходи гвинтові такі круті спочатку, що треба дуже уважно підніматися. Меню досить цікаве. Піднялись аж на 3-й поверх, оригінально зроблено різноманітні гасові лампи, по сходах сертифікати стародавні на лампи з Борислава і т.д. Чай смачний, яблучний пиріг "Солодка Евця" трохи недопечений попався....Мінуси :сильно шумно, накурено трохи... розраховано більше на туристів (навіть лямпи маленьки продають)
може знаэте... народу багато? тобто можна тако нпр завтра прийти в 7мій вечора щоб сісти? або замовити столик наперед?
ходили ми сьогодні великою компанією у ту лямпу, чекали з 8 до 9 - втрапити за столик так й не вдалося приємне те, що очікування можна скрасити екскурсією трьома поверхами-вони досить-такі цікаві))
я теж сьогодні заходила... накурено(( важка музика (подруга взагалі не хотіла сидіти - на любителя) ми були в 15.00 був один вільний столик замовити можна - підійти до менеджера, треба завдаток.
Галюсік, ціни нормальні , чай 7 грн коштує, кава 9-12, варенички 15 грн і т.д. Солодке 10-12 грн, але не дуже смачне ( я писала вище) ....
Давно не була в Галці...вчора вирішила зайти...інтерєр мені подобається,але дуже накурено...Посмакувала шампанським з фруктами і кавою з корицею