Кав'ярні Львова

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Foxy10, 12 жов 2007.

1. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

У Криївці була 1 раз. Їла картоплю (назви не пам'ятаю) і чорний хліб зі смальцем. Як я той хліб наминала! Щось так посмакував. :blush: Смалець був часниковий у маленькому глечику, то я намазувала його на чорний хліб, посолила і ням-ням! Що не сподобалось, так це у першому залі було дуже чути пліснявою, а над одним зі столиків була витяжка, з якої доносився "аромат" туалету, ми зразу ж пішли в інший зал, там був вільний столик. А ще там було як у вулику - дуже шумно, не було можливості спокійно порозмовляти, весь час треба було кричати і нахилятись, щоб почути,що говорять за столом.

• Подобається Подобається x 1
  2. У дукаті вільний столик знайти нереально, коли це вечірній час:sad:

• Подобається Подобається x 2
  3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

чула суперечливі відгуки про Коффі-ін:
    - найкраща ві Львові кава
    - хамовиті офіціанти, що псують навіть смак найкращої ві Львові кави
    А Ви що скажете?

4. Ukrainer

Ukrainer Member

тому там тільки зранку)

5. Summer

Summer Well-Known Member

брат був, каже приміщення дуже суперово зроблено, така підсвітка, вниз спускаєшся по гвинтових сходах, кілька зал : коктейльний, ресторан. Ну і ціни відповідно :). Я ще не була, може під свята зайду ;)

• Подобається Подобається x 3
  6. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

і я вже був... слів нема.. таке враження, що для супер мажорів відкрили. 150 грам закарпатського коньяку 81 гривня. і тусовка така ж мажорна. враження негативне

• Подобається Подобається x 6
  7. gryvul

gryvul Well-Known Member

відкрили ще Гасову Лампу (Вірменська, 20). Та ж кантора Маркіяна Іващишина, що Криївка, Мазох, Трамвай, Хмільний дім, Кабінет, Кумпель, Ресторація на Валовій, і, звичайно, Дзига. Гарне оформлення.
    Але мені Бамбетель більше сподобався.:good:

Останнє редагування: 2 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

а ціни? і що всередині особливого??

кава дуже смачна дійсно і не дорога відповідно до смаку (та ж Галка дорожча), а офіціанти мені ні раз не хамили, навпаки на диво (тьху-тьху), бо інші заклади тільки гіршають... єдине, що нервує, це те, що вони ще свої пропозиції додають - візьміть ще тортик, десерт і т.д. Мені подобається, коли я роблю замовлення без лишніх питань)))

9. gryvul

gryvul Well-Known Member

Позитиви
    Ну, по перше, ви його не минете, бо там встановили пам`ятник винахідникам лямпи і самого гасу.
    по друге, ходить дядечко в костюмчику із циліндром і запаленою лямпкою і всіх запрошує зайти.
    Нейтральне
    Вхід через перший поверх, помальований начорно і вузькими гвинтовими сходами на другий поверх. там є ще поверх третій.
    Негатив
    все те саме майже немає різниці в цінах. однаковий стиль вгадується. і це мені дуже не подобається. для галочки зайду раз-другий, все там подивлюся ще. бо сьогодні був тіко раз.
    Але найбільший негатив: то все одна кантора, яка має доступ до важелів влади, то й користає з того. Принаймні то моя думка: нехай собі туди туристи і ходять. а я знаю і затишніші місця.

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну то понятно, щоб отримувати такі приміщення в центрі для бізнесу, потрібно бути з владою на ти... знаю одного відомого і успішного львівського бізнесмена, і якого весь час хочуть забрати приміщення в центрі і він з тою владою гаркається, але своє відстояв!!

11. Summer

Summer Well-Known Member

треба заглянути в ту Гасову лампу, хоча відгуків начиталась вже, я люблю затишні місця з гарною аурою :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Summer

Summer Well-Known Member

була я нині в Гасовій лямпі, з надвору запросив нас такий пан з лямпою , у фраці, у високому капелюсі. Ще завершувались невеликі ремонтні роботи, але то таке. Сходи гвинтові такі круті спочатку, що треба дуже уважно підніматися. Меню досить цікаве. Піднялись аж на 3-й поверх, оригінально зроблено різноманітні гасові лампи, по сходах сертифікати стародавні на лампи з Борислава і т.д. Чай смачний, яблучний пиріг "Солодка Евця" трохи недопечений попався....Мінуси :сильно шумно, накурено трохи... розраховано більше на туристів (навіть лямпи маленьки продають):)

• Подобається Подобається x 5
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

може знаэте... народу багато? тобто можна тако нпр завтра прийти в 7мій вечора щоб сісти? або замовити столик наперед?

14. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ходили ми сьогодні великою компанією у ту лямпу, чекали з 8 до 9 - втрапити за столик так й не вдалося:sad:
    приємне те, що очікування можна скрасити екскурсією трьома поверхами-вони досить-такі цікаві))

• Подобається Подобається x 4
  15. Summer

Summer Well-Known Member

певно можна замовити, я була в обідній час, так людей не було багато:)

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

я теж сьогодні заходила... накурено((
    важка музика (подруга взагалі не хотіла сидіти - на любителя)
    ми були в 15.00 був один вільний столик

замовити можна - підійти до менеджера, треба завдаток.

Останнє редагування: 4 гру 2008
  17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

а як ціни в тій Гасовій лямпі? Наприклад, скільки коштує кава, пиво? Морозиво?

18. Summer

Summer Well-Known Member

Галюсік, ціни нормальні:) , чай 7 грн коштує, кава 9-12, варенички 15 грн і т.д. Солодке 10-12 грн, але не дуже смачне ( я писала вище) ....

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Давно не була в Галці...вчора вирішила зайти...інтерєр мені подобається,але дуже накурено...Посмакувала шампанським з фруктами і кавою з корицею:)

• Подобається Подобається x 3
  20. Summer

Summer Well-Known Member

от за те шо в Галці сильно накурено, я ту кав'ярню викреслила зі своїх улюблених ...

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)