Кава чи гербата?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Liliyah Romanova, 19 лис 2008.

?

якому напоєві ви надаєте перевагу?

  1. кава

    14,7%
  2. чай

    19,0%
  3. частіше кава, ніж чай

    16,4%
  4. частіше чай, ніж кава

    25,0%
  5. і кава, і чай

    22,4%
  6. ні те, ні інше

    2,6%
  1. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    В нас бачила Грінфілд Різдвяний, але ще не пробувала
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Summer

    Summer Well-Known Member

    Liliyah Romanova, тепер буду знати з якими складниками різдвяний чай шукати! :yes:
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. pukhnastyk

    pukhnastyk Well-Known Member

    Той суперчай називається "Гуанабано":good:
    Смакота! :nyam2::nyam2::nyam2:
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. андрей-25

    андрей-25 Well-Known Member

    Фасованые чаи совсем не то. Лучше покупайте развесной. Там и выбор больше, и качество сразу оцените. Даже самый простой черный развесной чай, намного вкуснее дорогого Липтона, Гринфилда и т.п. А в ароматизированых не искуственные вкусовые добавки и ароматизаторы, а кусочки фруктов и трав.
     
    • Подобається Подобається x 8
  5. duncan

    duncan батяр з личакова Команда форуму

    смак любого чаю можна поліпшити (навіть нудотну хімію -- "ліптон" :bad:), якщо додати меду замість цукру...
     
    • Подобається Подобається x 6
  6. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Дуже важлива персона

    Або бронзового цукру замість звичайного білого... :good:
     
    • Подобається Подобається x 4
  7. А что за бронзовый сахар?
     
  8. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Я думаю, що Ліля говорить про коричневий тростниковий цукор.Звичайно, можу помилятись:)
     
    • Подобається Подобається x 4
  9. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Дуже важлива персона

    Про нього, не помиляєтесь. Я його купую для Дарка. Треба ще Романа присадити.
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Але ж і дорогий він.Все ніяк не можу (грошей не вистачає)купити.А в чому різниця між звичайним і коричневим?Який у нього смак?
     
  11. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Дуже важлива персона

    У нас тут є в різних цінах. Трохи дорожчий за білий, але ми його не споживаємо в таких кількостях, аби нам то було дуже дорого. До каші, до кави, іноді до печива. У нас дуже мала потреба купувати цукор. :)
    Коричневий здоровіший. Білий проходить якісь там обробки, та й сам собою некорисний. Різниці смаку я не відчуваю. Я його не куштувала самого. Смак кави він не псує. Навпаки, я би сказала, що підкреслює. Поза тим різниця маловідчутна. Просто корисніший.

    Єдиний мінус: треба зберігати у герметичній посудині. Інакше стає каменем і все, капець.
     
    Останнє редагування: 3 гру 2008
    • Подобається Подобається x 6
  12. Summer

    Summer Well-Known Member

    щодо коричневого цукру, то я купувала в Арсені , невелика пачечка коштувала 6 грн з копійками. Я чай пью без цукру, але мої казали, що дуже смачний :good:, пішов за три дня :)
     
    Останнє редагування: 3 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  13. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Боже, а що то я за цукор бачила по 53 гр пачка?:eek:Здається теж коричневий
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Summer

    Summer Well-Known Member

    то певно завізний, а то наш український був :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Daisy

    Daisy Well-Known Member

    Український, то з буряка, а з цукрової тростини має інший смак, точніше не смак, а присмак, мені він нагадує смачну випічку :good:Ням!
     
    • Подобається Подобається x 3
  16. Summer

    Summer Well-Known Member

    можливо кращий, треба спробувати :)
     
  17. ksenechka

    ksenechka Active Member

    Привіт усім!!!
    Я люблю і каву і чай...каву трошки більше:), бо то Львів, кава усюди, не встояти від її аромату!
     
    • Подобається Подобається x 7
  18. gryvul

    gryvul Well-Known Member

    Той коричневий цукор - звичайний буряковий, але не очищений, із природніми домішками. В світі кави такий є
     
  19. ksenechka

    ksenechka Active Member

    Вибачайте за примітивне запитання, але коричневий цукор має інші смакові властивості, відмінні від звичайного білого цукру?
     
  20. Мартин Боруля

    Мартин Боруля Well-Known Member

    Звичайно відрізняється!!! Відміннісьть полягає в тому, що коричневий цукор він не очищений, на відміну від білого. Коричневий цукор відрізняється смаковими властивочтями і запахом, і найголовніше він солодший. Також кажуть що в такому цукрі немає калорій і він не додає ваги. (проте я не знаю чи це стосується нашого цукру з буряків).

    Білий цукор, якор якщо наш то він очищений, а якшо він з за кордону тоз цукрової тростини.
    Справжні кухарі до свої солодощів додають лише корчневий цукор і мало того відповідного сорту.
    детальніше можна прочитати тут http://brown-white.ru/?cid=top&id=sort_ukr.
     
    • Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)