Кава чи гербата?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Liliyah Romanova, 19 лис 2008.

?

якому напоєві ви надаєте перевагу?

1. кава

14,7%
  2. чай

19,0%
  3. частіше кава, ніж чай

16,4%
  4. частіше чай, ніж кава

25,0%
  5. і кава, і чай

22,4%
  6. ні те, ні інше

2,6%
  1. Это, пожалуйста, поподробнее.

2. Daisy

Daisy Well-Known Member

Поподробнєє буде коли Рибка приїде до Львова і сама все побачить, відчує і попробує:):give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  3. Уже поехала! Не хотите - не рассказывайте. :beee:

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

Рибко, ну чому ви так напрягаєтесь щодо особливостей львівян? ну це нормально, що воно так є.. кожен хоче бути особливим і кожен в певній мірі ним є... от зайдіть на одеський сайт ( де Кертіс, Ромко є, і Фей звідти)... я там не була, але думаю, що має щось бути про особливості одеситів, зокрема про гумор і т.п. принаймі я б не здивувалася)

або на якийсь із сайтів Дніпропетровська... тут я вам скажу з впевненістю, що там буде дух - наше місто найкраще ,найкрасивіше і т.п.
    а їхня високомірна фраза "Я из Днепра:cools::cools::cools:" вже напевно відома всім, хто спілкувався з дніпропетровцями.. (говорю не за всіх, за більшість)

ну і що? у жителів Києва свої особливості, свої погляди, своє, за що є похвалитися..:good:

• Подобається Подобається x 6
  5. Я одесситов знаю. Постарше люди да таки особые, а молодёжь такая, как и у нас.

• Подобається Подобається x 1
  6. Daisy

Daisy Well-Known Member

Мабуть треба скинутись ;)для Рибки на білети до Львова:)

• Подобається Подобається x 2
  7. Да я всё равно не поеду.

8. Daisy

Daisy Well-Known Member

Це вже просто впертість? Не побачите Львова, невідчуєте його духу, не попробуєте львівської смачної кави і тд. .... оoooooooo і незустрінетесь з дядьою Ромою:haha:

• Подобається Подобається x 5
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

"Не просочится"Тому що львівська кава може бути тільки у Львові!І я не вважаю , що дискусія має продовжуватись.Рибці важко пояснити, в даному випадку -неможливо.Треба любити каву і поважати львівський дух, його візитну карточку.А те, що Львів асоціюється з кавою -це 100!
    Рибко, колись може все ж приїдите у МІСТО, от тоді і зрозумієте.

Як можна любити Львів і не хотіти там побувати?

Останнє редагування модератором: 20 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  10. Summer

Summer Well-Known Member

читаю дискусію Рибки про каву :) то що я скажу, головна річ в атмосфері,історії, аурі як написала Daisy, дух кави витає над Львовом :), в самих традиціях. Львів і кава, то одно ціле! То треба приїхати і все побачити, спробувати. Скільки моїх знайомих, що приїжджають до Львова, одноголосно кажуть, що у місті Лева найсмачніша кава :yes:
    а так до речі, рекомендую Винничука "Таємниці львівської кави", то супер книжка, для справжніх шанувальників львівської кави :morning1::)

11. Я не поеду, не потому что не хочу, а потому что у меня нет времени и меня не пустят. :sad:

12. Веда

Веда Well-Known Member

Если у вас будет возможность, то обязательно поезжайте во Львов...:) И не только ради того, чтобы разгадать тайну львовского кофе. Не пожалеете... :good:
    Кстати получше узнаете львовян, почувствуете их колорит, их достоинства, их слабости (таковые тоже имеются, как и у всех нормальных людей)... И, вполне возможно, выдедаете секрет львовского кофе...;)
    А потом поделитесь своим впечатлениями на форуме... Думаю, будет интересно.:)

• Подобається Подобається x 7
  13. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

А я, будучи во Львове, кофе так и не попробовал :sad:
    Не считая растворимого в гостинице :)
    Все не было времени, да и вылетело из памяти что город славится своими кофейнями. Зато пиво распробовал. Не обижайтесь но у нас лучше :) Хотя о вкусах не спорят.
    Рыбка, поехали вместе кофе пить. Там и львовские форумчане подтянутся. Для такого дела время всегда найти можна, а родители вас со мной отпустят :)

• Подобається Подобається x 4
  14. А какие, если не секрет?

15. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ну дитина, хоче все знати, а до Львова їхати не хоче:pardon:. Вже навіть хлопець запрошує ;)

• Подобається Подобається x 4
  16. Не НЕ ХОЧУ, а НЕ МОГУ!

17. Alias

Та ні..якщо є ВЕЛИКЕ бажання, то спосіб завжди можна знайти приїхати.

• Подобається Подобається x 5
  18. Daisy

Daisy Well-Known Member

Іринка знає, що тільки треба дуже захотіти:good::give_rose:

19. Alias

Так, неможливого нічого немає.Можна навіть з долю обдурити.:))

20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Думаю, що якраз долю не обдуриш...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)