Катрен для обкомівця Мокбо Старість,то не радість Сам по-собі знаю, ще якщо та жовчі добре назбираю... І тоді плюватись й сипать бруд із міха, то не є проблема, то стає ,як втіха... За таке мокбомівцям, як часто буває Бог дарує...ліки, або Те,що має! А якщо коротше, то заскок-заскочить і ще більше всякого хлопу наторочить. P.S.Не мине це і мене... та й всіх нас не омине! Нині,04.08.2010 р. (Юрко НОТОЦО) P.P.S.Вибачайте,шо то я не в свої й темі,та розп...розпатякався вєщими катренами!)
І я Вас люблю,панически-платонически...Така ж тема,для катренів,закачаєшся... Одну блоху,можливо ще спіймати А 1000-чу? О,Мамма Міа!Не дай,Бог! Сто-двісті слів ще можна прочитати, Сто тисяч слів ж,це ловля сотні блох! Короткість,це сестра таланту! Транжирення,то це фігня якась. Це ніби хтось торочить якусь мантру, ну типу: сікось-накось-перекось! і... Катрен-реклама В той час,як газ відключать Нам, Тоді,коли не буде чим палити, не порятує Нас Ваш інтернетний хлам... Лиш за Пророцтвами від НОТОЦО почнуть усі тужити!) Нині,06.08.2010 р. (Юрко НОТОЦО)