Ще файно було б,якби той джазмен,та на унітазі сидів! Катрен для Дзекатого Накалатаю з п'ять тисяч катреняк усяких, про бамбучків-тарамбучків і дзеків-патяків, Та й приїду до СамбОра,музику писати до катренів тих же нікт,не хоче читати!
Юрку, шо то кажут шо Гобама легалізувов мігрантів, може вас також, і теперка у вас буде файний гомериканський будинок, може навіть ліпший як в пані Олі.
Йой,ніц він там не легалізує,лише маріхуану,яко лікарство від еболи,во-о! А я Мальборо палю і маю то всьо в д...в носі! Катрен про губасту Олю Оля-фасоля губу розпустила і мовить:-Вкраїнець в гАмериці, то міць і сила! На справді здається не тільки мені, що всі нинька в Станах,як вишня... в гівні! Криза,хлопи нинька...Криза! І в гАмериці також!
Вау! Я навіть заслужила бути увіковічненою великим талановитим галицьким поетом-катренистом Юрком НоТоЦо у його всесвітньо відомих катренах. Дякую, пане Юрку! Пані Оля не має чого ображатися на народних поетів-катренистів. Нехай собі забавляються.
Коли я по-стажуванні по спецпрограмі в Чікагському університеті мав повертатися в Україну і відкрити компактне музичне видавництво для випуску музичної літератури,нот для музичних шкіл,училищ,то з метою закупівлі устаткування для цього закладу потрібні були мінімальні фінанси,котрі була надія отримати від Банку Української спільноти в Чікаго... Почухали в банку потилицю і сказали,що зараз в них,та і в гАмериці скрутне фінансове становище і що...нічим допомогти українській культурі в Україні не можуть! І не змогли! Ну то й ніц не поробиш з такою міцною українською спільнотою і поміччю в гамериканському,такому багатому суспільстві! Вони не змогли,я не зміг,навряд чи ви,чи Оля змогла б... Хіба що язиком ля-ля,фа-фа! То ж життя!То ж гАмерика! Самому работать нада,а не хапати кредити МВФ для України! Добре,тут я Катрени калатаю,а не смарклі розтираю про рай в Америці! Для цього є інші теми! Будь ласка,туди... ---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ---------- Катрен про себе самого * * * Гублю "пророчі відчуття",як губить пес Надію на надійного господаря, Як губить президент появу тиx чудес, Що мали би прийти,та...загубились десь. Але,не президент я,й не чаклун - Попробую ще по-пророчити для Краю, Й подать Надію - вийти із цейтноту... Попробую ще троxи.Може і вгадаю. 2007 р. http://yurek-notoco.livejournal.com
Катрен для захланних Ще вам ввірветься кишеня від захланних грошей й від жебрацтва та війни заведуться...воші!
Катрен про файне Самбірчани-галичани,то такая ненза, добре знають,де їм буде файно, де робота,де є гроші...де блохи і воші, де Європа,гАмерика і харчі хороші... а якщо шось-десь не так, то до Львіва айно!
Катрен-попередження Росія-матушка,дєрйовня, та заспокійся накінець... Чим більшу армію збереш ти, тим більший їй прийде пердець!
Катрен для Мікі з Донбасу Дивуюсь українцям із Донбасу, хто ходить по-Вкраїні,сере й їсть, та забуває,що він Українець, Націоналіст,Бандерівець... ну й що не гість!
Во,катрена скалатав'єм для своєї Музи... Катрен про співаючий бамбук Бамбук,то дерево такеє, походить назва від bamboo, гуде по-форумі трембітов: -Бу-ру-бу-бу...бам-бу-ру-бу! [/QUOTE]
Ех-х,зник десь Бамбучок,нема...Крила видно'єм му підрізав трохи,тим своїм вар'яцким катреном...і не літає юж! Загнівав'сі видно...Мушу бути обережним,жеби в-чоло не дістати з тою своєю "поезійов",як то Дзеко часами мовить! Вибачєйте,розбатярувався я трохи... http://www.youtube.com/watch?v=Slv38Wt7bPE
Ги-ги-ги! http://uk.wikipedia.org/wiki/Користувач:НоТоЦо ---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- А-а,Бамбуче...шо, юж заздриш що Юрцьо шоферує як дзяд по-Гамериці? І має в дупі свій композитОрский талянт на який'сі вчив!(на час кризи,на час кризи)! В Локке'сі такої мудрости гебрейськоі,непepeвepшeнoi набрав'єс сі,чи шо?Чи в енцикльопедії? Так щиро'ті питаю:- Що,ще ті той Кризис не заставив брати в руки шуфлю? Ще ні? Енцикльопедію про Зигмундця і Юрця читаєш'си помалейку,ги-ги-ги... і юж жарти перестав'єс розуміти начисто. Моцний видно і дозрілий єстесь вже бамбук!Пора до Канади юж! Сам раз на патики до лижів,щоб гасати на них десь в канадийськім Калгарі! Бамбучий Катрен від Фрейда Вуйцьо Фрейд повів раз так: -Ти не мусиш бути Богом, для кулєг й знайомих... ЛюдинА ти,а не псих! Чоловіком будь і щирим по-відношенню до них! :flag_of_truce: P.S. Та не гнівайся Волиняку,на Галичан! Ми ж свої люде!
Шановний Bambook, при всій повазі до Вас мущу константувати, що Ви глибоко помиляєтеся, давши це посилання. Мабуть тут підходить зовсім інше: http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%96%D1%8F До Yurko NOTOCO: Слухай, діду, доки ти будеш згадувати мене всує. Цей твій сморід вже давно всім набрид. Або угомонися і візьми себе в руки, або лікуйся. Всім навкруги пропонує вчити гвару львівську, А сам собі відростив бороду жидівську. Кажуть, справжньому семіту борода пасує Та чому ж тоді масонів він так критикує? А тим часом докладає доляри у кейси Й потихеньку відрощує кучеряві пейси.
Не прикидуйтеся...oбоє! Видавці "українського" часопису і клубу "Егоїст"! Починайте випускати журнал "Фарисеї"!
Дякую за пораду і цікаву ідею. Тільки назва буде трохи інша: "ГАмериканські фарисеї про Галичину" Навіть ідея обкладинки першого номеру визріла: