Ой,ой,ой...ну прийшов,а катрен де,га-а? Добре,я тут старого свого поміщу,як не хочете,шановна Музо,поміщати'го в своїм "Егоїсті"! Катрен для пана Бамбука *** Зрозумій же Ти,Бамбуче, що найкраще і найлучше Українцеві є сало(!)... і багато,а не мало, й українські чудеса: масло,сир і ковбаса... А не помаранчі й фиш, які бачиш Ти,як спиш... Не СІм-Сорок і мацца... Сало,мачанка, вареник, Пи(е)во,ковбаса і хроник, Та й забава аж до-рання Гоп-ца дрица,гу-ца-ца! 23 серпня 2012 р.
Катрен про грін-карту Грін-карта,машина та вілла - дурному і радість і сміх... Такі-то в гАмериці жарти, Що ще не доходять до всіх!
Хто то такий? Шо туво з аватарков кота? ---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ---------- То є ваша хата?
Юрку, а ви хоч щось вмієте з того робити? Бо я і сало солю, і ковбасу печу, і бурячки з хроном сам, і вареники, і мачанку до них - з грибочків, до речі, недалеко від Самбора зібраних. І до виробництва пива у Львові трохи маю стосунок. А ви, мабуть, все хот-догами дуситеся?
Ой ,так так,Бамбучку,ой так так! Ніц не вмію сам зварити,ніц...хіба шо три яйка на пательні! Я тут "в неволі" іншим любуюся,кормлюся,живу... Народе Мій многострадальний, Чого Tебе я Так люблю? Бо маєш Долю Ти печальну, І Душу маєш,як Мою ! Але якось то буде! Голодомор пережили,переживемо і те "ізобіліє" Євроінтеграції...І хот-дога зхрумаємо з тим напів-водяним г'американшьким будвайзером! Тримайте'сі там! Йой,а ви і на акардийоні щось там по-шклянці палянки шпортаєте? Маладєц! Прям,як україншький мілійонер Яник Табачник!
Катрен для моєї бамбукової Музи Бамбук самогонку гонить в Клюбі Галицької Кухні... А часом й на Нотоцо накида "Егоїст"ські яйця тухлі! :empathy:
Катрен для Дзеко Дзеко-беко-бамбуреко По-хворумі ходить Й про майбутнєє Вкраїни Москалям городить! ---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ---------- Катрен для леді Олі Оля-фасоля в Сіетлу,ота, взялА'си в кумпанію чудо-кота... З котиком ходять ,фігню всім городять й подібних вкраїнців у тих штатах родять! ---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ---------- Для кота в Toyota Priest Кіт в гАмериці,то чу-у-удо, як той пес,діставший стрес, від Нью-Йорку і Чікаго, тіпа...як дохтір Жеваго!
То-то вони... ----- Катрен дла себе Я на xворумаx послушний, Я й на форумаx є цяця, Не ругаюся по-руську, То й нема чого бояться. Я на другий тиждень може, Як не піде талянт "майна", Щось скалатаю моцніше, Жеби було Усім файно! :gamer:
Для пані Un.Know Та пані Un.Know ,ну що мешкає в Празі, юж більше не спорить за-дужо...наразі! І правильно робить зар..зануда така, Нема'чо скакати коту на бика!
Як? Ай,яй,яй! Стидно,стидно українцям по-селах жити! А ото... Катрен для Самойловича А Самійлович-фільозоф з німцем пиво п'є, й помаленьку укр-піндосів ременяков б'є! Жеби знали,що й де ліпше є для чоловіка, жеби мавпа вискочила з тіла чоловіка! :empathy:
Катрен про ЛФ Десь Мартин утік начисто,заховавсь,як Вася, отакий то нинька хворум,якась катавасія... Поховались всі по-норах,як в Луганську москалі, фіг назад тепер загониш - добрії старі часи ушлі!
Юрку, менше пийте того гамерицького віскі, бо переплутати виделку і ніж з акордеоном - то таки добре треба перепити
Йой! А то шо там за плечима? Баян?! Знаю різні коломийки, й різні слова "срані", як'си пальну самогону й заграм на баяні! (коломийка)
Хе-хе... Якась радість і передчуття Перемоги на росіян юж суне. Свят,свят...Починаю і сам вже вірити в це з погляду реальних дій Європи! Як налиє Пуйло-цар Москалям горівки - пів-Вкраїни юж в руках, сало,пиво буде... Бракує лиш дівки! [coub]http://coub.com/embed/3i3f9[/coub]