@Мих, виглядає так, що Ваш Толік вийшов з моди))) Теперка будуть або нові лиця, або батьківщинна Юля з радикальним Олєжком ;
О,так-так весоло буде,як Олег та Юлька почнуть на Майдані вести гостро бій, а туди прилізуть з За життя!...Ківа,Рабинович, ну і провокаторський Шарій! Потім й Корпус нацйональний та до них прибуде... Йой,йой,йой...Ігорку й Ромку,То лі ящо буде!
Фейк не фейк Був дзвінок за Юрка. Ніби всьо. Я сам не перевіряв. Якщо комусь щось відомо, маякніть, будь ласка.
Народ, електричок і поїздів Ніби не чути. Мій шанс лежить і записує номери машин. Вибачте, я маю роботу.
Одначе треба знати точно, щоб не сказати "царство небесне" живій людині... Стільки катренів, стільки гебрейських роликів тут наставив..Мені піднімав настрій тими смішними дідками, що танцюють... Може ще підлікується та напише?
Вже ні напише ні не пожартує... З його сайту: Відійшов у вічність наш замріяний Дон Кіхот.... спи , татко.... нехай наша любов огорне тебе м’якою периною, щоб було ще солодше спати... Всі хто знав і любив Юрія Сидоряка, помолітся будь ласка за його легку подорож у місце, де нема болю, тривог і страху, а лиш любов і щастя. Когда я сплю, я не знаю ни страха, ни надежд, ни трудов, ни блаженств. Спасибо тому, кто изобрел сон. Это единые часы, ровняющие пастуха и короля, дуралея и мудреца. Одним только плох крепкий сон, говорят, что он смахивает на смерть- Дон Кіхот Є людина і вже нема... Так буде з кожним. Як то кажуть, черга посунулася. Спішіть жити.
Я не знаю його вік. Але знаю, що він був ніби ровесником Володимира Івасюка. А сталося це десь у 20-х числах серпня. Хвороби не знаю.