Бо Ви взяли на себе право критикувати Юрка і його синів за те, що вони не на фронті і не б"ють ворога, а турбуються про генофонд. От Вам і глибина висот ; зі Я також ніколи не був на передовій, не попадав під обстріли і сам не стріляв у ворога. Але я довго і багато слухав роздуми і розповіді Кіборгів, котрі привезли тіло сусіда. Вони воювали в ДА і щось таки бачили. І від них навіть близько не прозвучало того, чим хизуєтеся Ви. А Ви берете і кажете Але я ні разу не ставлю під сумнів Вашу сміливість і вірність Присязі. Удачі Вам і щасливого повернення домів.
Я не хизуюсь, а задаю прості питання тим, хто розповідає про вкрадені і продані міни (раніше брехали про соляру), про алкоголізм останньої стадії (дивно, як тремор на фоні алкогольної абстиненції 3-ї стадії дав можливість зняти більше тисячі мін минулого року), про зраду Україні і колабораціонізм.
От я і кажу - На табло світиться: зі А задаєте Ви прості питання досить одіозним юзерам, котрі розповідають про якісь придумані ніби Вами вкрадені і продані міни (раніше брехали про соляру), про алкоголізм, про зраду Україні і колабораціонізм... Серед цих юзерів, котрі це говорять, кінчений поц, явне брехло, старий маразматик, бидло, кацап, хахол і ще раз бидло Нафіг вони Вам?
Мова йде про галичан ,що ще мають гоpдість, що боряться за Вкраїну,проти московитів, які завтра знов проявлять свою міць і твердість і буде москаль-агресор по-новому битий! Далі...або Перемога з келихом вина, або Нова Україна - New Galychyna! View: https://www.youtube.com/watch?v=n-7-0YsxlJU
@Юрко НОТОЦО, @VasMT у мене питався, Ви чо сі пхаєте? І, Юрко, не брешіть - у моєму дописі про це навіть близько нема того, що Ви тут написали
А най знає,які галичани були,є і будуть!То може Вас і не стосуватись,але Вась мусить памятати,хто йому ворог! View: https://www.youtube.com/watch?v=d_mCAT-6yEM
Я вже казав: Ви задаєте ці питання їм, а рикошетить також і по мені, і по всіх українцях. І це нормально ;
Друже,Ігоре...Все буде ОК! Розвалиться Європа на вільнії держави і соросята більш не будуть керувать. Кінець брехні великій ,що йшла від СССРу - продовжить лиш Росія по-старому дрімать! View: https://www.youtube.com/watch?v=kJ2VN-2loSg
Катрен - попередження Зробіть мозгове зосередження і зрозумійте попередження! В епоху віруса й полюцій Трамп робить новий хід до революцій: - збира G7 щоб обявити,що НАТО розпадеться і в що то Всім таке-ото скоренько обернеться - що США вводитиме Амеро і долар упаде, а хто не поміня доляри,то все це пропаде - що страшить бомбами та США це справа устаріла - хай Путін страшить європейців,як кроликів горила Так скаже Трамп й термін назве - мінять по Новий рік, по-президентських виборах...такий Трамп чоловік. Хтось золото скупать почне,яке вже скуплене давно, а хтось біткоїн й майнери,але то все...гівно. Трамп дума за Америку,а не ЄС,чи Україну, і не заплаче, копнувши...розвалену руїну. .............Mexico.....................................USA.....................................Canada.............
Катрен-заклик про об'єднання Ну,і що тут говорить:- Ляшка а Президенти! Обєднуймося ВСІ навколо - Усі елементи: Радикали,Правий сектор,Свобода,військові... Всі,хто хоче Правди в Краю.Будьмо однакові!
Катрен-мрія для Васі Васі в Лугандонії також миру хочеться, та скупить за копійки земельку лоскочеться й стать багатим,як Петрусь ,з-полями де міни й галичанам показать язик й бізнес-зміни. Мов,що зєлєбобік він,та і не дурний - обкрадай Донбасію,пий горілку...і не ний!
Я, Старий, багато яких від тебе сподівався почути дурниць. Але ЛЯШКА запропонувати об"єднувачем України, це вже вищий щабель маразму...
Ні,Василю,ні! Ляшко достатньо нині проявляє себе розумно і щиро по захисту Інтересів України. Десь,як Трамп,розумно і по-людськи до до свого Краю ,та і до Чужого! Захист національних інтересів: Трамп наказав створити полярний флот криголамів США в Арктиці й Антарктиці Попробуй їм щось "особисто-своєкорисливого" кинути в Таких! Приходить Час в житті такий, що хочеш жити в-правді, а не з мільярдом долярів в-дикі часи-безславні. Бо... час пройде,минуться гроші, а хитро-дупо-мудрого ... зіжруть в Аушвіці воші.
Їх послухати, вони всі денно і нощно дбають за Україну... Але справи їхні антиукраїнські. І Ляшко, ще один професійний українець, один із ворогів України.
Вась,Ляшко патрійота України-Хохляндії,а Ти...Русландії.Мені то...гм-гм.Я Галичанин.Білий хорват,о-о,як то Ти любиш часами дзявкати! Катрен-мрія Ми,хорвати йдем в Європу,як нема що їсти, де знайдем якусь роботу,й з-пивом можна сісти... Нам би обєднатись із хохлами... й словаками,бя, й парканом відгородитись,та від "брата-москаля"! Украина начала укреплять границу с Россией и копать рвы: Украина: Бывший СССР: Lenta.ru
Катрен-коломийка "Здох канарок,здох!" Йой,не тим шляхом пішов піюн Святослав, не в ті руки боротьби Голос свій віддав. Пішов Соросу служить й здобувать чини... у відриві від Свободи і Галичини!