З самим собою я розібрався давно. Я питаюся Вас: як воно виглядає з позиції військового, котрий воює на передовій. Бо Ваші закиди до Юрка рикошетять і по мені, і це нормально ;
Маркер - 14-й рік. Як Ви поступили тоді, Ваша справа. Але Львівщина пасла задніх при всіх хвилях мобілізації.
Катрен- жарт, 2-й Місяць,два ще почекаю (може ще й не вмру?!), і зобачу ,Хто де зрізавсь, під яку гору! Галичани по-Європі будуть пить і гарувать, будуть давать собі ради - гендлювать й комбінувать. На Домбасі-Карабасі закричить Махно-монах: -Всьо,съезжаем у Россию... Строится,козлы, бя-нах! В Києв, ХарЬков і Одессу люзери пруть з Палестини - все шукають собі спокій споконвічнії кретини. А по-півдню в Новорос'ї бігають татари... от і будуть починатись нові майдан-чвари!
Катрен-страшилка Йой,йой,йой,як то все бризне кровію-й-гівном, та накриють оце все красним полотном. Скажуть:-Дальше,йдём на-Польшу до-нових Побед... и спасем Европу-мать-ь-ь от усяких бед. І підуть,як пити-дати з бомбов-атомовою, ще й в придачу з лапте-вірусом, під нумером 21-й (у Пєрмі розробленим), й з танкеткою новою!
Мародер,що міг накрав і...утік в гАмерику, там купив си хмародер й почалась істерика, Дума:-Вкрав б в-два рази більше, було б як у Сорроса... взяв,та й вискочив з вікна 30-го поверха. Поки летів - все обдумав: -Хватить на життя! А тут бац...мозги на-камні. Отаке воно Буття!
Юрко, Ви от кажете, ніби Ваші руки вже стали зовсім лінивими, тільки мишку хочуть тиснути. А хто Вам пише тоті всі катрени в мережі і на форумі?
Капєц... яка то праця - так писати! Респект і повага! Юрко, от на кулєру Вам тоті катрени? Напишіть краще якийсь файний музичний твір.
Клавіші на фортепіано пальцями не можу натискати,та й пальці ручку тримати не можуть,щоб ноти записати.Це каліцтво не втримати пальцями папір,книжку,ін.Це симптоми і результат атрофії мязів,що поширюється поволі на все тіло.Не можу вже говорити більше 2-х слів на один вдих.Почалось говорення пошепки.Син лікар,але помогти в цім медицина неспроможна.Суть в невідродженні на старії літа стовбурних клітин в людей ,тим паче в спрацьованих працею,чи то якоюсь дією олова на організм,в водіїв,працівників типографій...То все є в інтернеті. А нова музика нині...ги-ги-ги.Коронвірус же ж...і то на довго! View: https://www.youtube.com/watch?v=DDeTvgvGvig
Я вже десь, мусет на ФБ, вже чув Ваші РЕМІНІСЦЕНЦІЇ для СТРУННОГО ОРКЕСТРУ Файно! Забираю на свою сторінку; зі Всього Вам найкращого! І поширюйте краще свої музичні твори, а не катрени ІМХО
Ігорку,коли людина від життєвих ударів стає Скептиком,але залишається Оптимістом,то може іншим задавати дивні запитання.Як от: - Ви думаєте,що моя музика комусь там так нагло потрібна і необхідна нині,Як і сам Я ,з тими ж катренами? - Ви думаєте,що і Ви також в наступні 25 років (як і я зі своїми 25-а американськими роками) будете достойно кимось там оцінені? - Чи думаєте,що в наступні,як і в минулі 300 років впертої молитви "Боже спаси Україну",Господь спуститься з якимсь національним спасителем,та врятує Україну? ...а потім виясниться,що то був "нацик" Бандера,"корупціонер" Ющ,а чи то олігарх Пєтя. Шо Він собі Там десь думає,га-а? А ну,Ігорку,відповічте шось на ті запитання! І ще...Як гадаєте,китайці,японці,турки,араби,не запудрені гебрейською біблією - атеїсти,чи просто дУрні,що готові підставляти під ляпаса ліву щоку,діставши вже по правій? А потім і Крим відавати русским,а Львів полякам!
Аж так нагло вона не потрібна і необхідна всім запорідком. Але на світі є і будуть Сидоряки. І, як мінімум, вони Вас будуть пам"ятати як музиканта. А це вже дуже багато А чо мені про себе думати? Це, по найменшій мірі, нескромно ; Якщо хтось хоче - хай про мене думає як йому подобається; То Ви вже засильно замахнулися в такій приватній розмові, як тота наша; Ми ж говоримо за просте життя, а не за "Боже спаси Україну", за "нацика" Бандеру,"корупціонера " Юща", чи то олігарха Пєтю. Навіщо тут розводити демагогію7; Якщо вже говорити направду, то мені глибоко десь китайці,японці,турки,араби,не запудрені гебрейською біблією разом з атеїстамии,чи просто дУрніма. Та й Крим мене не аж так дуже обходив колись і не обходить зараз. А полякам хрин на комірець, а не Львів. Львів український.
З-за масового зникнення камерних і симфонічних оркестрів,скоро вже музику Шуберта,Шумана,Моцарта не буде чути,а й їх імена знати. А Ви про мене таке пророчите...Хіба що по Гуглу шось... юрій сидоряк - Пошук Google Наговорять таке-е-е...не відмиєтесь,як Садовий. Мих буде найпозитивнішим! Бо знищені ворогом Петлюра,Бандера і Чорновіл...та й Тягнибок,вартують поваги.А тут цілу Україну мають десь. А ми просимо,просимо... Та воно так...Тому в мене й повага до атеїстично-безбожного, "азійського і дикого" але Людяного конфуцизму.
Певно що норм. Недаремно ж вони проголосували за президента війни і його партію, які прагнуть війни до останнього українця.
А норм,це коли ворог гине ,а не патріот.Василь хотів би патріотів винищити,як той Коломойський в загонах "Укропа".
Ніхто /чи майже ніхто/ на голосуванні не думав про якусь партію війни і війну до останнього українця. Людям в лом було голосувати за клоуна, котрий грав на фортепіано і називав Україну повією. Та й Синютка провів відповідну роботу на шабаші активу області. А війна на сході, як і сам схід, більшості западенців глибоко в десь. Від них /східняків/ тільки зайві проблеми. Згадайте Дроздова з його заявами в 14 році.
То чому б західнЯкам не прголосити свою ЛНР? І все, східняки, кримчани, поліщуки, подоляни, слобожани, русини вже би ніколи не приносили проблем. Це ж просто...