Трампуль скаже всій Європі,а потім і НАТО, треба гнати Сорроса,нафіг...в-срану хату, та поставить при Зеленскім,що як мягке тісто, Петра Порошенка,та...Прем'єр Міністром!
Що то сталось? Що сі діє? Ой, Ісусе! Ой,Маріє? Бог на хмарці тихо спить,а Дракула воротить!... Підключається Моссад,СБУ й "московський сад" - Революція буде!...Йой,йой,йой,як то вперде!
Зєля зробить ще фурор у державній зраді, в-час,як вірус кіпишить,він ж король в засаді... Генерал - Прем'єр-міністр, Маршал в КГБ... Прокурором підполковник...решта ,не-гребе! Шось він вчив і шось навчивсь в Сорроса і Бєні? А не вийде,то й пошле... все к-єдрьоной-фєнє!
З Тобою ми йдемо у світлеє майбутнє й назад у нас не буде вороття: в нас буде хліб по-пять,а ковбаса по-десять і доларом освітиться все наше майбуття! Але Медведю любий,все оце зробить нелегко й про плани завтрашні,то краще помовчать, а то короно-вірус з-Італії почує і шо будем робити,б'я? Як будем ублажать? Тому сидім тихесенько, із-масками на-пиці, і в телевізор й комп дивімось цілий день... там Зєля нам свої розкриє супер-пляни, який він вумний є...а Путін з Трампом пень. Порада! Ви кожен день в-віконечко,уважно виглядайте, якщо привезуть хліб,то щоб,як в СССР, бігом й скоренько, зайняти місце в черзі... допоки ще жиєш,допоки ще не вмер!
Васька в банк колись сходив,та і євро-си купив поклав в бувший Бєні банк і юж фраєр,і юж панк - виграє,як поросята тут, на форумі варята! Ой,ти Васька паразіт,в Тебе "дупонька зле бздіт"! До-дупи така дупа,що пердить,а не смердить!@ Notoco
Об'єднаються одурені. та із москалями і почнуть "новий свій шлях" ,до-курчої мами. Знову буде 70-ть %,тих,за СССР... й 30-ть "щеневмерликів"...Тих,Хто ще не вмер!
Катрен яко кара Божа Курдибеля францувата заставля стинатьcя, бо неповажа поетів- фільозофів знацця! Шмакодявка зварйована на службі в сатрапів, царя русского Володі... Все! Почав ругаться! Ах,ти нензо,франца,чмоха, ти чого розкрив тут писк? Заспокоїтись не можеш, відчуваєш Зверху тиск? Та то Вам курвам домбаським повилазить боком, те куревство францувате й обернеться роком! Як -то тіко Наш Отець знайде час судити і гіллякою по-сраці курвачів лупити, за фігню,що городили Міську,Ромку,Юрку... Нам же трьом Він подарyє фляшку бренді й курку... Й скаже тихо:Міську,Юрку, Ігорку і Миху, Та то тре у дупу копать, або лупить в пику! Бо їм ніц юж не поможе, ні форум,ні блати, бо приходять за ті справи розпачі й розплати! В мене інший стиль пророцтва, не такий як в Глоби - логіко-аналітичний, пани укрофоби! Мені і Галичині помога Сам Бог, і тому,хто ЇЇ ганить - тому небораці пупець ще розв'яжеться, й скочить прищ на сраці! ...А Медведьо-провокатор за розмови ці, буде мати чирь на дупі... й прищ на язиці! Ta й Василію-майору, хто хлєбає щі, на погонах замість звьозд... Вискочать прищі! 21 листопада 2010 р. (галицький поета Юрко НОТОЦО)
Вжем-си лигнув горівки "Корона", дупу файно папером протер, Зєлю-преза послухав,що меле, та і в ліжко лічитись попер. Ну,а шо більш лишилось робити, раз горівки зробив'єм запас? А паперу,йой,йой...а паперу, накупив,як на цілий Домбас. Тепер,пальну кілішок горівки - коронвірус убивши в момент і сміюся з хазарів ЛФу роблячих з галичан...екскримент
Здасть Зелений Україну,як алкаш флящину і дістане за те все - спокій на годину. Ото так ота гЕвропа дурників муштрує, аж допоки.та кредитами її...та не "взує"!
Поламали Україні руки,ноги й ребра, ото й вийшла із держави кумедія-зебра. Центр - пандОмія-як-стиль, Схід - в-мозгах лише мацца, ну а Захід... по-гЕвропі,гопца-дрица гуца-ца! Можна й так,щоб гевропейцям було зрозуміло...
Ще у 1815-м британців одурили ті Ротшильди,що в Лондоні жили й живуть, котрі за день в колапсі все людське майно скупили - в газетах написавши великую брехню і жуть...! Що ніби Бонапарт в бою під Ватерлоо, та виграв бій у графа Веллінгтона, що впала мол уже британськая корона... і в цій брехні й була ота грабіжницькая Суть!
А в Петра на все хрін клали й до ВерхРади поскакали, щоб щось видумать Там знову, ну й придумать якусь змову - щоб вагомою була й принесла "купу бабла". Щоби Зєля настрахавсь, та й перестраху...усравсь! =========================== Ну,і хто-то такий вумний придумав "хворобу", що зробила Українця режимним й неробу? А-а-а,напевно ті, з-кіно "зеленії братці"... Баста,все,перестаю...не буду ругать-сі!
Дурь засіла у лепетрі не лише у Зєлі й Петрі, а й у Міші Берлогсоні ,що весь час в-однім фасоні: зєлєнь хвалить, та при-вітрі,щоб не дали по-макітрі й все склада цибульку й гречку у Києві...на балконі.
Атрофія мязів рук прогресуюча...але якось тримаюсь!Голова дещо варить,а руки ніц.Хіба натискати мишку компютера. Дякую за увагу. Помер місяць тому товариш в Чикаго,одноліток з Дрогобича..Хотів вертатись додому по 25 роках.Спрацьований...Не встиг повернутися.Сестра полетіла на похорон.Тіло кремували,а от привезти додому нова проблема з короновірусом.Нині 40 днів.Тепер спішити вже без потреби. Юрій Сидоряк
Та Ви не думайте, я за Вами трохи пильную))) І ті всі / а може і не всі?/ ваші фейсбуки мені самі вискакують. Правда, тепер чось рідко... Ми з Вами десь там навіть друзі От бачите, як воно є... Є час розкидати каміння, а все одно приходиться його збирати... Але то таке... Нікого це не мине. зі Бажаю Вам веселих свят, здоров"я, спокою. Шануймося! ;
Як ішла зелень до-влади - обіцяла йой,йой,йой, а прийшли,то розпочали з Пєтєй за багатства бой... Розвалили Україну,ограбили весь народ й на кордоні із Донбасом,закінчили свій поход.