Катрен про сучасну Європу Проізраїльська Європа слабойкою стала, бо видать,що не наїлась вкраїнського сала. Їли чоколяду "Рошен",а у св'ята фиш... от і вийде з того всього, як то русскі мовлять,шиш!
Катрен на підняття духу Складним становищем у світі - політики скрутили нас... слід вправно діять-рятуватись, як хто спроможний у цей час!
Катрен для Бамбука і друзяк Юлька,Порох і Бамбук - супер-катренисти, розтринділись в Україні де найкраще влізти: у ЄС,чи у Росію,в г'Америку,чи в Ізраель... а із того-всього вийшов просто...плач-пердель! ---- (Я поет зовуся Юра, Я катрена вам налюрив!)
Катрен про європейські вар'яції Львів-си знайде Короля, як й румуни в Бухаресті, ну а Рос'я Царя хопить... Гетьман ж буде усій решті!
Катрен про нову Україну Стане Дівчина-Вкраїна найміцнішою в Європі, завдяки тій боротьбі й ляпасам по-попі, що віками отримувала від наглих і впертих, котрі так і залишились в своїм царстві Мертвих!
Може оцей во...з 2010-го року?... ------ On 15 травня 2010 16:15 (UTC), notococommented: Катрен про мертвих Мертвії на землю впадуть з бронзи і міцні, а живі глибоко взригнуть... як п'янь у ві сні! 2010 www.youtube.com/watch?v=NtcqEMCo6QA Або оцей з того ж 2010-го... Катрен для сумніваючогося Товариш,вір впаде вона, як фляшка пива із вікна і розібється на землі кровава Зірка у Кремлі! Возродиться Галичина, любов поляка й русина... Не буде керувать "війна" й російський цар...з купи гівна! Victory! 2010 (Yurko NOTOCO)
А отак ще б краще було,шо нє?' Катрен #101 з 2007 року Ну і що тут говорити,думати й гадати, Все і так вже стало ясним - пора вибирати, Гетьмана із українців,та такого Хлопа, Щоб роззявила пащеку цілая Європа! Вибирати... й будувати Неньку-Україну, Не з царем чи президентом,а таку - Єдину, Яка була ,в нас давніше ,та не та паскудна, Що нарадила Богдану "сусідонька мудра". Руйнувать - не будувати,друзі мої милі - Міць Вкраїни,як Держави,лиш в Козацькій Силі. Вспом'янути позабуте,й Славу відновити І Правдою Українською Волю Окропити! (Юрко НОТОЦО) 10 жовтня 2007 р.
Йой! То так високо сказано ,що я навряд чи до того доскочу... Давайте я краще якогось давно-скалатаного катрена,та витягну... Во... Катрен про фармазонів Але то дивнючі люди, Звуться фармазони. Щось белькочуть, брешуть,точать... І чекають Зони! Ні,щоб разом з українцем сміятися й плакать І боротись,як Бандера Й з нами ж кудкудакать!
Та вже є...отут.! Катрен про себе Гублю "пророчі відчуття",як губить пес Надію на надійного господаря, Як губить президент появу тиx чудес, Що мали би прийти,та...загубились десь. Але,не президент я,й не чаклун - Попробую пророчити для Краю, Й подать Надію - вийти із цейтноту... Попробую ще троxи.Може і вгадаю. 2007 р. Похвально,тонко,талановито... Пробуйте й Ви щось калатати...вірю в вас получиться! За Музу того ж Бамбука візьміть і вперйод...він Вас надихне,егоїст єдакий! Катрен-побажання Бажаю щастячка Всім Людям, Хто xоче в Мирі й Правді жить. В один День щастячко прибуде, Що і не знать,що з ним робить. Я заклинаю - не ділитись, Тим Щастям з тим,xто нищив Нас. А прошу тиxо пробудитись... І їx поставити в анфас. Хто кривдив ,флудив і дурив Нас, Так довго....Деxто ж не дожив, До тої Правди і Свободи. А деxто ... Деxто пережив. Із партквитком,як перепустка На Бал,що був під час Чуми. Усякі були там,та тільки В Той Час ,це були там не Ми. І Пом'янімо в День Щасливий, Який наступить Нам будь-що, Тиx,Хто xотів для Діток Щастя... А згинув тиxо...Нізащо! Лютий 2007 р.
Ішов Юрко з весілля Та й на мості сів Ой ти, поцю, хлепчи воду, Бось ковбасу їв. Ой ти Юрку Нотоцо Що тобі за дідько? Що плуг гарний і чересло, А ти ореш мілко? Юрку мате, Юрку мате, Треба йому трохи дати Сюди тер, туди тер. Та й наробив собі макітер. Ходе Юрко по току, Баба по городу, Носе Юрко кочергу. Баба сковороду. Ой ніхто так не бідує, Як Юрко бідує, Веде коня за повода, А тимво гальмує.
Файно!Але то коломийки...тіпа: Ой на горі що в СамбОрі, Там сі Дзеко з Юрком боре, обісрав'сі,обісцяв'сі, але Юрку не піддавсі! Маладєц,Дземброня! ---- Зараз Бамбучок ту прилізе!У-у-у...він також катрени калатає!