Ви будете сміятись... А мені сон нині приснився,же приходить мій вуйко Стефко і каже: - Юрцю,а ти знаєш шо буде? -Ні - кажу,не знаю. А він і каже:-Записуй ю,Юрцю...Катреном пиши! Я й записав.Во...) Комуно-массонська істерія на користь Вкраїні піде - повстане в Європі Імперія і Римо - Священна буде! В ній зникнуть всі распрі ворожі, прокрутить хвостом лише Крим... Й наступить там мир,розуміння, а стане столицею...Рим (?)! Нині,8 серпня 2011 р. (Юрко НОТОЦО)
2013 рік...продовження катренів. Катрен для Васі-"куска" "Кусок" забембаний в куфайці, на форум пре до галичан... Йой,як притисне хтось-му яйці, то й буде мав "армагедан"!
Я то не юмор калатаю а сарказм! А Орко Лютий той взагалі злейкий на запроданців національних! Ніц не поробимо іншого з хохлами-малоросами! Може ви щось вершиком-катреном українською мовою сюди б дописали,то було б по-темі і по-галицьки,по-українськи,по-національному вираженою почуття! http://m.youtube.com/watch?v=XZGiV7...top_uri=/watch?v=XZGiV74DwBg&feature=youtu.be
Ще в 2006-м повів'єм... Катрен про холод Осінь настане - xолодно стане Пташки кізяк перестануть клювать Вийдуть гуцули на площу в Столиці І моцно скажуть:-Єдріт його мать... (та кіко-то можна в ріднім краї мерзнути і ті знущання терпіти...) Жовтень,2006 р. (Юрко НОТОЦО)
Так,так,галичани терплячі...до пори,до часу...! Ось ще один,старий,з 2007 року.. Катрен про пришельців В Мій Рідний Край Прийшов колись Ти,як незваний, Щоб "облегчить комусь(?)" людське життя. А облегчив Ти нам лише кишені... От-так-то побудоване буття. Ти з Дому свого втік ,та й не вертаєш, Як на рембрантовій картині "Блудний син...". А лиш мозги полощеш в нашім Краї, Що виxід в України лиш один. З Твоїми дУмками і справами згодитись? І покоряти непокірний Світ?? І в Темряві разом з Тобою все блудити???... По-правді,Ти паскудний є сусід! Сам в себе Ти не збудував Нічого, Та й тут допомагаєш розвалить, Те,що і так круxе,xоча й на фундаменті. Але Ти знай - Тобі це Не Зробить! ( Юрко НоТоЦо ).
А де ви були в 2 серпня 2010 році,коли я про гумор калатав...? Ось і здійснюється катренове пророцтво... Гумор,на початку віку був смішний,але не дуже... Та за те у 40-м, з гумором "було ще хуже". Третя хвиля почалася на "оранжевій толоці" і закінчилась мій ,друже, "офігенной колькой" в боці! Як поперла чернь гуляти, в петроградському палаці... й здійсниться оце пророцтво: Всі будемо жити...в сраці! 02.08.2010 p. (Юрко НОТОЦО)
Катрен про Партію Нових Рускія в мундурах й Гебреї в лівреї, створять Партію Нових - совко-сімітеїв... Бизнес для Аїдів! Влада для Ивана! Заводи Рабочим, а Земля Крестьянам! ---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:25 ---------- Ну,всьо... за Васею-красавчиком кобіти вже по-ногах пісяють! Вася ...виглядає,як Вася Тьоркін на параді у Львові 17 вересня 1939 року,як освободітєль,від якого кобіти-галичанки цілий місяць(!) балділи-не-набалділися ,як моя мама розповідала!аж ці-і-ілий місяць...Ура-а-а!( три рази). А я вам Катренчик про Васю Тьоркіна Припудрив'сі,причесав'сі, В нові портки вбравсі, Вася воювать в СамбІр Сапьором подав'сі ! Зустрів дівку-галичанку, націоналістку, і прийшовши в її дім, на порозі ...всрав'сі! ...Перестрашив'сі!.... Далі,маха дав в Расєю, за довгим рублем... захтів жить при комунізмі, без всяких проблем! Знайшов дівку-хохотушку, народив їй сина... й став російським пaтpiйoтом, як і вся родина!
Про закон Кокса-Квакса По закону Кокса-Квакса Юльку лікувати і молоти язиком далі тренувати... Та вернути в Україну вже в напів-руїну, й космополітичний рай тихо збудувати! http://www.pravda.com.ua/news/2013/10/18/7000234/ [nofollow]
Катрен про шнобель Був би шнобель, був би й Нобель, а так лиш Лауреят... Премії за файну пісню для українських хлопят!
Так-таки 7 літ минуло! Катрен 33 Чи Капітан Ти,чи Полковник, А чи затятий комуніст, Не будеш мати Ти поваги, І не поможе навіть xист. Якщо... Любить не будеш Україну І висловить не зможеш Це, Та заxистить її Єдину Круxу...як кур'яче яйце. 16 грудня 2006 р. (Yurko NoToCo)
Не мої,а "куриці" Тимошенко! Те що сталось в Україні, то не Нам судити(!) І не треба підскакувать й ворога будити. Сталось Те,що мало статись, для Народу України - об'єднатись в одне ціле, бо були причини! Ющ хотів ,щоб було ДОБРЕ, а "Косата" скоро... В неї Революція не вийшла, а в "Свободи" споро! Вийшов той,так необхідний для зміни початок: Посадився ЕВОЛЮЦ'Ї Корінець-Зачаток! Буде Корінець-Зачаток рости-підростати і... Вкраїну Галицьку Облаготворяти! Буде все мінятись,ЛЮДИ!... і Лице і Думка, й буде в галичан яєць тих повна-повна сумка! Юрко НОТОЦО - оптиміст 26 січня 2010 року
Так,так,ніхто нікуди не йде! Нє,ну йде...йде Україна. але напевно "до-дупи"... Катрен про хід до... Як так будем йти в Європу і з таким натхненням, то скоріш прийдемо в...попу, після "воскресенья", й до совкового Союзу Вітюшки й Володі, при такій політиці ... І такій "погоді"! Але...