Катрени від НОТОЦО на фейсбуці https://www.facebook.com/profile.php?id=100026710581590&fref=pb&hc_location=friends_tab
Хлоп захворував і му сі здає,же масони закрутєт голову галичанам і в гЕвропі зроблять українцям цудо ,таке сране як Маркс,Енгельс...і Сорос з Ротшильдами,що породжує в нього нову манію,же то всі хто проти такого ЄСу,то є за путінський ссср. Ага і Трамп з Нотоцо також! Хлопе,заспокій-сі,я за Божу гЕвропу,а не за масонську чи большевицьку! Катрен дла провокуючого Електріка Електрік із затхлого минулого Совіцького Союзу, що в бізнесі та шось там троха змудрував, ніяк він суті галичан не зрозуміє, як зберегти Життя,Бандеру,Волю,Віру, ну і законність тих маленьких людських прав! 2011 рік
Хлопе,заспокій-сі!Я про то вже мовив в 2006-м notococommented: Catren 11 "Задуріни","бамбуліни", Й "левонтії-прокажені" - Підуть у небуття. А там і інші підійдуть, І зникнуть в синій далині, Як в смітнику сміття. А найзручніше буде жить В Корчаx ,і в Хвеодосії... Речі - в мішок, На вокзал - скок... І за годину в Рос'ї. Хвеодосія,Хвеодосі-і-я. Чемодан,Вокзал,і... Рос'я! (NoToCo) грудня 8, 2006 20:49 Пане Ігорку,Миху...а ну на захист галичан і Галичини! А то тут контррреволюцьйонер дістав якогось бзіка!
Та я спокійний,тут бачиш одне одному по писку не надаємо Знаєш в мене матуся і батько були вчителі і до таких віршів я не звик,от до філіжанки кави і доброї кобіти я не проти.
Бо підлі зрадофіли,як і Порох рятуються,як можуть і виграють варята,та готові продатись будь кому,щоб в вогні не горіть,чи в петлі не висіти...Але то їхня гра на-дурників з хохляндської України...При совєтах вони будуть в кпсс,а як буде Україна націоналістична,то...втікнуть в Канаду,во-о! 2014 рік... Цивілізований світ,що проти Путькіна,то хто? То поляки,що проти бандеровців,то гебреї-демократи гАмерики,що проти Трампа,бо він їх подружку Клінтоншу з гівном змішав,то україншькі притворщики,що за Юльку,яка вроді....ги-ги-ги,вроді проти Пуцькіна.А як що щось таке хитро-мудре виходитиме,то здасть Неньку руссим боярам з потрохами,за той вже зцапаний Крим для Жителів Ізраїльської Долини.Ото і є той цивілізований світ,що накрутив вже та-а-ак.що ...зварювати можна!
Катрен про Україна-НАТО Схудло в тій Європі НАТО, і почнуться знов розмови, щоби Українське моцне військо прибивало-си підкови і...ставало тим гарантом, Правди в ЄС-брехунів, та й як НАТО те колись захищало лиш «панів»!