Поправочка. Сообщение от Luna Я вас тоже люблю Позитивнее, муЗЧины, позитивнее! Luno,І я Вас люблю,панически-платонически...Така ж тема,для катренів,закачаєшся... Одну блоху,можливо ще спіймати А 1000-чу? О,Мамма Міа!Не дай,Бог! Сто-двісті слів ще можна прочитати, Сто тисяч слів ж,це ловля сотні блох! Короткість,це сестра таланту! Транжирення,то це фігня якась. Це ніби хтось торочить якусь мантру, ну типу: сікось-накось-перекось! і... Катрен-реклама В той час,як газ відключать Нам, Тоді,коли не буде чим палити, не порятує Нас Ваш інтернетний хлам... Лиш за Пророцтвами від НОТОЦО почнуть усі тужити!) Нині,06.08.2010 р. (Юрко НОТОЦО)
Катрен ...на дєрєвню Рукоше. Тяжело в дєрєвнє без нагана, бо здичіла...і вже не село. Де є церква? Є лиш чернь погана, що без страху може дати i в чоло. Щось не так - кобіта в пику вмаже. Вкрав - бухгалтер вила в жопу-зад. А зумієш обмануть державу,Боже!... Та вона тобі взамін будинок й сад! Ну і стала та дєрєвня,шо? Розруха! Бо не вкрадеш,як не збрешeш брехуну... Є можливість лише злодія ограбить, або ...з неба викрасти Луну! Все розграблено уже і досить вдало. Ну,попробуй стибрити "Газпром" ? Того,що не вкрадене та-а-ак мало, що вже не житуха,а дурдом! Ось і стала та дєрєвня без народу, тим фортеп'яном без струн і без клявіш, бо не сипле більше з неба манна й нафта-газ не плине в спільний кіш. Щоби відродиться з Богом в серці, в рівень йти з українським селом, в дєлє: "Возрождєніє Россії" допоможе Тільки й Лише ...лом! Коли прийде Тая Правдонька сермяжна? Коли стане Край,як Той Парнас ?? ПОРОБІТЬ ДОРОГИ до Європи!!! Й перестаньте хляти з бочки квас. :rolleyes: Нині,07.08.2010 р. (Юрко НОТОЦО)
Юрко, я розумію про "панически", дуже добре зозумію Як і Ваші відповіді на мої нікчемні повідомлення, розумію...Але нічого н е можу вдіяти -я не довіряю лицарям гусячого пір"я. Мені неважко балаболити - я відпочиваю...Для Вас це - життя, от що серйозно. Щодо катренів - дякую, але за Вашими пророцтвами навряд будуть тужити. Чому пророцтва? Ви ж...пам"ятаєте кліп 95 кварталу : "Усе буде пльохо?" Ото й є...Ваше пророцтво.
В своїх "пророцтвах" я керуюсь тим вітанням,яке до нині ходить межи людьми,котрі виїхали з CCCP ,тa i "совєтської" Польщі в свій час: Nu jak tam,wszystko w porzadku? Wszystko juz porozwalane? (Ну як там,все в порядку? Все вже порозвалюване?) :sarcastic:
Катрен для найдревніших Пророкую,так як вмію, так як можу й розумію... На Край Світу переїде найдревніша алія, й стане Родіной(по-русски) острівець Австралія. ...Не бомбитимуть іранців, сербів і афганістанців - та й не прийде більш Те Горе, на Їхні Hові Простори! Нині,29 серпня 2010 р. (Юрко НОТОЦО)
Катрен для Неньки. Ну і що тут говорити,думати й гадати, Все і так вже стало ясним - пора вибирати, Гетьмана із українців,та такого Хлопа, Щоб роззявила пащеку цілая Європа! Вибирати... й будувати Неньку-Україну, Не з царем чи президентом,а таку - Єдину, Яка була ,в нас давніше ,та не та паскудна, Що нарадила Богдану "сусідонька мудра". Руйнувать - не будувати,друзі мої милі - Міць Вкраїни,як Держави,лиш в Козацькій Силі. Вспом'янути позабуте,й Славу відновити І Правдою Українською Волю Окропити! 10 жовтня 2007 р. (Юрко НОТОЦО)
Катрен ... Серед того всього сРаю, ще й імпічмент в ріднім Краю, де вже сотню-другу літ вільним хочуть бачить світ, щирі люди - українці... бо щось хочуть мать в корзинці, щоби дати дітвакам... Але ж ще не перевівся Хам! 18 вересня 2010 р. Юрко НОТОЦО
Цитата: Luna...А Юрко... Рифмоплет и прыщ. Цитата: Сообщение от НаСекундуЗагляну Ты, Блик угрожать не способен.. Ты уже ни на что не способен.. на форуме ты отныне пустое место пшик, а не блик) Катрен яко кара Божа Курдибеля францувата заставля стинатьcя, бо неповажа поетів- фільозофів знацця! Шмакодявка зварйована на службі в сатрапів, царя русского Володі... Все! Почав ругаться! Ах,ти нензо,франца,чмоха, ти чого розкрила писк? Заспокоїтись не можеш, бо відчула Зверху тиск? Та то Вам курвам одеським повилазить боком, те куревство францувате й обернеться роком! Як -то тіко Наш Отець знайде час судити і гіллякою по-сраці зачне курвів бити, за фігню,що городили Гранду,Бліку,Юрку... Нам же трьом Він подарyє фляшку бренді й курку... Й скаже тихо:Геню,Юрку, Прокопе і Бліку, Та то тре у дупу копать, або лупить в пику! Бо їм ніц юж не поможе, ні форум,ні блати, бо приходять за ті справи розпачі й розплати! В мене інший стиль пророцтва, не такий як в Глоби - логіко-аналітичний, пани укрофоби! Мені й Неньці-Україні помога Сам Бог, і тому,хто ЇЇ ганить - тому небораці пупець ще розв'яжеться, й скочить прищ на сраці! ...А Луна,як провокатор за розмови ці, буде мати чирь на дупі... й прищ на язиці! Ta й полковникам-майорам, хто хлєбає щі, на погонах замість звьозд... Вискочать прищі! ) Нині,21 листопада 2010 р. (галицький поета Юрко НОТОЦО)
Катрен для двох маленьких хрінів Зійшовший з глузду отприск кагебістів, На-чверть ман'як,та і напів-живий, попробував стрибнути вище вуйка, і зрізавсь на-лету...Бідосе,вий! За всі заслуги лютенанту,що з Липецька, Пан Біг подарить,як Стецькові гарбуза, й по-два маленьких хрiни на погони, а замість ордена ,якась фігня-буза. Лунарь Стєпанич,шеф "шведських шпійонів" широко розведе руками - мол хана... І очі вилупить на лютенанта,мол дивися, тепер ми всі з подертими штанами... Ось тобі хрін,і жуй...хоч подавися! ...А ще й додасть,що куриця ,не птиця, І ФСБе уже не КГБе, і що йому вночі кошмари сняться... і що його вже ніц й ніхто і не є... ні, і що нажаль,ніхто й ніщо вже не гребе! _________ Прийде хана котяті й більше срать не буде, тa й КГБ загнеться до кінця, бо все -що виростало лиш на флуді, загнеться,як компан'я дика ця! Юрко НОТОЦО,галицький "пророк" на їх голову. Нинька,23 паздерника,2010 року
Просто катрен Голодомор,цей злочин проти людства потягне та-а-а-а-к Трагедій Всіх кінці, що навіть Суд в Гаазі надірветься повязуючи воєдино Справи Ці! Юрко НОТОЦО, галицький хлоп з Дрогобича 23 листопада 2010 року
Катрен для тугодумів Незалежно від достатку, звання,віку і уроди, почалася в Україні фермeнтація "Свободи"! Це потрібно розуміти, Як? і За Що?... треба жити! Й щоб ви не тринділи вкупі... вискочить вам чирь на дупі! 22 листопада 2010 р. (галицький "пророк" Юрко НОТОЦО)
Катрен для жертв обману У час ,коли все навкруги підпалять злії вороги З останніх сил,посеред трав простогнеш:-Боже Мій,ізбав, цей Світ від злого Сатани... і вбивць людей не обмини! Коли ж почнеться Це і Як, cкopiш всього побачиш Знак! Наступить День... і Смерть в Той час Жартуючи розлучить Нас! (Юрко НОТОЦО) 27 травня 2010 р.
Катрен під Новий рік (про заявлену свободу) Чую браття,хитрий хід по-розділу влади - це,щоби уникнуть бід й зберегти фассади (двох ментально різних верств, України-Неньки)... "Власть" признає ,яко гриб, галицькі опеньки... й проголошене колись "хлопАми із криці" 60-ть років тому в галицькій столиці. Оголошену свободу й правду на вустах хопить міцно і принесе галичанський птах! Нині,28 грудня 2010 р. (Юрко НОТОЦО)
Катрен для бандерівців Нагла кров позаливає, всіх,від кого шляк трафляє... Ми ще гордими будемо браття-українці,милі, Ще відродиться Вкраїна у козацькій Славі й Силі! Ми ще сміху наберемся Й "совкам" стане в горлі ком, як бандерівці заставлять їсти... серпом й молотком. Наберуть Сини ще сили, послухавши Неньки раду - вимоливши в Бога поміч і його ж Божу пораду! ... В синьо-Жопого з вугіллям, в красно-Пикого із газом, й ...в хитро-моГдого з грошима, трафить Грім за одним разом! Нині,16 січня 2011 р. (Юрко НОТОЦО)
Kатрен приснився...про помсту. Громаднеє цунамі від берегів Аппонії доплине до Австралії і зробить супер-брик... Почнуть садить конвалії на цвинтарях в Японії, і не звертать уваги на передсмертний крик! (Юрко НОТОЦО) Нині,17 червня 2011
Что дєлать? (по Юрку НОТОЦО) Якщо в домі є мацца... гопца-дрица,гу-ца-ца! А як в крані нєт води, значить випили...євреї! І на форум не ходи, бо там Яги й Бармалеї! Сядь-си хлопе біля п'єца, включи телевізор, й г'Америку,голі баби, дуже не дивись... Слухай файну коломийку, дивись й "Не Журись"! Полинай у Самбір,в гори, там-сі дідько з бабов боре! ...То є все не пропаганда! То є для колєги Гранда!... Пропаганда в москалів з імпіріялізму! Москаль хоче Україні ставить роги й клізму! Але хто-то нині дасть з себе лаха дерти?... Гранде! Треба почекати й битися до Смерти! (Юрко НОТОЦО) 2 червня 2011 р.
Катрен для одесситів На Секунду заглянув я На Форум Одеський, а тут Лунниє друзя й язикаті феськи... За секунду нарубають, дров по-самі вуха... Все рубають,та рубають, та ніхто не слуха! Ах Одесса,мать родная, яка ти фальшива, та злодійська і хитрюща... як у мішку шило! Будеш ти терпіть невдачу за свинячу вроду... будеш плакать і кривляться, від новин зі сходу! І прийде й на тебе час та тугая плітка, бо москаль-нацист не є, як рідная тітка! 05.08.2011 Той самий,Юрко НОТОЦО.
Цитата: Свідок:-Полньій вздор. Катрен для свідка з Одеси ....Любов "козла" розвалить імперію Зла!(c) Пєсєц підкрався незамітно Під стіни древнього Кремля- москаль лиш встиг легенько пукнуть І вимовить чарівне:- Бля! Порозлітались всі надії, любов паскудних їх сердець... І наступила Правда Божа І Злу прийшов Большой гвіздець! 05.08.2011 Юрко НОТОЦО
Катрен про катрен (Не розрухуйте ні Мене,ні Гранда!) Не рухайте Вкраїну-Неньку, Ні по-частинах,а ні всю... Народ Вкраїни не подібний на безхребетную вівцю! Бо,як напишу вірш паскудний Від імені людських сердець, То так таки прийде й наступить Ваш необ'явлений гвіздець! 05.08.2011 Юрко НОТОЦО Можна понищити галичан і втекти від бандерівців,та від Долі не втечеш!(с) Ю.Н.