Катрен для емігрантів-втікачів Ті втікачі із України побачать ще той жах і страх, Коли в чужім краю почують вкінці оте "акбар аллах"! І не кажіть,що я лише поперджував катреном,а не поперЕджував! Мер Венеції: поліція стрілятиме у кожного, хто кричатиме "Аллах Акбар"
Катрен про дикаря Авто без бензини, чи то Prius без керма, як індієць в гАмерице у якого ніц нема... ні в державі де родився, ні в Чикаго де жиє, то тупе безмозгле цудо, що як напється мудрує і... на форумчан блює!
Пріусу-г'американцю Глупий хлопе із Чикаго: Не у тому справа, що ти любиш тупо ржати, хоч й не маєш права, бути глупим супер-меном, у чужим краю, і себе вести отак, та важать мудрішим всіх, бо ти... у "раю"!
Хм... А ніхто не бачить, що той лого має захисний знак "R", який захищає авторські права його господаря. Дехто може так влетіти за його використання без дозволу, що 500 життів не вистачить, щоб розплатитися?(
Перед тим як писати бздури треба взнати як є насправді,по перше я його не використовую для заробітка,і по друге я його скачав в яблучному магазині за гроші
Старе одробло ліпше помагай дітям,а то 20 років відсидів по американских підвалах,і про дітей не думав
Ви його не використовуєте, а ганьбите. "Будете у нас на Колыме..." (с) Шукайте чек про сплату, бо в суді сльозам і вашій зарозумілості не повірять. "У-у-у-у , ворюга (с)"
Та так...скучно,що на форумі ,а що в Україні... Хоча,за днів 10-ть Міхо Саакашвілі приїзждає...Напевно весело буде?! 2-а роки вже пройшло,як цей катрен-очікування скалатаний був,а віз з хабарниками і злодіями й далі в держапараті,в ВР... 17 вересня 2015 року
Мені не скучно. Скучний опонент у мене, @prius. Таке мурло ще на Україні пошукати треба. Вони є, бо ще погано у нас жити. Куди не глянеш - Пріуси при владі. А той, головний їх, з Чикаго, хоче довести, що всі на Україні - тупі, як він самий. Дзуськи йому,...!
Ще 10 років тому в голові колотилось от-таке. Взяв та й записав тоді ж! ________ Catren 12 ____________ Осінь настане - xолодно стане Пташки кізяк перестануть клювать. Вийдуть гуцули на площу в Столиці І моцно скажуть:-Єдріт його мать!... (і...та кіко-то можна в ріднім краї дурити нас). (NoToCo) грудня 8, 2006 20:52
Василю,порадьте...а може мені скалатати яку пророчу Катреняку до 100 річчя Великого Жовтня? То що б ви на замовлення побажали,га-а? Я оформлю,ви лише підкажіть,що Ви би побажали почути...а там воно за -рік,за-два,чи за 5-10-ть,та й сповниться.Головне хотєть! Це я вам,як стрийському хлопу,від дрогобицького,та кулєзі,накалатаю задурно. Давайте замовлйте! View: https://m.youtube.com/watch?v=9TYj8YUaOhk