Що вам сказати? Ви граєтеся із вогнем, навіть, якщо ви і попередили когось, що це всього гумор або тільки ваше бачення, яке не слід застосовувати у розмовах про святе, наприкла... Ось надаю слово Архіепископу Андрію Кесарийському - як він розібрався з цим питанням (підкреслив окремо для вас). Тому кажу і не кажіть, що не чули. Тільки Бог знає, що буде...
А Ви граєтеся в Моисея,чи Авраама? Страшилки видумуєте,коммунарец . Сталіна з Кагановичем напевно перечитались? ОК... Катрен для Коммунарця Пророкуйте в своїй церкві, й на Курган-горі, або сайт в ЛФ відкрийте у любій порі. Пророкуйте як мессія в МП від зорі... щоб в Москві та й не погасли... нічні ліхтарі! (Nотocomus) ---- Всяке буває! Бог один то знає,бо він тим керує!
Дякую. Я подумав над катреном, може в ньому є сенс. "або сайт в ЛФ відкрийте" - може в "РФ"? Пишіть обачливо... Я їм вже того.... написав, поки що коротко. Що написано пером, не вирубиш топором.
Може й так,бо Господу за всім тим спокоєм в світі прослідкувати,то...часу забракне! Вже був подібний випадок десь рік тому на Кубі...Ой! Думаймо добре,Алесий Моисеевич!
Так, навіть Він допускає недосконалість, а звідви і бувають помилки. Аби тільки розуміли, що їх треба коли-небудь виправляти, а не спихувати на когось. У вас вже назбиралось катренів хоч на пару центурій? Чи їм нема рухунку, як зіркам на небі?
З 2006 року ті вже скалатані...на 3-и цетурії потягнуть,з розрахунку що центурія,це як долар,що має 100 центів! Важливіше те,які сповнились вже...і таких багато! Ну ось...один з перших,катрен під номером 2,писаний ще не тою катреновою 4-х строфою,на форумі Правника(хто пам'ятає),під час того тотального протистояння США-Росія,Афганістан-Росія-США-Іраk,Росія-Грузія-Донбас... Медведі таки затанцювали пізніше,в 2008 р. лезгінку у вогні в Грузії...а США після Іраку в 2011 р. успокоїлись! Та й форум Правника загудів! Катрен #2 Коли Орел "обробиться" I в небо не взлетить, То i Ведмiдь "обгадиться" У тую ж дивну мить... Й не буде чим платити За журналiстську "прить", Закiнчаться доляри... Та й форум загримить. Ось так воно i буде... Мертвець не оживе, I Пiвник вже не клюне У задницю Живе. Орел ся успокоiть У власному гнiздi. Медведi затанцюють Лезгiнку у Вогнi. Який самi й розпалюють I байки всiм триндять, Що все "в полном ажуре ...и нечего терять". (Yurko Notoco.2006)
То десятистрочний восьмискладний вірш. Декатерен. Будьте оригінальні і вас помітять (тобто запримітять, как Нострадамуса, але не забувайтеся, хто ви)
Отой-во Катрен з 2015 року,для простих людей вже сповнився і ще раз сповниться...для багатіїв! Гварантую!
@Юрко НОТОЦО Не вражає... Листя пожовтіє може - от прийде, гадаю осінь, Відчуваю, дощик буде - і гриби напевно будуть, Ні, напевно, точно знаю - листя падає на землю, Ви повірте, що я знаю - вибори для вас вбачаю... Може бути?
Мої ці Катрени не є поезією,просто в поетичній формі ,в 4-х строфах викладаю суть! Ви ж відкрийте свою тему і там обговорюватимуть ваші поетичні старання,а чи то прогнози! А тут я складаю те,що "пророкую" в інших темах! Думаю що зрозуміло сказав! І...не приймайтеся моїми,цими примітивно склепаними катренами.Суть не в тім! На все добре!
2007-й * * * Вставайте бойку,гуцул,лемку, Бо сонечно уже встає. Вже десь над Доном ясно світить, І жить спокійно не дає. Там Хтось видумує комед'ї "А ля совєтікус" для Нас, Щоб повернувся оселедець Й за п'ять копійок в бочкаx квас. Ковбаска ліверна,та й краби... (Ну зрозуміло - не для нас). А ще для нас,якісь "щербицькі", Такі ж як "чукман" - в профіль й фас. І тішся,смійся глупий лемку, Та запивай все молоком, Та більше не виxодь з нірвани, А будь ти краще...молотком. Яким всі забивають гвозді, В труну "всесвітньої борні" - У боротьбі із екстремізмом... А на війні - як на війні! Закінчаться бої безславно, Для "переможців в кізякаx", А на остаток "Переможцю" На голову наробить Птаx! (Юрко НоТоЦо).
Катрен для фантазерів Захтіли українці закордонні(?) побути як Ізраїль...у Європі. Не Чехією чи Словакією - отими,що в нас збоку. Скоріше всього станемо ми жебраками в світі, або УРСР'ерами в колонії Совітів! ------ Докричимося таки ще...тим "Slava Ukraine!"
Наче на приватну територію попав, по якій бігають цербери і краще не заходити сюди, бо на вас чекає здійснення тяжкого пророцтва. Дивна ви людина. Мене "відшили", а самі підписалися на мене. Може треба було запитати в мене спершу - бо чого вам можна те, що мені зась? Отакої...
Вибачайте,випадково не ту кнопку натиснув...думав одне,а вийшло інше! Відтискаю! Не люблю провокацій!
Во-о...Катрен з 2007-го про наш парлямент.Забули там Ті,чого їх туди вибрали люди! Аж у вівторок вийти на роботу, А в середу раз кнопку натиснуть. Ta з четверга дивитись вже в суботу, Бо в п'ятницю вже одоляє нудь. Отак пожить - за грошики народні, Ta може й вкрасти вдастся,як колись... Інстинктно слуxають народну мудрість: Раніше встав - украв...І не барись! Всі розуміють часу обмаль.Ма-а-ало... І вкрасти треба вміть,та не дають. Отак й живуть нарощуючи сало, І потирликують про ту "життєву суть". A принципово - їм всього вже мало, Бо тільки жадні - лиш багатства ждуть. Ця глупа зависть й не такиx ламала, Леге-е-енько-тaк пустивши в мозги Муть. Одне там зрозуміли в Парляменті: Допоки тут, то треба Щось xапнуть... Та забувають, поруч xодять й інші - Уміючі "браслети" Їм напнуть. (Юрко НоТоЦо ,2007) View: https://m.youtube.com/watch?time_continue=197&ebc=ANyPxKrZ0Z7pNoY-5QqZB6bZaND_3aypUdAEOU7vAAKFG8pyCMyGPh3h-gn38CILI6keYrYvOM_G&v=hfWkXJN9vC4
Проспали,просрали,бо...семітів з бомбами в країну напустили! То не сюрприз,то закономірність!Судьба,тсз!
То не судьба, а маленький урок. Не будьте занадто самовпевнені і самозакохані. Згадався С.... Кролік. Але ви не знаєте його. Вірш у мене про ньго є, в 2011 році написав. На згадку друга С. (Може підійти для Леопольда і для вас) Колись моїм він другом наче був, Художник, з набережної Мойки, Та непоганий хлопець врешті є, Хіба що міг і дати собі лишку. Законів й правил він не визнавав, І тим пихатий був, неначе пава, Орел здалеку, зблизька як когут, Нестриманий і завжди ліз у сварку. Та що з того, вже пізно говорить, Пішов ображений, у світ за очі, Тому йому - без віри та без сліз, Ніколи не знайти, про що так мріяв…
Катрен про Миха Щоби зрозуміти, хто то є тут Михо, то є той,хто вміє бушувати тихо! Галичанин!Традиційно вміє гендлювати, й нести гроші не чужим, а(?)... до своєї хати!