*Меркель- маріонетка в руках нинішніх магнатів Європи і баба без якихось власних мозгів! *Ті всі семіти(?)- це ж ті всі араби,євреї і масони з україншькими пашпортами і прізвиськами! *Копать не те що можуть,а й будуть... і нас також: поляків,чехів,словаків,угорців,українців...якщо нахлинуть,до чого так і ведеться тай вже йде,бо так їм підкажуть робити! *В Боснії,Косово,Србській Країні,в Криму,як тіко шо,так відразу,тоті гевропейські араби-семіти підтримані семітами Саудовської Аравії,Ізраеля,гАмерики,при бойовім настрої тих всих хто нині вже в Хранції,Льондині,Греції,Італії,Туреції.тай так,хе-хе впєрдолять християн,та-а-ак...що рани засверблять і дупа заболить,та й питати когось буде пізно вже про те,навіщо ж Меркель з Макароном продовжують далі розігрувати оту емігрантську псевдо-демократію по-Європі. ...А ви дітваки,читайте ліпше Нострадамуса,а ніж якогось там Нотоцомуса з Дрогобича! Вперед,вперед,бо семіт ще вперде і то моцно,не дай Бог! Ліпше б я помиливсь!
Катрен про реальність РозхолОдились вкраїнці та на Україні, по-Майдані,у Європі,як той пес на сіні! Хтось вже грюка в двері моцно, кулаком на Сході... Може янкі,а чи німці? Московити вроді!
Катрен про нову імперію Комуно-массонська істерія на користь Вкраїні піде - повстане в Європі Імперія і Римо - Священна буде! В ній зникнуть всі распрі ворожі, прокрутить хвостом лише Крим(!)... Й наступить там мир,розуміння, а стане столицею...Рим (?)! 8 серпня 2011 р. (Юрко НОТОЦО)
Катрен про галичан Колись називались ми білі хорвати, пра-прадіди Галичини. А потім приперлися різні вар'яти і стали ми...їхні сини!
Катрен про газ Припече той газ всім дупи, що й почне думать до-купи, всяка франца з німаком, щоб не став у горлі ком!
Всі скалатані катрени,які не є,відкладаю отут...Пригодяться! ---- Катрен для єврейського мєдвєдя Цукерман ще совість мав, Сахаров - різниця... бо для нього "всё равно", де його столиця!
Катрен про євро-газ З арабами ,та без нафти й без газу з Росії, станем ми з тою г'Европов... змордовано-сірі!
Катрен про Львівський форум Колись форум був ліричний й націоналістичний! Як став банить бандеровців, то й став саркастичний, та ворожий Фаріонші й Юркові-пророку... Став якимсь-таким...як це? Як те смажене яйце!
На тарілці самі бачите... смажений Дзеко! Навколо, зліва-направо: Ігорко М(удрий),Михо-бизнесмен,Медведьо -шутнік,Пані-з-лінійков, Вася-друг...ну і Юрко-байкописець!
Катрен для Миха Мих став хитрим і пихатим, Це тому,що став багатим! -Не мудруйсь!,- мовить Отець, бо наступить той(?)...пердець! Діогеном станете!
Катрен про Поршенка Порошенко стане тим, ну той(?)...імператор, так як став колись-то ним, Цезар-прокуратор! І так само все піде-е-е, друзі,бизнес,влада... Скільки пуцьці не стоять, колись мусить й падать! Гай Юлій Цезарем стане!
Катрен про Пріуса з Чикаго Вліз на форум із Чикаго хлоп з квадратнов головов і повча галіцияків помахуючи булавов... Як їм банду із Кийова одним махом полонить й як сміття тихенько з Львова, та за місто виносить! View: https://youtu.be/RnpzSUteLyo
@Юрко НОТОЦО, тих відео є купа. І тре було вам вибрати саме тото, де якийсь кацап написав, жи то польською мовою. Прийде пані з лінійкою, вона вам лекцію прочитає, про різницю між польською і чеською)))))))))))))))))
Co ma piernik do wietrzaka,a pani do tego? Шо,на івріті прочитає? Кумедія...я вас,а ви мої катрени тут не розумієте! Непорозуміння,чи недорозуміння якесь! Хто'сі на шо вчив,коротше! Катрен для пусто-плетів Раз зібрались форум'яки Медведьо,Рояль і Пріст, щоб паскудить галичанів й наробить біди, щоб львівякам по-Майдані утворити піст(?)... й прославляти щось-такеє, що ніхто не їст! РS.Добре...я починаю вже вас,тих новіших форумчан,та розуміти!
Схоже, що я знайшов автора пророцтва про місію, яке розповсюджує @jasvami. Див. тему - "слідами одного пророцтва", розділ "Релігія". Будемо викручуватися чи зізнаємося? Добровільне здача зменшить покарання.
Ні, я не той пророк,а...вуйко із Самбора, в якого,як співають "тато вмер", і як-то мовлять,"мама хвора"! ....... А я хлопак із-Самбора, Тато вмерли,Мама хвора. Гуляю-співаю,як хулєра!
Во-о,і таке писав...рівно 3-и роки тому,29 червня 2014 р. Всякі були пророцтва,а як буде...хто то знає? Один Бог знає! А я можу лише вгадати.