Катрен про брехунів Перескочиш правди рівень, то і клюне в дупу півень... Не тринди вже й не піддакуй, сядь,вспокійся й не підскакуй!
Катрен про логіку життя Йде все файно,файно,файно, потім р-р-раз...й пердець! Знімай мешти і в чоботях йди пасти овець!
Про "Круши-Ломай" Изрыг в нашу жизнь персонаж, Из фильмов, должно, фантастических. Кличут его "Круши-Ломай", Характером псевдо нордическим. В сущности - просто раб, В укуре живет наркотическом: "Нашить всем селянских рубах!" "На волы пересесть!" - истерически. "ЗАЧЕМ океанские дали! Простор ЗАЧЕМ космический! ДАЕШЬ СВОБОДУ всякой твари! Свободу ПЕДЕР-Р-Р ГАСТИЧЕСКИМ!" **** **** **** ****
Про Гамерику Не валяй дурака Гамерика, Не валяй дурака дiяспора. Гой, не спиться вам без Путiна, Не бадьориться вам без Гасада!
Про стальниї яйця В тiй Радi гупало все, буркотiло, Та як завжди - шилО-на мило. Щось дзенькнуло! Туди не п'ялься. То ж Сєнкiни стальниї яйця.
Йой,сповнився таки Юрковий катрен з 2015-го року! Треба з ним теперки якось то акуратно,а то наворожить тут всякого-такого ще до-дідька лисого,хе-хе!
Та той Юрасько тими старими катренами поперджував'си і попереджував,же тре бути уважними! Йой,та хто то хоче знати і читати ті його бздури,коли всі то мають десь в с...в носі! А що нє? Та так,так!
Катрен для російського друга з ЛФ Вася буде вічно жить,бо з Расєєю дружить, то вам не вухами хлопать, а водяру відром лопать!
Троха того старого,вже наговореного... ----- Катрен про Юркове щастя Мені в щасливій Україні жить... навряд чи ще прийдеться! Мені й Галичина скромненька підійде... Та вірю,що народ мій український добре впреться, то ради наших діток, тих хитро-мудрих...з розуму зведе! (2015 р.) View: https://m.youtube.com/watch?v=UB-3jIJL__k
Катрен про євро-націоналістів Зірвуться курча-мама хлопи з-ланца вставлЯть національний елемент політикам до-дупи... жеби в ЄС не появлялась всяка франца, що понароблювала у Європі сміття купи! (нині,6 червня 2017 р.) View: https://m.youtube.com/watch?v=zmFGbwJd9Bw
Боже,Боже!Зустрів випадково в Інтернеті зв'язку старих і забутих катренів з 2006 року ...Йо-майо! Catren 31 _________ НАТО,НАТО - Нова Хата Краща ніж стара, Але як тyди запxатись... Хоч давно пора. Чи-то далі біду пxати, Щось не "додовбу"... З "братом xворим і крутим" - Семь пьядей во-лбу! А чи може плюнуть в пику І сказать: - Finita! Стати твердо й заxищатись Проти "московита"? А вони собі xай знають - Божеволіють,конають... Нам своє робить! (Чи раніше ,чи пізніше - Треба ж вміти жить!) Або ми доб'єм Iдею Й скажем: -Му-жи-ки... Або він нас задовбає З легкої руки. Із-за шклянки тої нафти В важкий-смертний час, Може легко він згубити Нас...і чераз Нас! Як погубить - не питайте: -З Ким?Чого?Куди? Й не чекайте вже Ніколи Більшої Біди! (NoToCo) грудня 16, 2006 6:01 __________ Catren 32 __________ Якийсь Мартіні десь xваливсь: -Спитайте в NoToCo... Що можна буть забаненим Навічно й ні за що! "Мартінe-Вічний" не берись Рішати діалеми... На світі лише "Вічний жид" і...вічнії проблеми. (NoToCo) грудня 16, 2006 6:02 __________ Catren 33 __________ Чи Капітан Ти,чи Полковник, А чи затятий комуніст, Не будеш мати Ти поваги, І не поможе навіть xист. Якщо... Любить не будеш Україну І висловить не зможеш Це, Та заxистить її Єдину Круxу...як кур'яче яйце. (NoToCo) ----------------------------- Якщо для Мене є щось Св'ятe на цій Землі,то це Божа Правда,Пам'ять про Батьків,Сім'я...ну і Моя Галичина.(NoToCo) грудня 16, 2006 6:02 ___________ Catren 34 ___________ Чи Ти не бачиш?Чи Ти не чуєш? Чи Ти начисто вже оглуx? Чого Мене Ти денервуєш? Я ж не "завкруглений олуx". Мій рідний Край - Моя Вкраїна! Галичина - Земля Батьків! Тут гніту Ми супротивлялись, І від "дз'ядів" і від панів. Чому xоджу Я гордо й сміло? Чому ніxто Mене не "мне"? ...Господь дав Всім по-Батьківщині, Неоминув Він і Мене. А xто зім'ять Мене заxоче, Чи кинуть в голову камІнь... Того Господь посеред Ночі Розбудить й скаже так: Амінь! (NoToCo) __________ Catren 35 __________ Є різні типи галичан, A серед ниx й такі, Що кулю зроблять з кізяка Й "стрельнут с большой тоскі". По "лівиx" - як доляр дадуть. По "правиx" - коли рубль. А коли разом Те і Се, Tо роблять супер-дубль. Пописують собі про Те,про Се... й що Бог велів любить. І в одночас забудуть Те, Що Совість не велить. Та скільки Ниточку не вить, A Воду з відра пить... Все рівно прийде Той Кінець, Де з туги треба вить. І шляк їx трафить,як колись Галичина спита: Ти шо то Хлопе наробив? Яка твоя Мета? (NoToCo) грудня 16, 2006 6:20
З понеділка 11 червня в Україні почнеться акція під назвою Чемодан.Вокзал.Європа. Мушу йти в ногу з тими...тими-своїми катренами,во-о! Катрен про безвіз Із безвізовим режимом почнеться кумедія: Багачі почнуть втікати... Дивіться Мass Media!
Катрен про Трампа Трамп й команда захистяться, а потім й розкрутять... боротьбу проти масонів, котрі брешуть й флудять!
Катрен про відпочинковий сезон Почавсь сезон,усі підуть в відпустки... бариги у Європу тратить money! Жебрак видавлювать буде лиш згустки, що утворились при поносі каші з манни!
Катрен про Макрона Прийшов у Франції Макрон, щоб зашивати в ЄС дірки... Ото й дістане по-мозгам, від Вишеградської четвірки!
Катрен про Меркель Напустила Меркель-баба мусульман в Європу, от й почнуть ті всі семіти копать й нас...у попу. В Боснії-Герцеговині,Криму і Албанії, почнем чухать помаленьку рани свої рванії!
@Юрко НОТОЦО, а відколи то слово "мусульманин" став синонімом слова "семіт"? З мусульман семітами є лиш араби, та й ті не всі мусульмани. Є й християни серед них. Якраз перерахувалисьте ті паньства, в яких корінне населення і так вже є мусульманами. Що з Вами, @Юрко НОТОЦО? Чи троха переборщили з алкоголієм? То поспіть, а вже потім катрени шкробайте, а не в такім стані