Катрен про фарисеїв Втоптать в болото Українця, так може тільки фарисей, й дурить,брехати,обкрадати... як був оббріханим Єссей! ---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ---------- Катрен про правду За Правду,Сотню...й за Юща, поставить свічку ще "Свобода" й в напарники ПС візьме, як символ Волі для Народу!
А для чорнителів патріотів ось... Катрен про хрунів Хрунь,що риє під своїх дочекається "медалі"... від народу,від людей, І в якій б не був він далі!
Катрен про місцевий армагедон Ще вигострить шаблю з Свободи Олег й помститься брехливим хазарам, за ниви,заводи,за правду й брехню піддасть їх ганьбі...і "пожарам"!
"Карл у Клари украв корали,а Клара у Карла украла кларнет" Боpислав ще засміється! (Ясь Франко) ------ Катрен про Бєню Бєня вкрав в народу Власність, Пупс вкраде в Бєні Завод... Втішиться вся Україна та й весь Галицький Народ! ------ (Дрогобич.Нафтозавод) Подобається! Коментувати Поділитись
Катрен про Свободу Ні! "Свобода" буде краща, ніж Оті (?) в ВерхРаді.. сотворивши УПА-2 на Правій бригаді!
http://inosmi.ru/world/20150104/225333363.html Катрен про Путіна Всралась Матушка-Росія - зріжеться і Путін... бахне в US никуляром, рятуючись буцім!
Катрен про ерефію Зрізались російські рублики, розсиплеться Росія,як бублики... Що не область, то держава: - Дальвосток! Сибір!... Канава!
Катрен про кризис Те що діється в Європі - кризисові жарти, жеби знали,що з ж(адними) не слід грати в карти!
Катрен про Грецію Та Греція знайде причину болі й розкриє очі в світі Всім... не варто золото кувать на хлібнім полі. а варто пам'ятять передусім!
Катрен про люстрацію олігархів Ото буде люстрація у літку,у пятнадцяТім ( 2015- тім ), накопають у дупу Їх, ще й пики Їм наб'ють, й закінчиться в Вкраїні... капіталізм на цім!
Папа Римський: Третя світова війна вже почалася Корреспондент.net, 13 вересня 2014 -------- Катрен про Каїна Європа Англію зруйнує, а Азія Ізраїль, не буде зла більш на Землі й помщений буде Каїн!
Катрен про прострацію Самі ж зруйнують Красний Дім І скажуть: Провокація! Й таке-е-е почнеться на Землі... Всє-об-щая про-стра-ці-я!
На кожного Коломойського є свій Пупс!(с) ...що в Галичині,що в Франції! ----- Катрен про фраЄрів Не довго музика звучала. Не довго фраєр танцював, Допоки найспритніший злодій з-під грушки злото відкопав! Катрен для Pedro Наступить й Ваш останній День іти із цього "раю"... Спитаєтесь тоді:-Чого ж я жив? Юрко з дітьми Вам й відповість: - Цього і я не знаю! ------ Моя Бойківщина! www.youtube.com/watch?v=z91kZ8_VPnQ
Катрен про Титанік Найкращий спосіб захопить багатство, то слать ,Титанік з багачами...в рай! Ніхто не буде розбиратись, де була помилка, а де великий політичний Срай!
Катрен для емігрантів Наступить день і прийде час, у сні спита Вкраїна Вас: Чого ж блукав,кого здурив, що виграв й що добре зробив, що шляючись в пошуках щастя, свою Вітчизну загубив?
Катрен про два полюси Розкладеться Україна, а за нею і Молдова, на довгі часи, як в тій батареї авта (що не знає,куди їде)... ті два полюси!
Катрен про повернення Настав той час у світі вже, що слід вертать додому, євреям з міст Європи й світу... та й жить там по-другому!
Катрен про злодіїв Ті,що при-хва-ти-зу-ва-ли "чорним налом" Рідний Край, розпрощаються з тим всим і...відбудуть в анти-рай!