Католицька Церква повірила Дарвінові

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Liliyah Romanova, 12 лют 2009.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ага..а дехто таки від мавпи...
    Недавно в маршрутці чув,як мала..років 4 голосно казала мамі,показуючи на єдного вуйка,напроти
    - Мама,мама.а той дядя такий,як мавпа,з книжечки,правда?
    кубіта не знала,де має дітися..

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

та от як взяти якого птаха і морозити, морити голодом то я сумнваюсь, що він полетить в Африку, а потім повернеться назад, оскільки, якщо птах і памятає, то памятає, що там був холод і голод і що він звідти втік. Крім того, можна полетіти на всі 360 градусів у різні сторони.... при такій розпорошеності можливостей, весь рід журавлів скоріше здох, аніж виробив систему.........

• Подобається Подобається x 4
  3. nata-k

nata-k Well-Known Member

Панове, я вам з усією відповідальністю заявляю - ви поняття зеленого не маєте про предмет розмови.

• Подобається Подобається x 2
  4. D.M.

D.M. Well-Known Member

Птахів за історію життя на Землі було дуже багато. Серед них випадково знайшлись і такі, що полетіли саме в Африку, і це допомогло їм вижити.

Щодо повернення назад, то це питання справді складніше, але не дуже. Якщо даний вид птахів не переносить великих коливань погоди, то влітку в Африці їм стає занадто жарко і виживають ті, що здогадалися летіти знову на північ. Хтось при цьому потрапив знову в рідні місця, а хтось не зовсім. Може, я помиляюсь, але, здається, існують і такі кочові птахи, в яких нечітко зафіксовано, де вони мають перебувати. У кожної популяції закріпилися свої звички; вони бувають різноманітними; головне, щоб дозволяли вижити; в кого були неправильні звички, ті вимерли.

Чекаю, що тепер хтось мені так само переконливо розтлумачить те, що здається непереконливим мені.

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Як не маємо? Іноді життя більше вчить, ніж будь-яка теорія.:)

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Куди нам темним...:russian_ru:
    Пані Натка,Ви є світочем...і маєте бути занесенів в той...пантеон...світочів
    Адже виникнення життя є...соррі,було..одною з найбільших загадок,що стояло перед людством..:scratch_one-s_head:
    Раціональні теорії перед нею безсилі..гм...були...
    Водень,кисень,вуглекислий газ,азот - чотири елементи,безяких органічне життя неможливе.Всі вони мають унікальні властивості.Вірогідність випадкової комбінації цих елементів дорівнює нулю.Чому ж ці елементи і в потрібній пропорції опинились тут,в нашому куточку Всесвіту?
    А,взяти лише той вузький температурний коридор.за умов якого здатні існувати живі організми...
    На порошинці,котру "вінці" природи називають Земля,на протязі мільярдів років підтримуються парникові умови для існування життя.Ніби їх регулює термостат.
    А так звана еволюція?
    Курям на сміх(соррі,пані Натка)..

7. D.M.

D.M. Well-Known Member

Якби не опинилися, то цей куточок не був би нашим. Тоді ми про інший куточок так само говорили б.

8. nata-k

nata-k Well-Known Member

Пене, Ромку, дякую на добрім слові. Та ми різними мовами говоримо.

Чи я десь говорила, що знаю таємницю виникнення життя? Чи може Дарвін то десь сказав? ;) Ні! Теорія еволюції пояснює розвиток життя. І пояснює переконливо.

І я не згідна з шановним D.M., що питання виникнення першої живої клітини - то не проблема. Якраз це проблема. Покищо лише теорії, не підкріплені доказами.

Шановний D.M., про які саме питання говорите Ви?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

у червону книгу, нє?

10. Romko

Та нема за що...:blush::give_rose:
    Всьо єдно непереконливо...:nea:
    За шо кроманьйонці неадертальців вимордували?о_О
    А,головне,де вони взагалі взялися?

11. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Тільки єдине, що не може пояснити, це походження людини. Були людиноподібні мавпи. Потрохи еволюціювали. Різні пітекантропи, австралопітеки, неандертальці...потім довго нікого нема...краманьйонці...і паралельно людина сучасна. а де ж перехідні екземпляри еволюційного ланцюга. Уви...їх нема в природі. З цим вже згідна половина вчених світу. А в іншому Дарвін правий.

12. Romko

Нічого він не доводить..
    Нові види можуть з’являтися як завгодно,тільки не в результаті мутацій,поступового накопичення дрібних змін.
    Вони(зміни) відбуваються,звичайно,але не можуть привести до виникнення нового виду.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

перехід з неорганіки - в органіку.... фантастика...
    ну а перехід з одноклітинних в систему.... тобто у тварину... а тварина - це система кліток, які мають свою функцію.... входячи в систему певного органу.... та ще й б шоб то всьо разом працювало... в єдиному механізмі... тре мати хвору уяву-фантазію....

14. nata-k

nata-k Well-Known Member

Чому? Обгрунтуйте, будь-ласка!

Рівнянине, Ви зусередили свою увагу на палеонтологічних доказах. Але є і інші. Знаєте? Їх Ви також обміркували?

15. D.M.

D.M. Well-Known Member

Ось тут:

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=435341&postcount=1

А саме:

Про клітину можу погодитись. А взагалі якісь там віруси чи амінокислоти - то, мабуть, невелика проблема.

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Людина йде в органіку, органіку вбирають рослини, рослини їсть тварина, тварину і рослини їсть людина, поживні речовини отримані від їжі, приймають участь у розвитку сперміїв та яйцеклітин, які зливаючись між собою утворюють зиготу, із зиготи йде процес формування людського тіла, яке знову повертається в органіку.
    Процес йде по кругу і кожен раз при цьому людина думає, що вона наймудріша та найсильніша, надіючись щось змінити, перебуваючи в полоні ілюзій отриманих від різних наук.:)

• Подобається Подобається x 2
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, людина пішла з неорганіки - пороху.

18. D.M.

D.M. Well-Known Member

Отже, визнаєте, що органіка могла зародитися з неорганіки.

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

дякую - поржав :)
    це біблійна тема - саме ця частина еволюційної теорії саме в біблійних текстах і описана :)

20. D.M.

D.M. Well-Known Member

Та отож. А вони думають, що як у Бога віриш, то треба заперечувати еволюційну теорію.

а де твій аватар? :)