Катинь забрала життя польського президента

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Agaton, 10 кві 2010.

1. thinkers

thinkers Well-Known Member

Навзаєм, інакше не пробував би ставити Вас в тупік

• Подобається Подобається x 2
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Цілком розумію. А головні чинники вже навів.

Думаю, є. Інакше б не ховали так незграбно правду.

Не бажаю. Я не кровожер.

Правда потрібна, щоби стало відомо, хто є хто, і щоби злочинці не заспокоювали свою совість - мовляв, ніхто не знає.

Це вже Ваші власні висновки, що не співпадають з моїми власними висновками, що Вас так сильно зачепили. Пардон.

• Подобається Подобається x 3
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

http://www.bratstvo.info/bratstvo-text-20183.html

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Слушайте, оффигеть!
    Вот это - разведка!

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дуже цікаве інтервю Ярослава Качинського зявилося в газеті Gazeta Polska. Переклад цього інтервю є в газеті День.

Квітнева авіакатастрофа під Смоленськом, в якій загинули 96 людей, у тому числі польський президент Лех Качиньський, збурила не лише Польщу, а й увесь світ. Відтак почали виникати різні версії аварії літака. Однак під час передвиборної кампанії в Польщі Ярослав Качиньський, брат-близнюк загиблого президента Леха Качиньського, не порушував теми смоленської трагедії, втім, як й інші кандидати в президенти. Існувала негласна домовленість не вмішувати в політику трагічну загибель польської еліти і не спекулювати цією темою. Тепер, коли вибори залишилися позаду, Ярослав Качиньський дав інтерв'ю польському виданню Gazeta Polska, в якому він розповів про останню розмову з братом, про те, чому він не полетів разом з іншими на фатальному літаку, як було організовано політ Леха до Катині, та про поведінку польського прем'єра Дональда Туска після катастрофи
    http://www.day.kiev.ua/302956

• Подобається Подобається x 4
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Педро.
    Давайте подождём результатов расследования.
    Для Вас уже аксиома, что Путин сбил этот самолёт.
    А мне интересно- что произошло действительно.

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Пан Ярослав можна сказати підтверджує мої думки:

Перша реакція:
    "У мене не було жодних сумнівів, що сталося щось погане. Я дізнався, що сталася катастрофа. Я сказав йому (Сикорському): «Це результат вашої злочинної політики, ви не купили нові літаки»."

Це ще не все він сказав, але ще скаже:
    "Я не розумів ролі Туска і Путина в цій катастрофі. На мою думку, вони не сприйняли візит Лєха Качиньського з належною повагою і сумлінням."

Маразм Туска:
    "По дорозі ми відчули, що швидкість руху знижується. Зараз я знаю, що наші зупинки і повільний темп були пов'язані з тим, що нас наздоганяла делегація з Туском, який хотів обов'язково потрапити до Смоленська раніше за нас. У якийсь момент лімузин із Туском обігнав нас, і лише тоді нам дозволили їхати нормально. Це була якась абсолютна параноя. Адже якщо глава польського уряду змагався зі мною, хто швидше доїде до місця катастрофи, значить, йому було надто важливо там з'явитися. Даруйте, але я не здатен навіть зрозуміти такий хід мислення. Я їхав до тіл моїх найближчих людей: до Лєшека, Марильки, друзів. Те, що виробляв тоді пан Туск, у мене просто не вкладалося в голові."

Маразм влади РФ:
    "Нас зупинили перед в'їзними воротами аеродрому й наказали чекати... Я не зможу сказати точно, 20 хвилин, а може й 40... У якийсь момент виявилося, що літак, на якому ми прилетіли до Вітебська, отримав дозвіл на посадку в Смоленську. І він сів... Ми швидко сіли в літак, пілот запустив двигуни. Час спливав, а дозволу на виліт не було. Нарешті капітан вимкнув двигуни, залишивши лише один, аби зігріти літак. Виявилося, що нам потрібно діждатися прикордонників. Ми чекали дуже довго. Коли вони врешті-решт з'явилися, почалася ретельна перевірка наших паспортів, нібито вони взагалі не знали, хто ми і навіщо приїхали. Пройшло півгодини, година, а вони все ще вивчали наші паспорти."

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та вже чекаємо, Тільки ви ще 70 років можете не дотягнути, як літак до полоси...

• Подобається Подобається x 5
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На одному форумі з"явився досить обізнаний у математиці росіянин (явно військовець, має відношення до авіації).
    Він вибудував кілька графіків маневрів літака з прив"язкою до показань бортових реєстраторів і радіопереговорів з диспетчером.
    І прийшов до цікавого висновку.
    Ось дослівно - висновок на його графіку:
    Запитання - ЧОМУ ?

10. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Виявляється, когось можна було врятувати!!!
    http://www.from-ua.com/news/03714a02b05df.html
    Я і сам тоді думав, ніби і висота невелика і президентський літак, певно, був обладнаний додатковими системами безпеки. То ж нереально щоб АБСОЛЮТНО ніхто не вижив, пожежа ж вже потім почалася...

11. Полковник

Полковник миється в бані

А как тут выживешь, если живых из пистолета в голову достреливали НКВДшники?
    Это ещё где-то в начале ветки подробно описано.

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

За обглодыша - отдельное спасибо :good:!

13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

"президента у вигнанні Качоровського"
    Хто може пояснити значення фрази "у вигнанні"???
    Мається на увазі "лідер опозиції"????

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Після того, як під час війни німці захопили Польщу, польський уряд переїхав до Лондона, але до Польщі вже ніколи не повернувся, тому що після вигнання фашистів Польщу фактично окупував Радянський Союз і поставив в уряд Польщі лояльних собі людей. А уряд Польщі у вигнанні продовжував існувати в Лондоні. Вони вибирали собі нових прем'єрів і президентів (але, ясна річ, ці прем'єри і президенти були номінальними і самою Польщею ніколи не керували, поки там були при владі комуняки). Як-то так...

• Подобається Подобається x 7
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви сказали.

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Возможно, Вы правы, Полковник, но не НКВД, а ФСБ.
    Хотя я почему-то склоняюсь к тому (обелю щас всех ФСБ-шников), что просто медицинская помощь к единственному выжившему в катастрофе человека шла очень и очень медленно... Поэтому шансов остаться в живых у него, к сожалению, не было... :sad:

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:)

• Подобається Подобається x 8
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

19. Полковник

Полковник миється в бані

Почему свидомые рагули постоянно врут?
    Врут нагло, безапелляционно, с наслаждением и постоянно.

Вот ответ на версию Пана Ромки.

Так, кто сказал, обглодышь?

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чого ж ВИ правду повторюєте?

а де твій аватар? :)