Форум - місце, куди виносяться думки. Якби, Невстранец, я дискутувала зі всіма, з ким не погоджуюсь, в мене було б втричі більше дописів. Знаєте, чому так не є? Бо з деким нема сенсу дискутувати. Ні, не вперше. Але, признаюсь, вперше побачила, аби під такою версією стояла дата Я не придумую. Про це говорить червоний пунктик в кармі від Вас. Це Вам так не сподобалось, що я цитувала без дискусій? )))
- мне не нравится, когда форумчанам вменяют мысли. Вы не просто цитировали, а приписывали Читателю цитируемые не из его сообщений мысли, и осуждали его за это. А выше Мих, процитировав Читателя, начал рассказывать о том, что это позиция Кремля. Это не совсем правильно. ? Мягко говоря. Это не дискуссия и не "думки", это базар-вокзал имхо. Если всё же непонятно, то в следующий раз, когда будем в чём-то несогласны, я процитирую Геббельса что-нибудь посочнее и скажу, что не удивляюсь Вашей позиции, ОК?
Фремут, я вам по секрету скажу. Він в своїй країні, на форумі свого міста висловлює свою думку. Ви прийшли з-за бугра, хай навіть з-за східного бугра, це ситуації не міняє. То ж прошу, не будьте свинею і не затуляйте йому рота. ВІН МАЄ ПРАВО! Чи ви в своїй раші вже забули про такий вираз?
Причина завжди була. Нагоди не було... ---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ---------- Хтось тут пхається в Кремль? 40 днів минуло - висновків нема - Що ви приховуєте? Свої злочини? За свої слова дасьте відповідь? ---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ---------- На все не заборонене!
Ні, ще раз повторюю цитату Ну вы же суёте свой в расследование катастрофы?И вряд ли вас об этом кто просил.
ага...по этому одних заставила воевать до последнего с немцами на Вестерплятте ...пока остальные спокойненько сдадутся в плен...без боя и с оружием....
Pedro, Ви надто делікатна людина. Відчувається Західне виховання, яке важко не помітити. Але треба було в цьому дописі поставити тег не "офф", а "B, color=red, size=5".
Ось, я думаю, а як ще Польща могла вчинити в цьому випадку? Якби Польща не визнала провину покійних пілотів, їй би довелося наполягати на тому, що в трагедії винні туман, ФСБ, Путін смоленські диспетчери. А це б недобре позначилося на відносинах з Росією, яка всіляко намагається виставити себе білою і пухнастою. Таке відчуття, що після загадкової загибелі Качинського Польща побоюється Росію та не хоче псувати з нею стосунки. Тому навряд чи ми коли-небудь дізнаємося правду...
Дізнаємося. Про всіх причетних поіменно. Не читайте передчасні висновки, де все валять на екіпаж. Навіть збіг тридцяти випадковостей не міг привести до такого.
Ой да бростье!Хрен ложила Польша на відносинах з Росією, вон спокойненько размещает ПРО на своей территории: http://www.rbc.ua/rus/newsline/show...a-pered-rf-za-razmeshchenie-na-29052010160900 А в свете последних Оминых восторгов о несметных количествах сланцевых газов...то вообще РФ и на фиг не нужна Польше! Так что Польше нет никакого резона идти на поводу у РФ!!!! А Вам то ПРАВДА то и не нужна!!!Ни Вам...ни тому же Миху....ни двум деятелям из Киева и другим из Праги и Австралии... Вам всем нужны любые доказательства..от самых абсурдных...до самых фантаститческих (фольга...ежики....минутный туман...зеленые человечки... Путин на парашюте и в ластах рядом с катострофой..) Лишь бы пукнуть в сторону России!!!! Шановны?Вы наверное тихо видити я для Вас специально повторю...что бы Вы лучше видели... я подчеркну... сделаю шрифт больше..и окрашу в красны цвет: А теперь по сути: -предатель,подлец и сволочь!!! ....В боях Великой Отечественной войны с июля 1942. В августе 1942, тяжело раненный, Гусейн-Заде попал в плен, ....В сентябре 1941 года, командуя 280-й стрелковой дивизией 3-й армии, при выходе из окружения был ранен, остался в тылу немцев и был выдан. ...В июле 1941 года части 16-й, 19-й и 20-й армий попали в окружение под Витебском. За ...раненый в бою,попал в плен... Дальше продолжать?Или Вы все поняли?
кДопис від Читатель_Обома Переглянути допис Та навіть якщо так, хто дав право Кремлю розстрілювати поляків?
Право победителя,которому сдались на милость..... но милости не дождались.... И не поляков....а военно пленных.... военно!
Гм... прочитайте собі ноту наркома Молотова польському послу із 17 вересня 1939. Там є щось про войну СРСР проті Польщі ? Приняли мери - кого -то вывезли, кого-то расстреляли. ========= Читателю - ви таким чинои згодитесь, що Ваша логика не допускає найменших сумнів. Бачиш советского солдата, краще від разу стріляй. Повериш у казьки про визволення - ще сами тебе висміють. Невже ?