Катинь забрала життя польського президента

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Agaton, 10 кві 2010.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Слухаємо зараз польське радіо, то там Квасьнєвський так і сказав, що "Катинь знову поглинула польську еліту... це прокляте для поляків місце."

Якраз почула ці слова, коли читала "виглупи" Полковника.

• Подобається Подобається x 11
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ребят,давай те не сегодня,ладно?И так на душе погано

• Подобається Подобається x 9
  3. Полковник

Полковник миється в бані

А чё я такого сказал?
    Я соболезную.
    Я не выделываюсь.

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я лише про те, що нема сенсу говорити щось, чого самі поляки не висловлюють. Щиро дивує така зацикленість.
    Виглядає на те, що то людська помилка зіграла трагічну ролю. Є підозри, що на пілотів тиснули, аби вони таки посадила літака, хоча погодні умови цього не дозволяли. Чому не посадили літака на іншому летовищі, незрозуміло...
    І сумно також, що були порушені натівські норми, котрі забороняють всю верхівку влади зосереджувати в одному літаку. Сумно це все й зараз говорити "якби" пізно...
    Приєднуємося до поляків у жалобі. Вони сильний народ і зуміють спільно вистояти в цій нелегкій для цілої держави ситуації.

• Подобається Подобається x 15
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Конечно, сумеют.
    И виноватого найдут.
    Поляки- МОЛОДЦЫ!

6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Всё-таки дело в экипаже

7. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Приєднуюсь, спiвчуваю.
    Зараз ще глянув- центральнi росiйськi канали вже зараз вiдмiнили розважальнi програми. Нашi всi здогадаються?

• Подобається Подобається x 5
  8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Усьому польському народу у зв'язку із жахливою трагедією в Смоленську висловлюю свої співчуття. :sad:

• Подобається Подобається x 6
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Жахливо...
    Співчуття Полякам.
    Стільки VIP разом на одному борту ?

Біля польської амбасади в Києві збираються люди

Львів’яни несуть червоні та білі квіти, кольори польського прапору.

11 апреля в Грузии объявлен траур по погибшим полякам

• Подобається Подобається x 16
  10. Arthur

Arthur Well-Known Member

А наша влада планує об’являти траур? Поляки нам не чужі, повинні об’явити.

• Подобається Подобається x 3
  11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Жена дома свечки поставила....Вечная память...

Может это и не очень важно для остальных здесь на форуме, но у нее, как и моей дочери есть польская кровь. Тех поляков, что сосланы в Сибирь еще при царе за участие в восстании.

• Подобається Подобається x 11
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

На одному з польських форумів поляки пишуть, що загибель президента осиротила їх.. от я й подумав... коли ми отак змогли б сказати про свого у разі не дай Боже нещасного випадку. Ну й Квасєвський сказав добре - знову в Катині загинула польська еліта. Бо нема еліти - нема народу. Поляки переживуть це, але дуже їх шкода.

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Жахлива трагедія, яка показує, що земне життя будь-якої людини, від найнепримітнішої до найвідомішої - в руках Господа...

Ми були в Посольстві... Висловити співчуття до Посольства підходить дуже багато людей, під Посольством повно квітів, переважно білого і червоного кольору, біло-червоних стрічок, багато запалених свічок...

В Польщі траур, але все і всі, хто зобов"язаний працювати - виконують свої обов"язки.

• Подобається Подобається x 5
  14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Вічна пам'ять загиблим. Завтра в нашому костьолі відбудеться жалобна меса.

• Подобається Подобається x 8
  15. Fon

Fon whom how

такі трагедії велика рідкість
    співчуваю Речі Посполитовій

• Подобається Подобається x 4
  16. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Agaton Не дуже слідкував останнім часом за політикою в Польщі, але і без того зрозуміло, що Качинський і Туск були ворогами типу наших Тимошенко і Януковича (якщо й не більшими).
    Цікаво, як сприйняв катастрофу сам Туск? Чи не були його сльози "крокодилячими"?
    Думаю, Дональд один з тих, хто не погребує жодними методами (якось був в Польщі під час їхніх найзапекліших баталій і обливань брудом), щоб стати на місце Качинського (хоча сумніваюся, що катастрфа могла бути спланованою)....
    Просто нещасний випадок і жахливий збіг обставин!!!
    Вина пілотів очевидна, але, думається, вони стали заручниками ситуації. Здається, вони отримали наказ, посадити літака в Смоленську "любою ціною"...
    Президент хотів будь-що, встигнути на урочистості в Катинь...
    Без сумніву, велика втрата як для польського народу, так і для цілої світової демократії!

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Моя мама полька. Але я б не сказала, що мене б ця трагедія зачепила менше навіть якби в мене було менше ніж половина польської крові.

Такі нещастя, переконалась, об"єднують. Навіть на форумах. Дякую усім за людяність.

• Подобається Подобається x 10
  18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

У мене дідусь поляк..і вся його лінія поляки... в Польщі велика родина, моя родина....
    завтра молитимусь в Катедрі за упокій душ загиблих....але правильно пише Un.Known

19. Львiва

Львiва Well-Known Member

Всё не просто так в этом мире!!!

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Колишній президент Польщі Олександр Кваснєвський назвав «жахливим» військовий аеродром у Смоленську, де сьогодні розбився літак глави польської держави Леха Качинського.

Про це Кваснєвський сказав в ефірі польського телеканалу TVN24.

Він зазначив, що п’ять років тому у президентському літаку приземлявся на цьому аеродромі.

«Це жахливий аеродром», – сказав екс-президент Польщі. За його словами, на цьому аеродромі коротка злітна смуга.

«Пам’ятаю, що смуга була у жахливому стані», – додав він.

Олександр Кваснєвський, який був президентом Польщі з 1995 по 2005 рік, також назвав величезною трагедією сьогоднішню авіакатастрофу.

За даними TVN24, військовий аеродром у Смоленську не має спеціального обладнання для спрямування літака на посадку в умовах сильного туману, який, за попередніми даними, спостерігався під час прибуття літака.

а де твій аватар? :)