На жаль, Президент Польщі, який загинув, відстоював інтереси Польщі, її честь та ідеали демократії набагато краще і сміливіше, ніж ті, що залишилися...
О, згадали про психіатрію, о то я вам скажу недарма. Бо психіатрію московське кгб за часів союзу активно використовувало проти інакомислящих. Теж винахід московської імперії. ---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ---------- Туску то на руку у плані боротьби за владу, за президенство. Можливо Москва йому у тому допогла. Можливо корінь проблеми якраз у тому. Бо шось не видно світла у кінці тунелю у цьому розслідуванні.
Туск свою кандидатуру на позачергові вибори Президента Польщі, які відбудуться незабаром, не виставляв. Це робить йому честь. Не варто писати, аби писати.
дякую Але теж - наука з цей біди для всіх во така, шо варто вибірати до правління людей з зарактером і гордостью ( як це в нас кажуть з "гонором" - хоча знаю, що це слово не має найкоращої конотації на сході...) Николи невідомо, коли може знадобитися.
Так, згоден повністю. А ще до цього треба дипльомацйі. Бо ми ж не в 16 столітті живемо, щоб махати мечем. Треба, щоб мав честь, був твердим, мудрим але привітним.
Блин,параноики,если пользоваться вашей логикой,то гибель Качиньского в первую очередь на руку вам(на правах версии,не более того) .А не дай Бог русские с поляками помирятся?! вам же такое и в страшном сне привидеться не может. Agaton,вот Вы скажите мне , а на хрена ТАКОЕ России устраивать? Вопрос задан конкретному человеку , просьба "сумующим" не влазить
Вибачте - не помітив, не заходив сюди від 2 днів. Моє ставлення до справи особливо не змінилось Вже там на Кремлі напевно перехрестились коли дізнались. Але в "кремлівську руку" (вроді замах ітд) поки не вірю. Згіден, що рацйональності у цьому не було б жодної. (І молюсь, щоб цей світ був такий рацйональний, як я це собі уявляю... ) Усе остальне - море занедбанні на польському (і це мене найбільше цікавіть) і російському боку і більше запитань ніж відповідей.
Agaton Поясніть будь ласка: у тій ситуації, що склалася в Польші, переможець позачергових виборів буде призначений на повну каденцію чи тільки до "планових" виборів? Якось в явному вигляді не можу цієї інформації знайти, а по польских сайтах я не спец шукати.
Сьогодні прочитав інформацію, що нібито в кабіну екіпажу під час посадки зайшов шеф дипльоматичного протоколу і запитав (???), чи не треба робити поправки до протоколу зустрічі... А Генеральний прокурор Польщі Анджей Серемет заявив, що поки-що оприлюднення записів не буде, бо раптом нібито... "okazało się, iż materiał zgromadzony na skrzynkach jest złej jakości"... Настільки "поганої якості", що там раптом з"явився голос, про який до того - ні слова протягом місяця!? Пам"ятаємо давніші коментарі, коли сказали, що за кілька секунд до смерті пілоти знали, що загинуть... Тобто, тоді було все чутно, а тепер виявляється, що якість погана, і раптом звідкілясь з"явився "голос", який нібито за секунди перед посадкою питає льотчиків, ЧИ НЕ ТРЕБА МІНЯТИ ПРОЦЕДУРУ ЗУСТРІЧІ? Чи виправданим є виключно таємне розслідування такої катастрофи!?
Ано власьне... Чи найбільш жахливим аспектом цілого слідстива є саме інформацийна політика польського уряду. І смішно і страшно. А потім ще їм дивно, що люди сотні власьних теорії придумують. Нічо.. готовимось до виборів...
Вже повідомляв у іншій гілці. Маю надію, що віддадуть все, всі справи, яких десятки тисяч, на кожного убитого.
«Польская газета Rzeczpospolita распространила заявление представителей польской прокуратуры, в соответствии с которым одной из причин гибели президента Польши Леха Качиньского и всей политической элиты Польши стала ненадлежащее информационное обеспечение: пилотов попросту не предупредили о тумане. Данная версия подтвердилась после того, как прокурорские следователи получили доступ к материалам Гидрометеорологического центра Вооруженных сил Польши. Согласно этим материалам польский "борт №1" не получил последнюю сводку о погодных условиях. Причины этого в данный момент выясняются. При этом, по словам полковника ВВС Польши Роберта Купрача, пилоты Ту-154 Леха Качиньского должны были получать погодные сводки от диспетчеров "Смоленска-Северного", а не от Гидрометеорологического центра». http://www.theflucase.com/index.php...&catid=41:highlighted-news&Itemid=105&lang=en
Потрібен час , щоб вписати дані в ящик , що дані про туман таки були передані на борт корабля. Чекаємо. П.С. третій (польський ) ящик вже в Польщі? Оприлюднений?
питання виникає по простій причині. Грузія... Росія тут, як тут... Україна..., Росія тут, як тут, Киргизія - то саме, всюди свого носа... втикне, всюди спасає пригноблене ручкоязичне населення... Ну і останнє, задаєте питання конеретній людині? Користайте ПП, нє?
Сам разберусь,лады?Мне был важен его ответ здесь.Я его получил. Ну , и последнее.Лезете с советами,используйте ПП,не?