Катинь забрала життя польського президента

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Agaton, 10 кві 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вы передёргиваете - в статье сказано, что покойный Качыньски требовал от экипажа посадки в Смоленске? Нет там такого.

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ----------

Дайте "кулаком в лицо" "Матерям Беслана", бесланской организации, которая обвиняет Кремль в том же самом - что коррумпированное МВД допустило бандитов в школу, а потом власть убивала артиллерией всех подряд, и бандитов и детей! Приблизительно, как в "Норд-Осте", где убили газом. Сейчас матери обратились в Страссбургский суд.

• Подобається Подобається x 7
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 9
  3. Да, на это:

• Подобається Подобається x 1
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я имел в виду вот этот ваш пост. Написано и в том и другом случае об эпизоде в Тбилиси. Но факты диаметрально отличаются. Тогда кто-то соврал. Вопрос кто ? Адамкус ? Пилот ? или СМИ ?

5. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Щось у вас з психiкою негаразд, добре, якщо свою ненависть тiльки на форумi виливаєте.
    Тобто, Беслан гебня органiзувала, десятки своїх спiвробiтникiв перевдягли у чеченцiв? Чи все ж це були чеченцi, яких ви "рахуєте за людей" пiсля цього?
    Слава Господу, тут таких наслiдникiв Гебельса небагато.

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви ще досі в цьому сумніваєтесь?

7. Pedro

Таваріщ з Чєрніґавщіни, тут наслідників Ґебельса не так вже багато але тих, що вірять ґебельсовській пропаганді - хоч греблю гати.
    Не знаю, хто організував Беслан, але чеченці захватили школу не для того, щоб вбивати дітей чи бути вбитими, а щоб вести переговори (я вже згадував, що діти не повинні бути предметом політичних торгів).
    В таких випадках в міжнародній практиці діють дуже обережно, роблять все можливе, щоб не постраждала ні одна людини, переговори тривають багато днів.
    В випадку Беслану чи Норд-осту гебня поступила як завжди. Як колись вчив вождь - к стєнкє, растрєлять. Ось і почали стріляти, в тому числі по дітях.
    Адже відомо, як "високо" ціниться життя в тих нелюдів.

• Подобається Подобається x 4
  8. ANTIEXTREMIST

Дивлячись на iронiю, розумiю, що вважаєте мене проросiйським. До вас не доходить, що своє вiдношення я виказав своїм нiком- без екстремiзму в кожному питаннi? А з вашого боку вiн i є.
    Значить чеченцi захопили школу не для того, щоб вбивати дiтей? I декiлька бомб на десятки кiло притягли у спортзал, щоб сидiти на них зручнiше було? Заручники всi про них казали, вони й вибухнули. До речi, в Норд-Ост було те ж саме. Вони розумiли, що йдуть на смерть i хотiли прихопити з собою якнайбiльше невинних.
    Як би ми не вiдносилися до гебнi, але коли ви засудження дiтовбивець обговорюєте рiзними "але", це й виказує неадекватнiсть. Чи може ще бувають випадки, коли допускається дiтовбивство? Можливо, коли це дiти гебiстiв?

• Подобається Подобається x 4
  9. Pedro

Ні, чеченці захопили школу, щоб вести переговори і ставити свої вимоги.
    Ще раз почитайте, що написав пан DIDIO на початку цієї сторінки

Дайте "кулаком в лицо" "Матерям Беслана", бесланской организации, которая обвиняет Кремль в том же самом - что коррумпированное МВД допустило бандитов в школу, а потом власть убивала артиллерией всех подряд, и бандитов и детей! Приблизительно, как в "Норд-Осте", где убили газом. Сейчас матери обратились в Страссбургский суд.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це не сумнів, це свята простота...

11. Salata

Salata Well-Known Member

Вам, похоже, позволяют нести чушь, глядя на возраст. Мне дерзить - по другим причинам, поэтому, кроме меня вряд ли кто на это ответит:

Согласна. В Польше, например, тщательно изучали его наследие. А где у нас польское ТВ смотрели? :)

На этой мудрой мысли и закончить бы.

Если бы они захватили школу не для того, чтобы убивать детей. То почему власти обязаны вести с ними переговоры? Арендовать помещение не пробовали?

А дети теряют сознание без воды и подвергаются издевательствам. Вы не помните что люди несли к развалинам школы после всего? Напомню: воду.

Не нашли, видимо, подходящего места, в которое достойно поцеловать таких сообразительных взрослых дядей, залезших в школу повыпендриваться и закрывшихся детьми. Никакой фантазии.

• Подобається Подобається x 6
  12. Pedro

Чудово, Салата! Значить, ви схвалюєте вбивство біля 500 дітей, бо там було кілька чеченських bad guys. Чудова логіка і головне гуманна.
    Це вже не геббельсівська пропаганда, а чиста сталінська.
    Нет чалавека - нет праблєм.

13. Un.Known

Яка після Беслану склалась думка у переважної більшості про чеченців? Правильно, бездушні головорізи, дітовбивці...

Што і трєбовалось доказать...

І що для гебні якась сотня-друга дітей... Цель оправдиваєт срєдства...

• Подобається Подобається x 3
  14. ANTIEXTREMIST

Маю крихiтну надiю, що просто помиляєтеся, а не як бик на червоне, кидаєтеся на все росiйське. Матерi Беслана звинувачують корумпованих працiвникiв не в тому, що вони спланували вбивство дiтей, а в тому, що за грошi стало можливим (не в перший раз) озброєним бандитам проїхати через всi блок- пости.
    А про ваше вiдношення до вбивць, що захопили школу, я хотiв би ясностi: чи вважаєте їх бандитами (злочинцями, як завгодно), незважаючи на їх цiлi?

15. Gron

Gron тафгай

Але методи, взяли,вдосконалили та втілюють в життя, тільки в рф(нащадки-сАчувсвующіЄ режиму, в інших країнах, теж негидують) бо в Польщі, від фашизму позбулися на державному рівні, завдяки Solidarnośći, вже десятиріччя.(від символів-всього рік)

• Подобається Подобається x 3
  16. Salata

Salata Well-Known Member

Для начала неплохо бы знать, что Сталин никогда не говорил этих слов. А говорил он что-то вроде "Кадры решают все".

А больше ничего из моих слов придумать нельзя? Как в этом году репс уродится? А?

Я не знаю как вызволить множество детей из заложников. Вы знаете? Расскажите.

Завывать на публику я, в принципе, знаю как. Тут мне консультации не нужны. Просто этот процесс скорее раздражает.

То есть чеченцы в школе просто заблудились? А "гэбня" их заставляла издеваться над детьми и требовать требования? Оригинально.
    В принципе, за одну идею припереться в школу и закрыть там детей, даже неосуществленную, осетины могли придумать уничтожать их до последнего потомка. Кавказ. Простая логика.

Я не о фашизме, а о методах пропаганды.

• Подобається Подобається x 5
  17. Pedro

Що ж вам розповідати, Салата? Ви ж переконані в безвідказності одного методу - стрєлять!

18. Un.Known

Вам навіщо? Будете когось визволяти?

Можу Вас завірити - не прийдеться. Не покличуть. Захочете добровільно - не пустять.

Ну і не дивно, що ми з Вами не вміємо визволяти дітей із заложників. Але хтось би мав вміти. (Хто?)

Але не визволив чомусь...

Останнє редагування: 24 кві 2010
  19. Salata

Salata Well-Known Member

Вы не знаете? Не можете сделать лучше? В чем тогда ваше осуждение?

20. Un.Known

Наївно. ) Справді не здогадуєтесь?

http://materibeslana.com/ru/

Зараз також чеченці заважають розслідувати?

а де твій аватар? :)