Катинь забрала життя польського президента

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Agaton, 10 кві 2010.

1. Tanka

Tanka Well-Known Member

Жах, ця версія - просто суцільний жах. Маю надію, що це непорозуміння якесь. Але ж, якщо когось добивали, то повинні залишитися сліди від куль тощо. Страшне, що цілий день усе контролювали росіяни, поляки прибули на місце тільки біля 22.00.Чому польскі слідчі одразу не прибули на місце катастрофи? Як вони на це згодилися, от що мене тоді ще вразило, як вони згодилися на те щоб розслідування у свої руки взяли росіяни, а вони тільки на вторих ролях, як наглядачи чи що.ЧОМУ ТІЛА ПОВЕЗЛИ В МОСКВУ а не ВАРШАВУ - це б було логічніше. Як вони допустили, щоб росіяни там взагалі робили якесь розслідування, без них особисто. Це ж перші особи їхньої держави!

• Подобається Подобається x 2
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це не так. Вже через кілька хвилин після катастрофи там був принаймні один польський журналіст, який прилетів першим літаком, разом з іншими журналістами. Ось його відео:

http://www.youtube.com/watch?v=XFtodUS-RBE

3. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ну, Слава Богу один польський журналіст - ви мене заспокоїли. Чому Росія заправляла розслідуванням, чому тіла повезли в Москву? Чому польські експерти були там тільки в 22.00? А до того були тільки росіяни?

• Подобається Подобається x 3
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Коментар...

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Він до тих коліс не дійшов... і пожежники вже гасять, хвилин 5 різниці точно є між записами.

6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вас не смущает, что Смоленск находится в России?

7. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Писали, що коли виявилося, що серед документiв на борту були секретнi, зачекали представникiв польського консульства i тiльки при них почали роботи.

8. Tanka

Tanka Well-Known Member

Усе ж таки більше схиляюсь до думки що розшифровка до роліка - провокація, та й автор скоріше за все живий і здоровий. Там чутно зовсім інше, ніж на розшифровке. Чому на розшифровці нема, наприклад, "стой", ідітє на х.... отсюда?

9. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, я подозревал, что Вы не совсем как бы...
    Но что бы в такой степени?????
    Нет. В такой степени - не ожидал.

10. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Писали, що коли виявилося, що серед документiв на борту були секретнi, зачекали представникiв польського консульства i тiльки при них почали роботи.

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну а до пожежників туристи приїхали і документи позбирали ???

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Раз там вже є пожежники, то польський журналіст не був там через хвилину.

Якщо пожежники були через хвилину, значить то було все сплановано.

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

а вас нє смущає, що катастрофа сталася як мінімум через організацію роботи на російському аеродромі?

• Подобається Подобається x 1
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Або він приїхав з пожежниками. Сподіваюсь не в формі ФСБ. Хоч ні - ті би зразу допомагали вижившим. Хоч ні, вони таким не займаються. Там ніхто цим схоже не займався. Одні тушили інші стріляли. Дехто це просто знімав...

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я завжди стараюся бути точним - я написав "кілька хвилин". Бо дійсно - пожежу вже гасила, скоріше всього, аеродромна пожежна служба. Якщо там була така...

А от про смерть цього журналіста я не знав. Дуже схоже на організовану провокацію - якщо цю смерть хтось придумав і пустив "у світ"... Буду шукати в Інтернеті все про нього, і те, що сталося чи не ставалося після його зйомок...

-----------------

Ромко подав інформацію з польського форуму про те, що то не журналіст нібито був убитий, а нібито убили хлопця, який знімав мобілкою. Цей хлопець нібито житель Смолєнска... Копаю про цього хлопця. Але дуже схоже на непольську та неукраїнську провокацію, бо якби його убили в Києві, у нас би повідомили всі.

Останнє редагування: 21 кві 2010
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Алярм!

меня терзают смутные сомненья - Що там робив той із 3-ма колами літак (в тумані)?

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

:eek:
    Яка смерть журналіста ???

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я от думаю, що пожежники раніше ніж за годину... навряд чи б приїхали... поки літак впав, поки хтось побачив, поки повідомили, поки зібралися, поки виїхали і поки доїхали.... то ж відомо як воно робиться при совку....

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Поки завели, поки прогріли... одну, максимум 2 дежурні машини аеропорту.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

а якщо не з аеропорту, бо був вихідний, шоферів не було, то з міста... з швидкістю 48 км/год....(бо то максимум...)...

та й таке...

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ось знайшла:
    "Autor filmu nie został zabity – to była plotka"

20. nata-k

nata-k Well-Known Member

Та, народ... Чем дальше в лес, тем страшнее партизаны (с) :crazy:

а де твій аватар? :)