Катинь забрала життя польського президента

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Agaton, 10 кві 2010.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так, читав цю версію, і бачив профіль висоти. Нібито літак зайшов на посадку, а під ним був довгий яр, і льотчик, який контролював висоту радіовисотоміром, знизився, коли під літаком почала "наростати висота", бо "подумав!, що це висхідний потік повітря потягнув його вгору, хоча це було пониження рельєфу, яке він не розпізнав. Є пару але:
    1)Льотчик - прекрасний пілот, і він відчув би, що літак йде вгору.
    2)На літаку є 3 барометричні висотоміри, які не показали б зміну висоти літака. Всі три не працювали!?
    3)На літаку є система інформування, яка мусить "знати" про рельєф! Вона "не знала"?

• Подобається Подобається x 4
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну, тут теж можна сказати
    Правда, Миху?

• Подобається Подобається x 1
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Були.
    1. Запросити офіційно
    2. Улагодити час прибуття делегації і час початку заходів, щоб була можливість посадити літак в Москві і добратися до Катині
    3. Якщо літак і сідав у Смоленську, то прийняти його так, як приймали літак Путіна.

• Подобається Подобається x 8
  4. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Там же потiм пiдготували територiю до вивозу залишкiв лiтака, проклали шлях для важкої технiки, зробили для її стоянку.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Останнє редагування: 18 кві 2010
    • Подобається Подобається x 9
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Телеканал "Россия 24" показывает церемонию в прямом эфире.
    Сидим - смотрим.
    Торжественно и печально...
    Вечная память.

• Подобається Подобається x 7
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А почему во время траурной церемонии раздаются аплодисменты?

8. Полковник

Полковник миється в бані

Есть такая традиция.
    Но раньше применялась исключительно к актёрам.
    Теперь, наверное, и к видным политическим деятелям.

9. Un.Known

Ці оплески - подяка. Як артистові за хороший виступ, президентові - за його діла.

Сьогодні передивилась дуже багато інтерв"ю поляків, вразило черговий раз, як вони віддані своїй державі. "Я його не вибирав, але вважаю своїм громадянським обов"язком провести президента в останню путь".

В обряді римо-католицької церкви є момент, коли присутні на службі обмінюються потиском руки - передають один одному знак спокою. Сьогодні в Кракові обмінялась ним половина Європи... якби ж прийшов той спокій...

• Подобається Подобається x 9
  10. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

На жаль, не можу дивитись трансляцiю. А ось пишуть, що важко дiстатись до Польщi, що небудь змiнилось?

"Из-за вулканического пепла, который может серьезно повредить двигатели самолетов, были отменены сотни авиарейсов по всей Европе. В данный момент закрыты для полетов воздушные пространства Украины, Молдавии, Польши, Великобритании, Франции, Швеции, Чехии и др. стран.

В связи со сложившейся ситуацией с авиаполетами президент США Барак Обама, канцлер Гемании Ангела Меркель, король Испании Хуан Карлос, наследник британского престола принц Чарльз, премьер Британии Гордон Браун и премьер-министр Канады Стивен Харпер были вынуждены отказаться от визита в Польшу на похороны Л.Качиньского. Не попали в Польшу и делегации Индии, Швеции, Мексики и Грузии. Визит остальных делегаций пока под вопросом. Ряд лидеров соседних с Польшей государств доберутся на похороны Л.Качиньского на автомобилях.

Планируется, что Россию на похоронах президента представит президент РФ Дмитрий Медведев."

11. Un.Known

Саакашвілі вже приїхав, приєднався до похоронної процесії.

Дуже часто коментують присутність Тимошенко. Янукович і Мєдвєдєв вже повертаються додому (на самому погребінні не будуть присутні).

• Подобається Подобається x 3
  12. Tanka

Tanka Well-Known Member

Як би ви зайшли на блог та подивилися, то побачили б що 1) ота велика схема - не "його", а зроблена раніше, до речі, і поляками також з тими ж колами (але вже зі стоянкой), у своєму блозі він тільки дає посилання на неї;
    2) вочевідь, що для тієї "поганої російської" схеми були просто використані старі фото гугля, коли стоянка тільки намічалася (там часто бувають застаріли з’йомки місцевості або росіянам просто було ліньки свіжіщі шукати), але чи була там стоянка чи ні в даній схемі не має значення, бо це не вплинуло на траєкторію літака та і фото дерев саме до цього місця не надаються, просто вказано частину траєкторії польота.
    3) у цього журналіста-фотографа є своя схема, де фото більш свіжіщі і стоянка вже є. От вона http://s58.radikal.ru/i161/1004/06/a21ca859387b.jpg
    Все одне дякую за ваші посилання, бо розібралася і упевнилася, що, дійсно, версії, посилання на яку я приводила вище, можна довіряти. А от
    к невідомо ким залишеним коментам до статей на Гранях - обережно відноситися.
    Та і Іларіонов на маячню не давав би посилання.
    Але ще раз підкреслю, що це - тільки траєкторія останніх секунд польоту. Що змусило пілота так різко знизитися та відхилитися від глісади, наразі, все одне невідомо.

• Подобається Подобається x 4
  13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да, Юлю показали в траурной процессии, моя жена заметила, что Юля шла в траурной накидке, а в такой накидке шли только близкие родственници, остальные женщины шли непокрытые

14. Un.Known

Я так думаю, Юля була в накидці тільки тому, що вона православна. В католиків це необов"язково.

• Подобається Подобається x 3
  15. Agaton

Agaton Well-Known Member

І так усіх пробив прем'єр Марокко, що прилетив з Африкі своєю маленькою Цессною. Ніхто нього не сподівался, аєропорт у Кракові був вчора вроде зачинений як всі, а тут ні з того ні з сього нізько якийсь літак хоче на посадку.

Троха паники булаЮ але усе пішло як слід, посадился і прошу - вилазить делегація.
    Вроді - "адже ми договорились - тоді я тут". Вражає !
    Літив з той Африкі нижче цієї хмари.

• Подобається Подобається x 12
  16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я віруючий, християнин, католик... Я не знаю, чи можна так говорити... Коли я дивився трансляцію поховання... Мені здалося... Те, що живим залишився Ярослав Качинські, брат-близнюк покійного Президента Качиньского, який дуже схожий на нього - це наче якийсь знак... Бо загинув один - але другий - жиє...

• Подобається Подобається x 2
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не Варто. В нього сум, та у інших близнюків немає ...

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Якщо він не сам був за штурвалом літака, то це, на жаль, може означати, що трагедія не всіх навчила... Адже правила польотів твердо встановлені і написані кров"ю! Адже кожний може розпоряджатись власним життям як він вважає за потрібне, а життям інших, це... Це виключно в крайньому випадку, пов"язаному з врятуванням життів багатьох інших людей. Коли зовсім немає іншого виходу.

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

Я ж казав, що то - як символ...

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

http://www.echo.msk.ru/news/672906-echo.html

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)