Катинь забрала життя польського президента

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Agaton, 10 кві 2010.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Я и не прикалываюсь:

• Подобається Подобається x 1
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Именно так. Только не дёргайте из контекста:

Якщо це було саме так - тобто тільки підкреслена зневага [к руководителю государства], а не щось більше..., то тоді публічний сум та жалоба Путіна і Мєдвєдєва має бути доповнений ще й вибаченнями за це, та взяттям відповідальності.

3. Полковник

Полковник миється в бані

Что именно "щось більше"?

4. Molv

Molv New Member

Дивна асоціація.
    Коли сталась ця трагедія, чомусь згадалось...
    Як не стало Чорновола, то по телевізору показали останнє з ним інтерв'ю: одне з питань репортера було "Як би ви хотіли вмерти?"

• Подобається Подобається x 3
  5. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    Это что-то новенькое на данном форуме.
    А кто вопросы ТУТ задаёт?

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ----------

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Літак Президента Польщі Леха Качинського міг потрапити в авіакатастрофу через глибокий яр, який знаходиться на трасі перед летовищем.

Про це пише польська Gazeta Wyborcza з посиланням на журналіста та фотографа із Смоленська Сергія Амєліна, з яким цією версією поділився один із експертів.

За його даними, за близько кілометр-півтора від злітно-посадкової смуги військового летовища «Північне», де розбився президентський літак, знаходиться яр шириною 300 та глибиною 60 метрів.

Пілот намагався посадити літак в умовах густого туману, в якому неможливо було його побачити.

Водночас прилади показували висоту, за якої літак міг не потрапити на посадкову смугу, що могло змусити пілота піти на зниження.

«Можливо, на основі цього він прийняв помилкове рішення і пішов на зниження, а на протилежному кінці яру виявився на висоті 8 метрів, де, власне, зачепився крилом за не досить високе дерево», - сказав журналіст. «Так вважає експерт, з яким я розмовляв», - додав він.

Раніше польські медіа повідомляли, що пілот після рекомендацій диспетчерів летовища у Смоленську посадити машину на іншому летовищі через сильний туман вирішив самостійно прийняти рішення про посадку й для цього планував піднятися на висоту 100 метрів. На цій висоті він мав прийняти рішення, садити машину чи летіти на запасне летовище.

Польські медіа також повідомляли про те, що літак вперше зачепився за дерево на відстані близько 1 кілометра від злітно-посадкової смуги летовища.

Рештки президентського літака були розкидані на площі 700 квадратних метрів, а основна його частина лежала за 300-400 метрів від літовища, пише УНІАН.

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А люків каналізаційних глибоких не було?

8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А в последнем интервью с Артёмом Боровиком его кто-то из слушателей спросил , не боится ли он смерти...

9. Tanka

Tanka Well-Known Member

Оце блог цього журналіста.
    http://smolensk.ws/blog/168.html
    Тут дуже ретельно показано як летів літак після різкого зниження. Усе розписано дуже чітко. Але, на мою думку все одно залишається загадкою, що змусило пілота піти на таке різке зниження. Він добре знав цю місцевість. Два дні до катастрофи возив туди Туска...

10. levandivka

Не буду сперечатися. Але бачив нині його "схему" у списку підтасовок.

11. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ви постійно говорите загадками. Що за список? Якщо можна посілання дайте будь ласка. І до того ж, зауважте, цей журналіст-фотограф розписує політ літака вже після різкого зниження, що до причин зниження то фактів в нього нема, тільки гіпотеза. Якщо це дійсно подтасовка, то навіщо тоді посилання на неї у Іларіонова?

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В Стрийському авіаполку колись Тушка в гору влетіла... В туман... І власть совєтская була, і координати, і прилади... Але це так... Офтоп...

13. levandivka

Даруйте, я нині перепахав велику кількість різних статей.
    В коментах до одної з них бачив повідомлення "Обережно! Підтасовки:...(пакет лінків)". Серед них був лінк і на схему-колаж і для порівняння інша супутникова знимка.
    Я не став ретельно розбиратися, бо, як писав не раз, вважаю технічну сторону "гаданням на кавовій гущі". В ЗМІ і блогах подається (різними [​IMG] авторами) різні гіпотези. Де правда, а де деза - дідько не розбере. навіть "жвавому обговоренню фахівцями-диспетчерами" можна вірити, або ні (PR-акції проводять в мережі зараз цілком реальні). І не лише "Регнумами" всякими.
    Тому й написав вище:
    Ні більше, ні менше. Кому скучно - розбирайтеся. А я в ці ігри, даруйте, не бавлюся.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та знати - знав. Але знаєте як то буває... 100 раз зробиш добре, а 101-й... + туман.

15. Tanka

Tanka Well-Known Member

о_О Я бачу, що не бавитесь.

16. levandivka

Порівняльну пару в "історії" надибав. Розбирайтеся, звіряйте, якщо не ліниво: http://img543.imageshack.us/i/25779850.jpg/ (і сусідні теж можна глянути)

17. Tanka

Tanka Well-Known Member

Чи я щось не розумію, чи ви щось поплутали. Бо по вашому посиланню зовсім інші фота якогось користувача Харона71. Та й на фотах цього користувача ніде не вказано, що це підробки чи фальсіфікації. ????? Знущаєтесь?:) .

18. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

А були варiанти? Ви дивилися карту, чи є iнший аеродром поблизу Катинi? Чи повиннi були потiм за сотнi км на авто їхати?
    Такi вiзити, хоч офiцiйнi, хоч нi, завжди погоджують обидвi сторони. I польська була згодна з цим варiантом. Тим бiльш, що вже був запланований прямий телерепортаж вiзиту на Європу. I сiдати збиралися обов'язково. А далi вже збiг обставин- туман i все таке. Вiчна їм пам'ять.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

В лісі, у Смоленську?

20. levandivka

Там пара фот: http://img543.imageshack.us/img543/2794/25779850.jpg
    Думаю, якщо дуже хочеться в тому розібратися - Гуугля поможе знайти наприклад таке:
    Маєте бажання - розбирайтеся.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)