Катинь забрала життя польського президента

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Agaton, 10 кві 2010.

1. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Я останнiм часом бiльш цитую те, що пишуть "знаючi люди". Сам же давно казав що польськi спецiалiсти не дадуть збрехати. Ось i людина пише:

"Частенько отправлясь на местность даже после просмотра карт убеждаюсь что никакая карта полного представления о рельефе не дает, только приблизительно ознакомительное.
    Пр атомы я ответил, там ровно так же, есть вывереные приборы есть достоверное количество запротоколированых измерений разными методами, отнюдь не на форумах [Image]
    На основании вышеизложеного считаю что ваша версия нечем не достовренее десятка других, насколько я понял вы не пилот, не член комиссии, на месте не были, в руках у нас приблизительная фотосхема с любительскими кадрами поломаных березок как откуда снято и когда совершенно неясно. Можно лишь сказать что падающий разрушающийся мб самолет сломал кусты и березы, а может было сломано и до того.
    Может пилот на момент снижения уснул на 20 сек, бывает, может порыв ветра и проседание самолета, пузырек воздуха в керосине, кто знает, ждем материалов комиссии."

• Подобається Подобається x 4
  2. Agaton

Agaton Well-Known Member

.... и второй вместе с ним...

Да пишут люди... Вроде терапиа.. :dntknw:

Останнє редагування: 15 кві 2010
    • Подобається Подобається x 3
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я поставив +1, але хочу уточнити: всі пишуть, що аеропорт НЕ ОБЛАДНАНИЙ курсово-глісадним обладнанням. Тобто, екіпаж використовував ті системи, які у ньoго були. Щодо обледеніння антени GPS - впевнений, що конструктори Ту-154 мали б про це подумати, і подумали. І такого обледеніння не могло бути.

Щодо GPS, то

GPS-приёмник[1] — радиоприёмное устройство для определения географических координат текущего местоположения антенны приёмника, на основе данных о временных задержках прихода радиосигналов, излучаемых спутниками группы NAVSTAR.

Сам спостерігав точність 3 м, з допомогою побутового навігатора, на березі річки Десна. В густому лісі - може дати і +- 50 метрів. Але не забуваймо - на літаку - висококласний професійний і прецизійний прилад, який, до того ж, працює в ідеальних умовах, бо ніщо не затіняє супутники, сигнал яких він може приймати.

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

Подивіться фото самі, перед тим як цитувати таких "фахівців". Це дурниця, якої не напише навіть восьмикласник, який має хороші оцінки по фізиці, хімії та біології.

А ось "заснув на 20 секунд"... Може, й заснули. Так це їм треба таблетку дати. Чи голкою штрикнути. Ось як знаючі люди писали:

З інтерв"ю керівника охорони Президента Росії Алєксандра Коржакова:

Та він - пенсіонер. Він вже - поза технологіями. Може, вже якісь нові способи придумали. Дистанційні.

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

"Українська правда" повідомляє:

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Частини лайнера вантажать і звозять на майданчик при аеродромі. Коментар інженера з Польщі (польською):

http://www.tvn24.pl/12691,1652223,0...k-rozpoznac-fragmenty-samolotu,wiadomosc.html

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це стосується нерухомого предмета.

І де в Росії ті станції? В Росії навіть побутові GPS пристойної точності проста людина не купить. Навіть з деяких імпортних автомобілів - знімають. Ну які станції коригування, коли російська армія досі працює за мапами Генштабу з системою координат 42-го року ?

5. Полковник

Полковник миється в бані

А на Украине где стоят?

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

Однако.....
    А Украина - это ШО????
    Без чужеземных защитников своих интересов никак?
    Когда же Вы и иже с Вами от этих комплексов хуторских избавитесь???
    Стыдно ТАКОЕ читать.
    Извините.

• Подобається Подобається x 6
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я Вам більше скажу!

• Подобається Подобається x 2
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це не так. Генштаб СССР - це до 1991 року. Є й підписана угода між США та Росією про використання росіянами системи GPS автомномно, та з російською ГЛОНАСС, яка за 30 років впровадження так і не наздогнала GPS за точністю та охватом земної кулі.

Випускаються навіть чіпсети, які містять обидві системи. Правда, поки-що вони знайшли застосування виключно в Росії, в експериментальних пристроях.

Думаю, що й наземні станції коригування GPS в Росії мають бути. Читав, що принаймні один комплект встановлений на Шепелєвському маяку. Значить, і в інших місцях мають бути і працювати також. В Україні їх має бути не менше шести. У всякому разі, в те обладнання, яке привозили до прильоту Путіна, я впевнений - обов"язково входив DGPS beacon transmitter. Він забезпечує (в найгіршому випадку і за будь-яких умов) точність +- 50 см, і дозволяє садити літак повністю всліпу.

Цього разу таке обладнання не привозили...

Останнє редагування: 15 кві 2010
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ясна річ! Хто ж довіриться системі, в яку коли завгодно може "дехто" втрутитися?

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Перші пару хвилин після аварії - ще немає пожежників... ЗВЕРНІТЬ УВАГУ НА ТУМАН - мені він не видався неймовірно густим... До того - тут же ще й дим від вибуху палива... Перепрошую, але в відео - матюки, так що вимкніть звук...

http://www.youtube.com/watch?v=97ibGwGVKVc

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ----------

Так - Ви праві. Покійний польський президент турбувався про те, щоб сусідами були доброзичливі, заможні, демократичні країни, в тому числі Україна, і багато робив для цього...

10. ANTIEXTREMIST

Це ж був просто приклад, що поки нема офiцiйних результатiв, фантазувати можна казна що.

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це не фантазія. Людина сфотографувала збиті гілки, кущі і дерева. Свіжозбиті, "підстрижені", як ножицями. Вірно вибрав і вказав напрямок фотографування. І за фотографіями відновила траєкторію останніх секунд польоту. Вище я вже наводив, як перехвачені радіоаматором розмови диспетчера з бортом примусили офіційне слідство дати правдивий результат.

Впливати на слідство під час слідства - зась. Бо закон забороняє. А ось думати над доступною інформацією - не заборонено. "І без нас разбєруцца" - це древня совковщина, коли за "лишню" допитливість розстрілювали, як шпигуна. Треба вже, в кінці кінців, перемагати в собі раба.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Коли горить паливо, тепло піднімається - отже розсіює туман. Тому на місці падіння прояснення. (Здогад)

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Якщо уважно подивитися відео - то густина туману однакова у всі сторони, тобто якщо пішов спалах, він потягнув тепле повітря вгору, а з боків - затягнув тим самим туманом. "Діра закрилася", густина туману не змінилася - видно на СОТНІ метрів.

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так сообщали вроде, что эти аматоры перехватили розмови другого самолета

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

ї

Йо.. Якого другого!? Я про катастрофу в Пермі кажу. Та я ж давав відео в цій гілці... Або поверніться, або в YOUTUBE шукайте PERM CRASH.

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Готується до публікації (в найближчі 1-2 дні) аудіозапис з кабіни пілотів польського літака... Несправностей на борту - нібито не виявлено, команди сідати чи не сідати ніхто з пасажирів літака не давав...

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Технология убийства Леха Качиньского или обмен опытом сверхдержав.
    Самолеты президентов разбиваются только по чей-то указке!

http://ua-reporter.com/novosti/85764
    Версия: польский самолет уничтожили секретным оружием
    http://www.7kanal.com/news.php3?id=274759

17. ANTIEXTREMIST

Все ж продовжуєте цитувати вигадки, коли ось-ось будуть офiцiйнi висновки?
    А якщо виявиться, що було так: http://www.inosmi.ru/europe/20100416/159335701.html (попереджую- не всiм сподобається такий погляд, але вiн є. Можна не читати)
    А точка зору, що пiлоти зовсiм не були елiтою: http://al-liturg.livejournal.com/60213.html
    Все це будемо обговорювати, чи почекаємо висновкiв комiсiї?

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Лех Качинський хрестив онука вінничанки
    Артур і Саша народилися 18 червня, на 58-й день народження Леха та Ярослава Качинських
    16.04.2010 0:18

Президент Польщі Лех Качинський з дружиною Марією у президентському Палаці у Варшаві. Подружжя загинуло 10 квітня в авіакатастрофі під російським містом Смоленськ(фото: REUTERS)

Вінничанка Алла Ратинська переживає трагічну загибель президента Польщі Леха Качинського та його дружини Марії в авіакатастрофі під Смоленськом як особисту трагедію. Три роки тому Качинський і його брат-близнюк, тодішній прем’єр-міністр Ярослав, охрестили її онуків — близнюків Артура та Сашу Ружанських. Вони живуть у Варшаві.

— В Україні ми брали участь в організованій консульством Вінниці панахиді. А донька із зятем — у Польщі, — ледь стримує сльози Алла. Вона очолює міську спілку поляків. — Одночасно втратити стільки знайомих людей!

Каже, що Лех Качинський був душевною, чуйною людиною.

— Перша особа держави надзвичайно зайнята і не належить сама собі. Але Лех Качинський мав ніжні почуття до України, тому охрестив моїх онуків.

Моя донька Людмила після закінчення ”Історичного факультету” Варшавського університету вийшла заміж за Вадима Ружанського, репатріанта із Казахстану. Він також закінчив Варшавський університет. Коли народилися Артусик та Алюсик, перший місяць після пологів я допомагала доглядати діток. Потім треба було повертатися до Вінниці, на роботу. Замінити мене вирішила моя мама — прабабуся малюків. Я пішла відкривати їй візу на виїзд до Польщі. Консул, дізнавшись, що діти народилися 18 червня, на 58-й день народження Леха та Ярослава Качинських, сказав: ”А чому б вам не написати про це президенту?”. З’ясувалося: наші Артур та Олександр — єдині близнюки у Польщі, які народилися в один день з братами-близнюками Качинськими. Діти надіслали в адміністрацію президента Польщі листа із пропозицією стати патроном — хрещеним батьком одного з малюків. Через місяць їм зателефонували, що Лех Качинський дав згоду. Таку саму пропозицію його брату — Ярославу Качинському — я зробила вже сама під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності Польщі у Києві.

Обряд хрещення проводив 74-річний Роман Інджейчик, особистий капелан президента. На хрестини прибули тільки Лех Качинський з дружиною Марією. Вибачився за Ярослава, котрий не зміг взяти участі у церемонії через невідкладні справи. Пожартував: ”Отак завжди доводиться викручуватися за старшого брата”.

Служба тривала близько години. На згадку про подію подарував щасливим батькам пам’ятний адрес. А хрещенику та його брату — по срібній ложці з вигравіюваним написом: ”Олександрові від президента Польщі” та ”Артурові від президента Польщі”.

Ратинська говорить, що не докучала главі держави своїми проблемами і не зверталася по допомогу. На свята родини обмінювалися вітальними листівками.

— Діти зустрічалися з кумом-президентом усього кілька разів. Я й то спілкувалася з ним частіше як голова спілки поляків. Ми завжди пам’ятатимемо його.

Людмила і Вадим Ружанські мають у Варшаві власне житло, працюють у приватних фірмах. Їхнім близнюкам 18 червня виповниться 4 роки. Вони ходять у дитсадок. Говорять польською, російською мовами. Українську розуміють, але не розмовляють нею.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А що змінять "висновки комісії"?
    Уявімо, що комісія знайде прямі докази втручання ФСБ. І шо?
    Уявімо, що комісія знайде доказ провини льотчика. І шо?
    Що воно змінить?

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)