Катинь забрала життя польського президента

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем Agaton, 10 кві 2010.

1. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

Те, що пілоти дисципліновані, навіть сумнівам не піддаю. Але після 4-оьх спроб посадки... які б дані не передавалися - навіть якби сказали, що туману нема (а на Смоленському форумі люди пишуть, що таки був і то сильний), пілот повинен був приймати якісь самостійні рішення з огляду на ситуацію.

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

це політика авіобудування. Раніше ніж за 2 тижні дані з ящиків не чекайте. Експертна оцінка буде десь за пів року. Але про помилку пілота будуть говорити ці пів року, щоб не боялися купувати літаки Тополєва, які цього року планували припинити виготовляти (Россия 24). Іран відмовився ще минулого року від їх купівлі після 3-х ПТП. (ЗМІ)

3. ANTIEXTREMIST

ANTIEXTREMIST Well-Known Member

Ось ще факти:

"Стоит также отметить, что эта авиакатастрофа – не первый инцидент с президентским Ту-154. Как сообщают «Вести.Ру», полтора года назад, в декабре 2008 года, в ходе визита главы Польши в Монголию лайнер был поврежден, и Лех Качиньский вынужден был отправиться в следующий пункт своего назначения - Японию - чартерным рейсом. После этого случая премьер-министр страны Дональд Туск заявил о необходимости покупки для президента нового самолета, который должен быть сверхбезопасным. Но решение это так и не было проведено в жизнь.

За полгода до монгольского ЧП, в августе 2008 года, во время поездки главы Польши в Грузию, несмотря на прямое указание Леха Качиньского, пилоты отказались сажать самолет, на борту которого находились сразу пять президентов, в тбилисском аэропорту.

В результате лайнер сел в азербайджанской Гяндже. Тогда польский лидер решил наказать строптивых летчиков, но за них заступился министр обороны Богдан Клих."

http://vz.ru/society/2010/4/10/391821.html

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не забувайте, що катастрофа відбулася не на території Германії чи Франції... І "Чорний ящик" - виробництва не 1960 року.
    То не мої ідеї, то ідеї російських авіаторів.

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Источник из клуба Ветеранов ВДВ, офицер так прокомментировал ситуацию: «Аэродром «Северный» - это один из лучших аэродромов России. Это аэродром двойного назначения - и может быть использован и как военный, и как гражданский. Если на нем легко мог приземлиться, к примеру, тяжелый, около 80 тонн Ил-76, то легкий самолет ТУ-154 тоже мог это сделать вообще без проблем."
    http://kp.ru/daily/24471/630395/

А почему Путин рискнул приземлится на заброшенный аэродром?

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Мене це навело на думку - Чому всі вже знали, що казати коли питали про падіння? Невже усі зв'язалися з диспетчерами в першу чергу після падіння і виясняли про що там говорили - про запасні аеродроми і таке інше? Невже не було інших справ, як воно викликати служби порятунку, відміняти польоти, надавати допомогу, а вже потім виясняти обставини падіння? (але то припущення або параноя ...)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тим більше...

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

можливо він чув одне, а коли знижався - бачив інше, тому пробував ще раз і ще раз.
    Хто його знає як там було? Почекаємо висновків польської комісії.

• Подобається Подобається x 2
  8. nata-k

nata-k Well-Known Member

Щось я так думаю, що польські спеціалісти не дурні. І в першу чергу будуть перевіряти чи не було втручання у бортовий самописець.

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Це практика терору,започаткованого ще лєнінськими большевиками...він практикується по всій території колишнього срср....
    Теорія й практика большевизму:
    голодомор, різні типи й способи терору

А в Росії особливо...

ЗАПАСНЫЕ ОРГАНЫ
    Спецслужбы создали параллельные структуры для исполнения внесудебных приговоров
    Как совершают убийства в интересах государства. Секретная инструкция

Зараз невідома істинна причина трагедії.
    Особисто я сумніваюсь,що президентський літак,в якому дивним чином опинилась вся політична еліта Польщі міг вибухнути просто так.
    Але це покаже час.
    А поки...ВІЧНА ПАМЯТЬ загиблим.

10. Natal'ka

Думаю, диспетчери говорили те, що їм наказано було говорити.. так що це зовсім не параноя.
    Але як тоді білоруси? - їм-то російська сторона не могла наказати говорити так-то і так-то...

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  12. Natal'ka

Власне, що можемо тільки здогадуватися і "предполагать".

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Щоб зчитати з нього щось - таки треба втрутитися. Зчитати, ще раз зачитати...

14. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ну, то й що?! У Смоленську все ще є військова частина, є військова академія. Я не мала на увазі, що то смуга, яка вже лісом і мохом поросла....

15. Fremut

Fremut Well-Known Member

Угу,их ФСБ заставила всех в один самолёт собраться?

• Подобається Подобається x 4
  16. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

http://for-ua.com/ukraine/2010/04/11/133802.html

Янукович, нарешті об"явив 12.04 днем жалоби в Україні. Нарешті!!! А то я думав, не дочекаємося вже. А в Литві буде аж 3 дні...

Шкода, що немає польського прапору. Ну, нічого, треба буде вивісити наш з чорною ленточкою. Україна сумує...

• Подобається Подобається x 7
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я заберу своє Фе, якщо комісія підтвердить помилку пілота, бо несправність літака протягом 14 днів...

18. Fremut

Fremut Well-Known Member

И всё?На большее не хватит?Главное,это же мало кто заметит.Удобно,да?
    Ладно,подождём.

19. Gron

Gron тафгай

А я вважаю, що застосовувати цю гілку як майданчик для з"ясовування стосунків з росіянами не варто.
    Якщо вважаєшь себе христянином, європейцем, взагалі людиною.
    Ще раз R.I.P. всім трагично загинувшим.
    Повернусь після жалоби.
    Тобто через тиждень.

• Подобається Подобається x 11
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я не ідеальний. Можу помилятися. Наприклад помилився що до аеродрому - недогледів посадки біля самої злітної смуги.

Визнаю свою помилку!

Але в ході роздумів нове питання - чому так близько дерева до полоси???

Які ще припущення хочете проконтролювати?

а де твій аватар? :)