Касса взаимопомощи.

Тема у розділі 'Подарки НЕблизким', створена користувачем РАДИОТОЧКА, 30 лис 2009.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та ні...
    У Варшаві то відкинули зразу....
    Йдуть спалахи.
    Епілепсія є...є симптоми...постепілептичний стан...агресія..але настільки нетипова...що фактично невідомо,що робити...
    Поки лікуєм...протиепілептичними..топамакс орфіріл...правда...результат поки...
    Постійна напруга...якісь напливи на мозок...небезпека..що щось розіб’є..покалічиться...на вулиці може щось зробити оточуючим...
    і найгірше,що невідомо в який момент..і що...Недавно перевернула коляску з немовлям...не впильнував...думав,що вмру з страху...
    Тому в лісі...постійно в лісі...вже чотири роки...
    Після чого страшна агресія....
    І нема куди подітись..в нас немає жодного притулку..де б ми могли дати її хоч на кілька годин,щоб не боятись за неї...немає в нас такого...
    В лісі..хоч відносний спокій...але...
    Раніше хоч щось міг зробити по телефону...а тепер..повне затишшя...
    Замкнутий круг...
    Безвихідь...
    Надія тільки на чудо...
    7 років втрачено...7 років цілеспрямовано нищився мозок...
    А просто здатися не можу...вона все розуміє...
    Безсонні ночі..ночами вона плаче..гірко...по-дорослому...просто дивиться в одну точку...і котяться сльози...
    А вдень...перманент...ліс..агресія..приступи...
    Часом йдем між люди...Зоряна стискає кулачки...вся.як камінь,щоб нікого не вдарити...
    Але..зривається...і...приступ...Тому й цілими днями в лісі...там спокій...
    І...вити хочеться від безпорадності...
    Вона деякий час була в "Джерелі".
    Школа-центр для дітей.хворих на ДЦП.
    Яке Катерина -сьвєт Чумаченко після свого візиту вирішила облагодіяти...перевівши його("Джерело") на державне підпорядкування.
    А,держава наша,почала опускати цей заклад нижче плінтусу,пхати носа всюди,куди слід і не слід.Скорочують штати,обрізають все,що можна...
    Коротше...як в нас всюди...
    Діти важкі,потрібен догляд,а наша Зоряна взагалі потребує окремого вихователя...
    Тому й практично виключили..через агресію,обіцяли дати в іншу групу з індивідуальними заняттями..та..наразі так і висимо...
    От..зараз...ото виглядає так...
    http://www.youtube.com/watch?v=aResJby_Zwg

2. Аятолла

Аятолла Касым

:sad: :sad::sad:
    Мир Вам! Эх...сказать мне нечего...крепитесь... Сочувствую искренне. Повторюсь, если чего - не стесняйтесь...говорите...

3. Romko

Дякую...
    Треба...ліки....памперси...ліки..памперси...і хоч трошки спокою...

4. Аятолла

Аятолла Касым

Так. Тогда вопрос к всесильной администрации. Может повторюсь. Номерочек электронного кошелька бы забацать(гривневый, долларовый)...и вывесить бы маленьким каким банерочком в доступном месте. Эт, думаю, больше к многомудрому пуперу... Ну и...кто сможет...

5. Romko

Вебмані є...
    Гривня U416407719538
    Євро E211125646101
    Рубль R366907225021
    Доллар Z308190553230

6. Аятолла

Аятолла Касым

Отлично! Тогда - до вечера. С рабочего отправить ничего не получится...

7. Аятолла

Аятолла Касым

Мир Вам! Глянул ролик...:sad: Только я не понимаю - при чем там эпилепсия??? Может, многомудрый Степаныч поправит? Это же типичный аутизм(скажу как полный дилетант в этом вопросе)...странно, что врачи ещё от туберкулеза не посоветовали лечить...:ireful:

8. Romko

Дякую Вам...
    Якби то була типова епілепсія,наввть наші "многомудрі" медики б її діагностували...
    Але побачили її лиш після проведення ЕЕГ на сні.Звичайна ЕЕГ того не покаже...

9. Аятолла

Аятолла Касым

Мир Вам! Сейчас праздники...после них...покажу ролик кое-кому, может чего получится...только особо надеятся не стоит, говорю сразу... Ну, крепитесь...:sad:

10. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

и шо????хде????

11. Аятолла

Аятолла Касым

А ничего, любопытнейшая...самому неприятно... Везти нужно маленького человечка, а я не могу этого порекомендовать, ибо затраты - это очевидно, а результат - очень туманно... Если бы с оказией...проезжая мимо...ну да я многострадальнейшему Romko уже говорил...мои контакты есть, если будет в Киеве - отвезу к Дорофеевичу, может, что и решится...:sad:

12. Аятолла

Аятолла Касым

Более подробно отвечу несколько позже...не хочу сглазить...

а де твій аватар? :)