Касперський і іже с нім

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Boris_Kiev, 8 січ 2008.

1. ovod

ovod Well-Known Member

недавно в мене віруси на флешках навіть не виявляло, а коли копіював їх на вінчестер, то зразу знаходило, якісь глюки. Зараз не знаю.(сиджу в лінуксі).

• Подобається Подобається x 1
  2. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

У мене стоїть NOD32 і на свою голову пообіцяла його на пошту скинути подружці,і тепер сижу і шукаю,мудрую як це зробити,бо не можу знайти на диску,во дурне...
    І прошу вашої допомоги,а стидно як:blush: :cry: .........

3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

що знайти? Інстсталяшку? Спробуйте (пуск-знайти-файли і папки.... і вкажіть що шукати, а потім виберіть зі списку). А взагалі то корисно тримати на диску папку з іменем типу "INSTAL" і там тримати все корисне. І навіщо NOD32 на мило кидати? Нехай подружка набере в гуглі "скачать NOD32" і качне звідти. І простіше і швидше і новішу версію можна знайти. Нє? :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ніц не соромно щось не знати - гірше не хотіти.

Попередній допис :good:

Додам. Пошту нагружати - довго буде. Дуже! Краще пошук в неті, або стягнути з якогось сайту...

Можна взяти тут
    Але там потрібно реєструватись. Не складно...

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А в мене тойво....
    На компі відбуваються дивні речі...:sad:
    Нод 32 якогось милого злетів...в програмних файлах єдні dll-івські файли...і всьо.:dntknw:
    Нового поставити не годен.:sorry:
    І шо робити,фік його знає...:scratch_one-s_head:

6. ovod

ovod Well-Known Member

то всьо тойво - спецслужби :)

а що робити щоб такого небуло - я описав в сусідній темі.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Прочитав...:sorry:
    А шр робити тепер...я то СІ СТАЛО?:sad:

8. comanche

comanche знайшовся

Не тече з крана вода :cry:, що робити????

хоч би якийсь ерор меседж дали, чи то як? :)
    Що каже коли не ставиться? спробуйте онлайн сканери, їх в неті валом, і від Нода і Касперського (хоча останній здається тимчасово недоступний), навіть панда має свій онлайн сканер...

Мего лінк

9. ovod

ovod Well-Known Member

ну варіантів в мене два чому нод не ставиться: антивірусний процес ще якись працює або віруси не дають поставити.

Якщо перше, то ще можна повирубувати всі лишні процеси(process explorer) і з автозагрузки(autoruns) тоже і поставити,
    якщо друге, то простіше переставити вінду.

І налаштувати так як тут http://fileshare.in.ua/3412475

п.с. а ще можна зробити клон системи і не переживати: 5-10 хв і все знову в порядку.

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вчора собі зробив. Надто все добре останнім часом :)

Робити - тягнути іншого антизвіра. DrWeb-а раджу - того що курлет.
    Зілля на наших вірусів добре впливає.
    Як все сі полікує - можете знову нода ставити.

Якщо не ставиться то це:

11. KoR

KoR New Member

я користувався і нодом і каспером, скажу що каспер інтернет секюреті кращий, та він систему трохи жре(, зарас перейшов на Нортон інтернет секюреті, я до нього навіть не дивлюсь, нічого лишнього не пропускає, та й систему не жре, він загружається у співідношенні завантаженості проца!

12. Bodik

Bodik New Member

Не підкажете де ві Львові можна купити UNA(український національний антивірус)?

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Новий ринок для "антивірусів" чи реальна занепокоєність?

---------- Додано в 07:15 ---------- Попередній допис був написаний в 07:09 ----------

Підкажіть, з якою метою його варто купити? А яке місце цей антивірус займає в міжнародних рейтингах? Чи взагалі в будь-яких рейтингах? А чи ви знаєте, що його технічна підтримка закінчена ще в 2007 році?

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Каспер не для слабаків(комп'ютерів)а якшо комп потужний то в настройках(там де рівень захисту) поставте середній або максимальний і буде вам щєсті і для більшої впевненості час від часу качнути dr.web cureit.KIS для роботи в інтернеті-супер,а то шо ключі постійно банять-не проблема, завжди можна знайти нові,їх в тирнеті повно.

15. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Якщо сидіти на ПК якому 5-6 років.
    Є вже експлоіт який дозволяє зробити з тріального ключа на 30 днів термін до 2016 року (по замовчюванню).
    Ключ не "палиться" під час поповненню антивірусної бази.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

І а настройках поставити -контролювати всі порти. В мене був пень 3 500 мгц, каспер його завантажував по чорному.зато звірів не було

Останнє редагування: 30 вер 2010
  17. Fon

Fon whom how

а хто ключик для каспер інет сікьюріті підкине? :)

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Реєструйтесь www.apelsinforum.ru заходьте в розділ >безопасность

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цікаво стало. Після перестановки вінди взагалі ніякого звіра не ставив (брешу - файрвол стоїть). Місяців 2... Курлетом перевіряв - ніц не знайшло... Думаю - вірусів поменшало, чи CoMoDo справляється? Може то ще роутер щось ловить?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Більш дурнуватого антивіруса не існує.

а де твій аватар? :)