недавно в мене віруси на флешках навіть не виявляло, а коли копіював їх на вінчестер, то зразу знаходило, якісь глюки. Зараз не знаю.(сиджу в лінуксі).
У мене стоїть NOD32 і на свою голову пообіцяла його на пошту скинути подружці,і тепер сижу і шукаю,мудрую як це зробити,бо не можу знайти на диску,во дурне... І прошу вашої допомоги,а стидно як .........
що знайти? Інстсталяшку? Спробуйте (пуск-знайти-файли і папки.... і вкажіть що шукати, а потім виберіть зі списку). А взагалі то корисно тримати на диску папку з іменем типу "INSTAL" і там тримати все корисне. І навіщо NOD32 на мило кидати? Нехай подружка набере в гуглі "скачать NOD32" і качне звідти. І простіше і швидше і новішу версію можна знайти. Нє?
Ніц не соромно щось не знати - гірше не хотіти. Попередній допис Додам. Пошту нагружати - довго буде. Дуже! Краще пошук в неті, або стягнути з якогось сайту... Можна взяти тут Але там потрібно реєструватись. Не складно...
А в мене тойво.... На компі відбуваються дивні речі... Нод 32 якогось милого злетів...в програмних файлах єдні dll-івські файли...і всьо. Нового поставити не годен. І шо робити,фік його знає...
Не тече з крана вода , що робити???? хоч би якийсь ерор меседж дали, чи то як? Що каже коли не ставиться? спробуйте онлайн сканери, їх в неті валом, і від Нода і Касперського (хоча останній здається тимчасово недоступний), навіть панда має свій онлайн сканер... Мего лінк
ну варіантів в мене два чому нод не ставиться: антивірусний процес ще якись працює або віруси не дають поставити. Якщо перше, то ще можна повирубувати всі лишні процеси(process explorer) і з автозагрузки(autoruns) тоже і поставити, якщо друге, то простіше переставити вінду. І налаштувати так як тут http://fileshare.in.ua/3412475 п.с. а ще можна зробити клон системи і не переживати: 5-10 хв і все знову в порядку.
Вчора собі зробив. Надто все добре останнім часом Робити - тягнути іншого антизвіра. DrWeb-а раджу - того що курлет. Зілля на наших вірусів добре впливає. Як все сі полікує - можете знову нода ставити. Якщо не ставиться то це:
я користувався і нодом і каспером, скажу що каспер інтернет секюреті кращий, та він систему трохи жре(, зарас перейшов на Нортон інтернет секюреті, я до нього навіть не дивлюсь, нічого лишнього не пропускає, та й систему не жре, він загружається у співідношенні завантаженості проца!
Новий ринок для "антивірусів" чи реальна занепокоєність? ---------- Додано в 07:15 ---------- Попередній допис був написаний в 07:09 ---------- Підкажіть, з якою метою його варто купити? А яке місце цей антивірус займає в міжнародних рейтингах? Чи взагалі в будь-яких рейтингах? А чи ви знаєте, що його технічна підтримка закінчена ще в 2007 році?
Каспер не для слабаків(комп'ютерів)а якшо комп потужний то в настройках(там де рівень захисту) поставте середній або максимальний і буде вам щєсті і для більшої впевненості час від часу качнути dr.web cureit.KIS для роботи в інтернеті-супер,а то шо ключі постійно банять-не проблема, завжди можна знайти нові,їх в тирнеті повно.
Якщо сидіти на ПК якому 5-6 років. Є вже експлоіт який дозволяє зробити з тріального ключа на 30 днів термін до 2016 року (по замовчюванню). Ключ не "палиться" під час поповненню антивірусної бази.
І а настройках поставити -контролювати всі порти. В мене був пень 3 500 мгц, каспер його завантажував по чорному.зато звірів не було
Цікаво стало. Після перестановки вінди взагалі ніякого звіра не ставив (брешу - файрвол стоїть). Місяців 2... Курлетом перевіряв - ніц не знайшло... Думаю - вірусів поменшало, чи CoMoDo справляється? Може то ще роутер щось ловить?