Відповідь: Касперський і іже с нім Каспера поставити Якщо серйозно, то гемору з тим уродом трохи є. Читай тут як позбутися.
Відповідь: Касперський і іже с нім Народ, а чи був би хтось ласкавий скинути діючий ключик на каспер? Мій сі скінчив, а в магазин ще не епоха ходити, поки вже не довго, то хочу насолодитися останніми піратськими роками.
Відповідь: Касперський і іже с нім А у мене через 3 дні закінчується дія пробного 30-денного ключа ((. Ненавиджу лазити в неті і шукати діючий ключ, бо більше надивишся всілякої реклами і накачаєш єрунди ніж знйдеш щось по суті. Що буде якщо знести Касперського і поставити заново - новий пробний ключ дадуть? (також думаю що ні , хоча зустрічав якусь програму яка вбиває записи про ключ і дозволяє щомісяця качати офіційний ключ) На крайній випадок буду користуватися зі старими базами - то вже невперше.
Відповідь: Касперський і іже с нім Во видите. Я вже давно про то казав: по пошуку вірусів нод, каспер і т.д. практично усі рівні. Але от з видаленням в нода (і інших) таки є проблеми...
Kaspersky Key Finder А лазити і шукати не потрібно! Просто знайди собі в неті прогу Kaspersky Key Finder і вона стягне всі найновіші ключі! Перевіряв - тулза робоча.
Тому, крім NODа у мене ще й Avast, який просто вміє сканувати диски без завантаження системи, тоді вражені системні файли лікуються (на 95% видаляються) не зважаючи на Вінду.
Пішов іншим шляхом. Деінсталював касперського, убив хвости касепрського у реєстрі. Встановив заново, і знову скачав пробний 30-денний ключ з офіційного сайту. Часу пішло значно менше ніж на пошуки в неті новий ключ.
От я незнаю ... Я надаю перевагу перевірці на віруси в неті ... На мою думку ці всякі Касперскі, Авіри зайві на компі ))) То тіки моя думка)))
сумніваюсь що ви в повній мірі праві. Для тих, хто немає можливості придбати офіційну версію Касперського антивірусника пропонує більш простий вихід з ситуації, ніж деінстальовувати його раз в місяць. На сайті яндекса задайте пошук - Я.онлайн. Після цього перейдіть на це посилання http://online.yandex.ru/?from=kaspersky Там скачайте Я.онлайн з Термін діїї півроку. Після цього продовжують ще на півроку ітак далі. Успіхів
Не обов'язково деінстальовувати.. достатньо просто закрити, вбити хвости в реєестрі і запустити знову.
люди, ось впіймав мій НОД (після завантаження плагінів та софтин для відкриття автокадівських файлів): Начебто прибив. Чим це може загрожувати ?
А хтось пробував Avira Premium Security Suite? я вже 5 років користуюсь антивірусом цього виробника - ніколи не мав проблем з вірусами..