Відповідь: Касперський і іже с нім ну так бы сразу и сказали,что нэ можэтэ даты соби рады с такими программами - у меня всё например функционирует отлично, а для чистки жёстких дисков могу порекомендовать CCleaner- извините,что тоже бесплатная, но попробуйте - программа очень неплохая.
Відповідь: Касперський і іже с нім Недавно поставив Online Armor, фрішний, Весь час чогось не вистачає, (після Аутпосту). Але працює. Я вже про його наявність забувати почав, що, суб'єктивно, є зле.:borat: З антивіруса - Mcffee. Ще до нього SpyBot. Джентельменський набір, тєскать...
Відповідь: Касперський і іже с нім Я за вас радий. І за безплатний софт також радий. І "можу даты соби рады" не переживайте Ви мене напевно з самого початку не зрозуміли. власне переважна більшість людей користується крякнутими платними програмами, і щоб ви не казали але платні програми є або більш функціональними, або більш сумісними ... тобто в якійсь мірі кращими. Щодо правильності використання таких програм це окрема дискусія Додано через 7 хвилин Щодо власне цієї програми, якщо комп"ютер нормально налаштований то вона впринципі зайва. Читаю на сайті що ця прога може. 1)Opera Temporary files, URL history, cookies. 2)Windows Recycle Bin, Recent Documents, Temporary files and Log files. 3)Registry cleaner Advanced features to remove unused and old entries, including .... 4)Third-party applications Removes temp files and recent file lists (MRUs) from many apps including Щоб очистити Смітник треба спеціальну програмку? А не можна просто права клавіша і очистити? Те саме з папками TEMP, TMP і подібними (Shift+Del), з Куками і з Хісторі (їх взагалі можна не зберігати якщо не потрібно, відповідно налаштувавши Оперу, чи хто там чим користується) Наслідком такого автоматичного чищення наприклад може бути що вам прийдеться згадувати (або відновлювати) пароль до улюбленого форуму... Додано через 14 хвилин Отже 1,2 і 4 зайві функції, встановивши папку ТЕМП у "видне місце" наприклад в С:\ТЕМП, спокійно її чистимо без ніяких зайвих програм цікавим може бути хіба що п 3. Хоча в мене чомусь склалось таке переконання що "добре засмічений реєстр" не здатна почистити жодна програма. Якщо комп"ютером користуються виключно по призначенню ,скажем офісний комп і ніхто на ньому ніяких експерементів з ПЗ не робить то й чистити його не треба, а якщол в комп. встановлювати все підряд та ще й чистити різними чистильщиками рано чи пізно прийдеться чистити комп від чистильщиків. Ех ... в більшості випадків простіше просто перевстановити систему
Відповідь: Касперський і іже с нім З анти-шпигунів рекомендую XoftSpySE. Швидко працює + також непогано ловить віруси. Використовую її як дотатковий антивірус.
Відповідь: Касперський і іже с нім ОТУТє результати тестування різних фаєрволів і багато чого цікавого по нетворк секьюріті. Крім того існує доволі велика кількість невеликих утиліт для перевірки як протікань(утєчєк) фаєрів, так і їх убиваємості. Напр. на ЦЬОМУ ресурсі. З антивірусів користуюся макафі, і ним задоволений, - раз на тиждень оновлення, і все. Всі проблеми зі шпигунами, а також для контролю за макафі, і підозрілими проблемами в реєстрі, використовую спай-бот. Нормальна прога. Крім Mcafee, все безкоштовне.
Відповідь: Касперський і іже с нім Не знаю, як у інших, а мій НОД 32 2.7 з кінця липня відмовився оновлювати бази. 2 компи точно виявилися завірусяченими. Інсталяція з нуля версії 2.7 не допомагає. Поставив Аваст, дасця чути..?
Відповідь: Касперський і іже с нім маю теж нод, але совість не гризе брати паролі для оновлення баз в і-неті. Один з варіантів - http://nod321.com/ Це не реклама, просто там ті паролі найшвидше з"являються
Відповідь: Касперський і іже с нім Юзав Др.Веб - шось ацтойне... Аутпост.. не бачив шоб він шось робив.. НОД32 - більш менш але потім відмовився оновлятись... то все я комбінував з Аутпостом... Зараз все зніс і поставив Каспера 7... він мене харить тими оновленнями... день два не онови і вже пише про кінець світу.. доречі хтось знає чи треба до нього в комплект окремо фаєрвола? бо помоєму то лиш даремна трата ресурсів.. Доречі каспер теж "прікаліст"... мені показало шо ключ мертвий.. пробував підставити інші ключі - не бере.. клацнув пару раз на оновлення баз... шось не оновляло а потім само оновило і ключик виздоровів))) шо за йопт)))
Відповідь: Касперський і іже с нім Якщо звичайний каспер, то треба окремо фаєрвол, якщо з серії Open Space Security, то там в комплекті є все: фаєрвол, анти-спам і т.д. Стосовно того чи треба фаєрвол взагалі, то тут імхо залежить від того який і-нет: якщо adsl - можна обійтись (в крайньому випадку практично всі модеми мають вбудований), мережа (типу airbytes) - бажано таки поставити, а то задрючать прищаві кульхацкери.
Відповідь: Касперський і іже с нім знайомий програміст казав, що нинішній Касперський надто слабкий, щоб ловити і знищувати віруси. поставити Касперського - зробити тільки видимість захисту. у мене НОД 32. поки задоволена. за три міс. упіймав 8 вірусів, я їх не видаляла (всі трояни були в карантині) і ПК почав сильно зависати. як видалила - всі проблеми зникли.
Відповідь: Касперський і іже с нім А не пробували запитати знайомого програміста на основі яких даних він дає таку інформацію? Просто цікаво...
Відповідь: Касперський і іже с нім каспер -- руль.... враховуючи те, що бесплатно!.. а з нодом -- вічний гемор з ключами...
Відповідь: Касперський і іже с нім Хм, з ключами я думав завжди що навпаки ---------- Стосовно попередньої фрази ("думки знайомого програміста") то тут не все так очевидно. В питанні пошуку вірусів суттєвої різниці між нодом і каспером я за всю свою практику не побачив. Бази вірусів в них практично ідентичні (є підозра що хтось в когось краде , а ще імовірніше обидва юзають якусь загальну базу). Просто один і той же вірус віднаходиться в різний час. Деколи каспер скоріше ловить, деколи нод. Це і пояснює різні відгуки про них: в одних нод після каспера знаходить віруси, в інших - навпаки. Але менше з тим - то не суттєво. А от в знищенні вірусів імхо нод таки троха недотягує. Каспер краще інтегровується в систему (можливо тому і тормозить більше). Для прикладу зустрічались віруськи, які прописувались в реєстрі під так званими embedded-null characters. Нод їх не міг видалити, а просив витерти вручну через regedit. Але проблєма якраз в тому, що regedit також їх не може знищити (треба спец.прогу). А от каспер видаляв
Відповідь: Касперський і іже с нім для ноду потрібен шаманський бубен.... я таких глюків ще ніколи не бачив.... годину -- ключ активний, дві години -- неактивний і навпаки... і по китайцям полазив (у них щодо програмного забезпечення багато цікавого, наприклад, форум "дискуз", який віднещодавна став опенсурсний, але це все "між нами"), і все одне такі глюки з ключами... а каспера зарядив пробну версію на місяць, після чого в неті взяв ключ і всі діла, або поставив бетку останню, а там ключі бесплатні.... щоправда щодо бетки я не надто впевнений... і останнє: ліцензія на КІС -- 200 гривень на рік.....
Відповідь: Касперський і іже с нім тут це краще (як на мене) ніж використовувати якийсь кряк. правда проблема в довговічності валідності - від доби до... ну незнаю, десь до місяця, а то й більше. Ліцензія на NOD - 185 гр...
Відповідь: Касперський і іже с нім ліцензія тільки на анивірь?... бо у каспера 200 грн -- і антивірь і фаєрвол...
Відповідь: Касперський і іже с нім Ціна власне на NOD32 Antivirus - тільки антивірус. Просто вздрів колись в Техніці для Бізнесу, навіть виникло бажання купити, але якось поступово зникло, само по собі... А орієнтовні ціни на продукти ESET NOD32 можна глянути, наприклад, тут Наприклад антивірус + фаєрвол (ESET NOD32 Smart Security Home) коштує ~ 300 гр. Якщо і буду купляти ліцензію (мо' колись) то певно NOD. )) P.S. Правда ніц поганого про теперішні продукти Касперського сказати не можу. Остання версія , яку юзав, певно 5-а, а потім перейшов на НОД.
Відповідь: Касперський і іже с нім Я пользуюсь НОД 32 (Мне и триал периода хватит, он у меня - Remaining trial period: 15152 days :D) в связке с Outpost - все работает отлично и без глюков (и без лицензий :D).