Касперський і іже с нім

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Boris_Kiev, 8 січ 2008.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Касперський і іже с нім

аутпост -- платний, має 30 днів тріалу......

2. bonapart

bonapart Well-Known Member

Пупере, я зі свого тріального тридцятиденного зробив нормальний, щоправда ключик обмежений 300-ми днями, тоді був не знайшов іншого, бо мав одну з найновіших версій, але вже щось... ну і перерити мені довелось дуууже багацько всього, поки знайшов те, що тре, але ж знайшов!!! а через 300 днів ще якийь ключик знайдеться))) Гугл рулить!!))))

Додано через 4 хвилини
    Агнітум аутпост можу вам закинути, але з ключиком на 300 днів... і ще, якщо маєте пошту на гмайлі, і вам не шкода трафіку, бо в інсталяха має майже 20 мегабайт. пишіть в приват, або в асю.

3. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Kaspersky Collection

Сборник продуктов лаборатории Касперского... В комплект входит (144 метров):
    Kaspersky Internet Security 7.0.1.323-but Real version: 7.0.1.325 Final
    Kaspersky Anti-Hacker 1.9 Patch
    Kaspersky Emergency CD 2008(BartPE with KIS6)
    KAV Mobile Edition (Symbian)
    Kaspersky AntiVirus v7.0.1.321-but Real version: 7.0.1.325 Final
    KIS Trial Reseter

http://depositfiles.com/files/4052437
    http://depositfiles.com/files/4051714

http://letitbit.net/download/9bdc79920061/kaspersky-collection.part1.rar.html
    http://letitbit.net/download/5917ba317654/kaspersky-collection.part2.rar.html

4. bonapart

bonapart Well-Known Member

Ага, а потім от спробуйте до того ключик робочий знайти))))

• Подобається Подобається x 3
  5. парабеллум

парабеллум Active Member

Користувався я цим шизофренічним Каспером секюріті.Так як він мені жоден антивір+фаєрвол не грузили систему. Зараз НОД юзаю.
    Заходіть на мій сайт там NOD і Оутпост з кряками є . Всі працюючі .

6. Tony

Tony Well-Known Member

Стоїть Каспер 6-тий.. впринципі нарікань немає. Багато хто хвалить НОД, але я причин небачу поки міняти поки все працює гано. Доречі читав десь шо то шо находить Нод ніби віруси чи ворми шо насправді то якісь файли різних утіліт чи програм старих і ніякої шкоди вони не несуть.

• Подобається Подобається x 2
  7. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Як на мене оптимальний варіант SAV
    ніяких проблем, ніяких ключів, бази без проблем поновлюються користуюсь, щоб не збрехати, вже 3 роки (ну 2,5 точно). Вимоги до ресурсів мінімальні (принаймі не відчутні, так як в Касперського, якого колись також пробував і в інших людей бачив). На чужих флешках хардах час від часу ловить віруси (тобто працює ефективно)

В якості файрволу Оутпост, працює також вже довгий час, нових версій не качаю, ключів не просить, колись давно встановив. Заглянув тільки що раді інтересу в Справка->про програму пише що термін підписки кінчився. Не знаю до чого воно, як працювало так і працює.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А в старі, ДОСівські часи, антивіруси лаялися на драйвери кирилівки для відеокарти та принтера :)

• Подобається Подобається x 1
  9. volk

volk Well-Known Member

А вмене Аутпост після закінчення терміну ліцензії заглючив. І став шалено тормозити. Прийшлося перейти на інший, фрішний.
    Колись юзав Нортон,- не сподобався, а Панда взагалі вилізала синім екраном.
    Зараз маю цілий "віник" з фрішних файерволів, досліджую...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нод32 - фе! Випробував. Викинув. А викинув чому? НОД немає файерволу, або має, але слабонький. До мене в комп заліз хробак і заблокував вихід в інтернет. Двічі перевіряв весь комп (глибокий аналіз), НОД32 сказав, що все нормально. Поставив Касперського - виявив 9 хробаків, після чого інтернет став доступним.
    НОД32 я викинув....

11. консультант

консультант Дуже важлива персона

В мене стояв Avast, коли поставив Касперский 6.0, той зразу виявив 18 вірусів, про яких Avast мовчав. Поставив Nortona - зразу все конкретно зависло, тим самим закінчилось з Pandоu. Тепер вже більше року стоїть Касперский 6.0 і не бачу ніяких проблем, а то раніше що 2 місяці тільки те й робив, що зносив всю систему і по-новому ставив. Не хочу більше експериментів, краще за цей час чимось другим займусь.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

бо Касперський не любить інших антивірусів.

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я видаляв перед тим Касперского, хіба реєстр добре не почистив. Правильно казав Пупер, найкраща чистка в безпечному режимі.

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

бо антивірус -- це тільки антивірус....
    додатково тре ставити фаєрвол, і час-від-часу перевіряти троян ремувером....

15. юстас

юстас Well-Known Member

А про шпионские программы похоже никто и не думал.Их не вычисляют антивирусы и они нередко просачиваются через фаерволл. Кому надо, вот прямая ссылка на скачку бесплатной AntiSpy программки:http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_auswahl_15805925.html?t=1207670556&v=3600&
    Она абсолютно бесплатна и там можно выставить украинский или русский интерфейс.

16. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Додано через 1 хвилину
    Аутпост має в собі вбудований модуль для провірки на SpyWare, думаю інші файрволи також мають.
    Всі ці Антиспай програмки, це, на мою думку, для тих користувачів як не можуть собі позволити встановити (купити) нормальний файервол і користуються стандартним віндосовським (брандмаєром? ).

Але ми ж не такі ми можемо собі встановити будь який найкрутіший файрвол :)

17. Forest

Forest Moderator

Панове, вчора ключик на моєму каспері закінчився :sad: Скиньте будь-ласка щось свіже!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

завтра скину... але куди?

19. юстас

юстас Well-Known Member

Какое счастье,что лично я пользуюсь не виндовским фаерволом и тем самым не отношусь до
    ...
    А то быть "белой вороной" в таком принципиальном вопросе явный позор!Правда, 1hOr ?

20. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Та чому позор?
    Просто вже так склалося що "наші люди" успішно користуються "безплатно платним" ПО. Це напевно не є добре з різних точок зору але як є так вже є...

Додано через 3 хвилини
    Я про інше. Зайві програмки, зайві проблеми...

-------------
    мав можливість одного разу "чистити систему" (та що тут чистити її взагалі перевстановити вартувало) яку до мене чистили за допомогою подібних програмок...

а де твій аватар? :)